Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ. Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ. Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ

2 Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της ταυτότητας σε 50% ώστε να προβάλλεται ολόκληρη στην οθόνη του υπολογιστή. Πάτησε το πλήκτρο Prnt Scrn Έρχεσαι στη διαφάνεια που θα το μεταφέρεις Πατάς το πλήκτρο Ctrl και V (Στη συνέχεια να διαγράψεις αυτή τη διαφάνεια) ΟΔΗΓΙΕΣ 1

3 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

4 ΟΔΗΓΙΕΣ 2 Στις επόμενες διαφάνειες ενσωμάτωσε τις σχετικές πληροφορίες. Χρησιμοποίησε την εντολή Αντιγραφή-Επικόλληση. Με αριστερό κλικ του ποντικιού μπορείς να μαρκάρεις όσα αποσπάσματα θεωρείς κατάλληλα από τις πηγές που σου δόθηκαν, με δεξί κλικ επιλέγεις Αντιγραφή. Στη διαφάνεια που θες να μεταφέρεις τις πληροφορίες, κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις Επικόλληση. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με κάποια εικόνα. Για να ενσωματώσεις βίντεο πρέπει: να μεταφέρεις στη διαφάνεια που θες το εικονίδιο με Αντιγραφή- Επικόλληση. Κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο επιλέγεις Υπερ-σύνδεση Αντιγράφεις τη διεύθυνση του βίντεο και επικολλάς πατώντας Ctrl+V στο πεδίο: Διεύθυνση (Όταν τελειώσεις, να διαγράψεις αυτή τη διαφάνεια.)

5 ΟΝΟΜΑ

6 ΕΙΔΟΣ

7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

8 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

9 ΤΙ ΓΕΝΝΑ

10 ΤΡΟΦΗ

11 ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

12 ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ

13 ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

14 ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ… (Εδώ γράψτε ερωτήσεις που θα βοηθήσουν το κοινό να συγκρατήσει σημαντικές πληροφορίες για το δελφίνι και τα θηλαστικά)


Κατέβασμα ppt "ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ. Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google