Hello Kite Spiderman Ελισάβετ και Ντανιέλα Hello Kite και Spiderman H Hello Kite που είναι μια γάτα πάει μια βόλτα στην πόλη. Αλλά δεν ξέρει ότι έξω.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
Κανόνες χρήσης του Διαδικτύου για μαθητές
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΤΗΣ
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Η ηλεκτρονική παρουσίαση του λογοτεχνικού της Ζωρζ Σαρρη αποτελεί μια καινοτομία στο μάθημα του λογοτεχνικού. Η παρουσίαση αυτή παρουσιάστηκε την ημέρα.
Ο Μυστικός Κήπος F. H. Burnett Μάριος Σταύρου Α2.
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
European Citizenship Learning to get-Learning to give.
Ηλεκτρικό…παιχνίδι Παίξτε για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σε θέματα ασφάλειας σε σχέση με τον ηλεκτρισμό.
ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BARBIE
Ι. Α. e- Portfolio Είναι παιχνίδια…
Ο λύκος και τ’ αρνί Ο λύκος και τ’ αρνί Ο λύκος και τ’ αρνί
Η ιστορία αφορά σε έναν έφηβο Βίκινγκ, τον Ψάρη, που μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας,
Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια
«Έχετε σκεφτεί ότι...»
Επιμελήτρια παρουσίασης: Μαρία Γαϊτανίδου
Δον Κιχώτης Από την Ε΄2.
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΣΑΡΡΑ ΝΙΚΟ
Η γειτονιά που γέμισε ήχους
Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία που ίσως βάλει λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή σας… Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια.
Η αγαπημένοι μας ήρωες! ΕΛΕΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΜΣΟΝΣ Οι Σίμσονς είναι Αμερικάνικη σειρά Κινουμένων σχεδίων. Δημιουργήθηκε από τον Ματ Γκρέινιγκ για το.
Amelie Amelie.
Γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του στην Κέρκυρα.
Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό του Ζαγορίου. Έζησα στον τόπο καταγωγής μου μέχρι την ηλικία των 9 ετών και, στη συνέχεια, εγκαταστάθηκα με την οικογένειά.
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
Το καλοκαίρι που πέρασε
Είμαστε μια τάξη πολύ πολύ εντάξει…
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ : ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ
Σπίτι για πέντε Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΕΤΣΙ.
Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων σχεδίων
Πάνινεσ κούκλεσ.
Ο ηρωάς μου Ιφιγένεια Μ.. Miley Ray Cyrus Σήμερα θα σας μιλήσω για μία από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες την Μiley Cyrus.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια μέρα κι.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα
ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ Το καπλάνι της βιτρίνας
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ;
ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.
Harry Potter Η μαγεία της ψυχολογίας
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η ΜΟΜΟ!!.
Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.
Πόσο πιστή στη πραγματικότητα είναι η εικόνα του κόσμου που προβάλλει ο κινηματογράφος ; Τουντακόβ Βλαδίμηρος Τμήμα Α 3 Σχολικό Έτος :
Άννα Φράνκ ΤΖΟΤΖΕΦΙΝ ΠΟΥΛ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΡΕΤ. Δέκα χρόνια μετά τον πόλεμο πολλοί άνθρωποι είχαν χάσει τις δουλειές και τις περιουσίες τους. Η Άννα Φρανκ ήταν.
Συνέντευξη με νήπια.
Παραδοσιακά Παιχνίδια
25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ΄1 Γιωργοσ Λυγουρησ.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Δημήτρης Φωτεινός 17/9/15 ΣΤ2.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
11/2/16 Aims Object and Numbers
Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ
Ο θησαυρός της Βαγίας της Ζωρζ Σαρή.
ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ Θωμάς Πάπατς Φελέκης Ε’1
H Πολυάννα μεγαλώνει!!! Λίγα λόγια για το βιβλίο!
Σταυρούλα Τσέλου! 17/10/2015 Στ΄2.
Πόσο συχνά τον/την βλέπω Όνομα και ηλικία Πού μένει;
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
Ο βασιλιάς Αρπατίλαος στίβει τους υπηκόους του σαν λεμονόκουπες, για να δουλεύουν όλο και περισσότερο και να γεμίζουν το στέμμα του πετράδια. Με μια σειρά.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1ου ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Hello Kite Spiderman Ελισάβετ και Ντανιέλα

