Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Advertisements

Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής
Το υλικό του Υπολογιστή
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Στο σούπερ μάρκετ. Σήμερα οι φίλοι μας είναι στο σούπερ μάρκετ και ψωνίζουν: -Λοιπόν τι χρειαζόμαστε; Για κοίτα την λίστα -Για να δούμε...γάλα, γιαούρτια,
Εργασία στην Πληροφορική Από τους μαθητές: Γιώργο Γκρέγκορυ Νίκο Βρεττό.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 6: Το Γραφικό Περιβάλλον Επικοινωνίας (Γ. Π. Ε
3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας Σπόντης Α.
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Στο λειτουργικό σύστημα Windows, υπάρχουν εικονίδια (icons) τα οποία αναπαριστούν τις διάφορες οντότητες (φυλαγμένες πληροφορίες, προγράμματα που κάνουν.
ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
…. Παρακαλώ κάντε κλικ σε μια από τις παρακάτω πόρτες. Καλώς ορίσατε στο σπήλαιο της μαγείας!! Ονομάζομαι Ναντιάν και είναι τιμή μου που σας ξεναγώ.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ. Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Οι συσκευές του υπολογιστή
Το Υλικό του Υπολογιστή
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Εργασία με παράθυρα.
Υλικό – Λογισμικό – Μονάδες εισόδου/εξόδου
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (1)
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
1. 1. Εισαγωγή Φωτογραφίας Τοποθετούμε με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο το σημείο που θέλουμε να εισάγουμε την εικόνα Στην καρτέλα Insert πατούμε το κουμπί.
Εργασία στο μάθημα Συντήρηση Υπολογιστών
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Συντήρηση Υπολογιστών Εργασία του μαθητή Γεράσιμου Ευριπίδη.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Καταγραφή ιδεών Το πρώτο βήμα στη συγγραφή της έκθεσής σας είναι να καταγράψετε όλες τις ιδέες σας. Δε χρειάζεται να τις γράψετε με κάποια σειρά, αργότερο.
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 2: Το εσωτερικό του Υπολογιστή Β΄ τάξη Λέξεις Κλειδιά: Μητρική πλακέτα, κάρτες επέκτασης, κάρτα οθόνης, κάρτα ήχου, τροφοδοτικό, Κεντρική.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Περιφερειακές συσκευές  Περιφερειακές συσκευές ονομάζουμε τις συσκευές που συνδέονται εξωτερικά με την Κεντρική Μονάδα του υπολογιστή.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ «Ασφάλεια στο διαδίκτυο». 6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΟΠΙΟΥ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΤΑΞΕΙΣ « Ο εαυτός μου στο διαδίκτυο / Σερφάρω σε «ασφαλή νερά»-Πληροφορούμαι,
6ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδος Ομάδα CBoys
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΜΕΡΟΣ Ι.
Ομάδες στο Google.
Praat Βασικές οδηγίες.
Η δύναμη της εικόνας Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»
ΕΔΡΑΝΑ Διαμόρφωση – Στερέωση εδράνου
Καλά αλλά γρήγορα γιατί έχω κανονίσει να βγω με τους φίλους μου.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Έμυ Χ. Τμήμα: ΣΤ2 25o Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ :
Πως φτιάχνουμε γραφική παράσταση
Ο ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ- ΑΜΦΙΒΙΑ.
ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
«ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» Ομαδική Εργασία στο μάθημα της Λογοτεχνίας με θέμα :
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Άνοιγμα/κλείσιμο Υπολογιστή
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Ένα κουίζ για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕΡΟΣ ΙΙ

Επιστρέφουμε αγαπητοί μας φίλοι, ανανεωμένοι και με καινούργιο λουκ όπως βλέπετε, να γνωρίσουμε και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του Υπολογιστικού σας Συστήματος, του Υπολογιστή σας όπως απλά τον λέτε όλοι !! Να γνωρίσουμε και τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας !!

απλά και γρήγορα ανοίγει υπέροχους φανταστικούς Παρακαλώ υποδεχθείτε το Ποντίκι ! Δυό πλήκτρα, μια ροδέλα υπέροχες καμπύλες !! Η πιο γλυκιά προέκταση της παλάμης, που εύκολα, απλά και γρήγορα ανοίγει μπρος στα μάτια μας υπέροχους φανταστικούς κόσμους !!

