Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ

2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925, ενώ η ομάδα καλαθοσφαίρισής του το Τα χρώματα της ομάδας είναι το κόκκινο και το λευκό γι’ αυτό και τα παρατσούκλια της είναι κόκκινοι και ερυθρόλευκοι. Το πραγματικό όνομα του Ολυμπιακού είναι Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς (ΟΣΦΠ). Έδρα του είναι τον Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).Προπονητής είναι ο Γ. Μπαρτζώκας και πρόεδρός του είναι ο Παν. Αγγελόπουλος.

3 Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού έχει πολύ κάλους μπασκετμπολίστες, ανάμεσα τους ο Βασίλης Σπανούλης, ο Περπέρογλου και ο Πρίντεζης.

4 ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ Ο ολυμπιακός έχει κατακτήσει τρεις Ευρολίγκες στην ιστορία του. Μία στην Ρώμη και δύο συνεχόμενες, μία στην Κωνσταντινούπολη με τρομερή ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με διαφορά 20 πόντων απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και μία στο Λονδίνο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός έχει προϊστορία με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ , στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Πολλές φορές, όταν οι δύο ομάδες παίζουν αντίπαλοι συμβαίνουν επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους των ομάδων.

6 Θεόδωρος Τσεκούρας


Κατέβασμα ppt "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google