Hello Kite και Spiderman H Hello Kite που είναι μια γάτα πάει μια βόλτα στην πόλη. Αλλά δεν ξέρει ότι έξω από το σπίτι της υπάρχει μια μεγάλη και βαθιά λακκούβα. Εκείνη την στιγμή πέφτει μέσα στην λακκούβα. Ο Spiderman που είναι ένας άνθρωπος νυχτερίδα την σώζει.

Oι Μάγοι του Γουέβερλυ είναι μια αμερικάνικη live-action σειρά του Disney Channel, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου Κέρδισε ένα βραβείο Emmy για το 2009 για το πρόγραμμα που εκκρεμούν για παιδιά. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον J. Todd Greenwald, και πρωταγωνιστούν οι Selena Gomez, David Henrie και Jake T. Austin τα οποία είναι τρία αδέλφια με μαγικές ικανότητες. Η σειρά ήδη διανύει την τεταρτη της σεζόν ενώ έκανε πρεμιέρα και η ταινία Οι Μάγοι του Γουέβερλυ:η ταινία τον Αύγουστο του 2009 και προβλήθηκε από το Disney Channel. To κάθε επεισόδιο διαρκεί λεπτά.Disney ChannelDisney Channel Η Άλεξ Ρούσσο (Σελίνα Γκόμεζ) και τα αδέλφια της Τζάστιν (Ντέιβιντ Χένρι) και Μάξ (Τζέικ Τ. Όστιν) ζουν σε μια γειτονιά του Μανχάταν. Αυτό που τους κάνει να διαφέρουν από τους υπόλοιπους έφηβους είναι το γεγονός ότι κατάγονται από μια μεγάλη οικογένεια μάγων. Τα αδέρφια πρέπει να ενεργοποιήσουν και να διαχειριστούν τις μαγικές τους ικανότητες το συντομότερο δυνατόν, πριν τις χάσουν…Σελίνα Γκόμεζ

To Victorious ("VICTORiOUS") είναι μία αμερικάνικη κωμική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Νταν Σνάιντερ για τη Nickelodeon. Η σειρά επικεντρώνεται στη ζωή της έφηβης τραγουδίστριας, Τόρι Βέγκα, που φοιτεί σε καλλιτεχνικό σχολείο. Φίλοι της είναι οι Αντρέ Χάρρις (Λέον Τόμας ΙΙΙ), Ρόμπι Σαπίρο (Ματ Μπενέτ), Τζέιντ Γουέστ (Ελίζαμπεθ Γκίλλιες), (Λιζ Γκίλλιες), Κατ Βαλεντάιν (Αριάνα Γκραντ), και Μπεκ Όλιβερ (Άβαν Τζόγκια).Nickelodeon Η σειρά ξεκίνησε το 2010 και προβάλλεται ακόμα, έχοντας φτάσει στον 4ο κύκλο επεισοδίων. Το Victorious έχει διανεμηθεί σε πολλές χώρες του κόσμου, στις οποίες συγκαταλέγεται και η Ελλάδα. Στην Ελλάδα προβάλλεται από το Nickelodeon και από το MTV.2010Ελλάδα