σελίδες, μπάρες κύλισης ! Γειά σας παιδάκια ! Να σας συστήσω τα μέρη μου ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Καλώδιο δεν έχω αν είμαι ασύρματο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΔΕΞΙ ΠΛΗΚΤΡΟ Για να επιλέγω – κλικ ή να ανοίγω προγράμματα, αρχεία – διπλό κλικ Για εμφάνιση Βοηθητικού μενού ή αλλιώς Μενού συχνά χρησιμοποιούμενων στοιχείων ΡΟΔΕΛΑ Για να τρέχω πάνω-κάτω, πέρα δώθε σελίδες, μπάρες κύλισης ! Το αγαπημένο μου!

Τοποθετείστε το χέρι σας επάνω στο ποντίκι. Τοποθετείτε σωστά το ποντίκι ώστε “να βλέπει” προς την κατεύθυνση που βρίσκεται η οθόνη. Τοποθετείστε το χέρι σας επάνω στο ποντίκι. Ο δείκτης θα πρέπει να ακουμπάει στο αριστερό πλήκτρο και το μεσαίο δάχτυλο στο δεξί. Με τον αντίχειρα και τα δυο άλλα δάχτυλα του χεριού κρατάμε το πλάι του ποντικιού ώστε να το ελέγχουμε εύκολα

Αν πιέσετε 2 φορές αλλά γρήγορα Όταν πιέσετε μια φορά με τον δείκτη σας το αριστερό πλήκτρο και το αφήσετε αμέσως, αυτό λέγεται κλικ. Αν πιέσετε 2 φορές αλλά γρήγορα λέγεται διπλό κλικ Μετακινώντας με το χέρι σας το ποντίκι βλέπετε ένα βέλος να μετακινείτε επάνω στην επιφάνεια της ΟΘΟΝΗΣ. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να“δείξετε” κάτι.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον ΕΚΤΥΠΩΤΗ ! Αρκετά με το ποντίκι. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον ΕΚΤΥΠΩΤΗ ! Αυτός ο κύριος “τυπώνει” στο χαρτί – και όχι μόνο - ότι βλέπουμε στην ΟΘΟΝΗ, ότι συμβαίνει στον Υπολογιστή μας !! Καλώς σας βρήκα παιδιά. Σας εύχομαι καλή χρονιά !!

Και για το τέλος η ΦΩΝΗ του Υπολογιστή σας, τα ΗΧΕΙΑ ! Γεια χαρά ! Άκουσα το όνομά μου ; Δείτε στην επόμενη διαφάνεια .......

Ηχεία, για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια !!

Για να ακούσετε μουσική, να ακούσετε τη φωνή σας, Πάντα στη διάθεσή σας. Για να ακούσετε μουσική, να ακούσετε τη φωνή σας, να ακούσετε τη φωνή των φίλων σας Να παρακολουθήστε ταινίες !!! Και για να μην ενοχλείτε και τη μαμά βγαίνουμε και σε μορφή ακουστικών παρέα με το μικρόφωνο! Παρών ! Εδώ είμαι κι εγώ. Να “βάλω τη φωνή σας μέσα” στον Υπολογιστή, να σας βοηθήσω να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας.

Παρ' ολίγο να ξεχάσω την Κάμερα, σε όποιον χρήστη θέλετε γνωστή σαν webcamera. Στέλνω άμεσα τη φωτογραφία σας σε όποιον χρήστη θέλετε ή σε όποιον μιλάτε μέσω υπολογιστή

Ο Υπολογιστής σας “βγαίνει” και σε μορφή ΦΟΡΗΤΟΥ – LAPTOP. Και μην ξεχνάτε ! Ο Υπολογιστής σας “βγαίνει” και σε μορφή ΦΟΡΗΤΟΥ – LAPTOP. Δηλαδή όλα σε ένα ! Για να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας. Παιδιά αυτός ο τύπος πάει να σας “καπελώσει”!! Προσοχή ! Να τον έχετε πάντα υπό έλεγχο. Γιαυτό να διαβάζετε ! Γνώση = Δύναμη!

ΤΕΛΟΣ