Barbie H Βarbie ειναι μια κούκλα μόδας που κατασκευάστηκε από την αμερικανική εταιρεία παιχνιδιών, Mattel και ξεκίνησε να παράγεται το Μάρτιο του Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Ρουθ Χάντλερ χρησιμοποίησε τη γερμανική κούκλα Bild Lilli, ως πηγή έμπνευσης, για τη δημιουργία της.κούκλαμόδας αμερικανική MattelΜάρτιο1959Ρουθ Χάντλερ γερμανικήBild Lilli Η Ρουθ Χάντλερ παρακολουθούσε την κόρη της, Μπάρμπαρα, να παίζει με τις κούκλες της και παρατήρησε ότι, τής άρεσε να δίνει στις κούκλες της ρόλους ενηλίκων. Εκείνη την εποχή οι περισσότερες κούκλες για παιδιά ήταν αναπαραστάσεις βρεφών. Η Χάντλερ συνειδητοποίησε ότι, υπάρχει ένα κενό στην αγορά γι' αυτο πρότεινε στον άντρα της, Έλλιοτ (ιδρυτής της εταιρείας Mattel), την ιδέα της κούκλας- ενήλικα. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, στην Ευρώπη, το 1956, η Χάντλερ, μαζί με τα παιδιά της Μπάρμπαρα Κέννεθ, βρήκαν τυχαία μια γερμανική κούκλα-παιχνίδι, που ονομαζόταν Bild Lilli και βασιζόταν σε έναν δημοφιλή χαρακτήρα που εμφανιζόταν σε ένα κόμικ του Ράινχαρντ Μπόιτιν, για την εφημερίδα Bild-Zeitung. Η Lilli πουλήθηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία το 1955 και παρ΄ολο που αρχικά είχε βγει στην αγορά μόνο για ενήλικες, έγινε δημοφιλής στα παιδιά.ενηλίκωνβρεφών αγορά Ευρώπη1956κόμικΡάινχαρντ ΜπόιτινBild-Zeitung1955

Ο Αγαπημένος μας Ήρωας είναι ο Μπομπ σφουγγαράκης

Ο Μπομπ σφουγγαράκης

Ο Μπομπ σφουγγαράκης είναι ένα σφουγγάρι που ζει στο βυθό του μπικίνι με το φίλο του το Πάτρικ, τον Καλαμάρι, τον κύριο καβούρι και τον κακό πλακτόν που προσπαθεί πολλά χρόνια να κλέψει τη συνταγή του καβουροπάτι. Αλλά πάντα αστοχεί. Γιώργος και Κώστας Γιώργος και Κώστας

Lola Bunny, Is lovely girl

Μπόμπ σφουγγαράκις μεγάλος ήρωας

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ Ο Μπομπ σφουγγαράκις είναι ένα σφουγγάρι που ζει στο βυθό του μπικίνι. Εκεί περνάει μεγάλες περιπέτειες.

 Lola Bunny  Είναι μια ωραία λαγουδίνα που τη θέλουν όλοι οι λαγοί.

TRANSFORMERS OPTIMYS και JECK FIRE ενωμένοι

Transformers - Transformers Wallpape

Sentinel Prime Transformers 3 Dark Of T

Transformers 3

Transformers 2 Transformers 2 Wallpapers and Back

Transformers 2 Transformers | TV Facts

Transformers 3 Transformers 3 também teve Massive

TRANSFORMERS 1 Movie Article - HopeWhen Mag

Transformers 2 H Transformers 2 WallpaperTransformers 2 Wallpaper

Transformers 2: Revenge of the Fallen

TANSFORMERS 2 Transformers 2 Wallpaper

TRANSFORMERS 1 13 Epic Films: TRANSFORMERS

TRANSFORMERS 2

Transformers 3 Δημήτρης και Γιώργος

500px / Photo "Nissan Navara - Transfo

RUMOR: Omega Supreme is the Ark in

Complete List of Autobots and Deceptic

Transformers, video, concept, art, prime

TRANSFORMERS

 Ο ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ ΠΕΤΑΕΙ ΙΣΤΟ  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ  ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Παναγιώτης Δ1