 Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ  ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Καρκίνος Ο Καρκίνος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας που παρατηρούνται σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες.Μπορεί να υπάρξει σε πολλά μέρη του.
Advertisements

Εργασία Στο Μάθημα Της Βιολογίας
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΒΡΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΣ
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες
Προληψη καρκινου: ΑλλαγεΣ στο τροπο ζωηΣ απο την παιδικη ηλικια
16ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Γ.Β.Ε ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Μητρικός θηλασμός δικαίωμα κάθε νεογέννητου - χρέος κάθε μητέρας
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο.
Επανορθωτική Χειρουργική μετά από Μαζική Απώλεια Σωματικού Βάρους
Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία
Καθηγητής Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρης
Παθήσεις του ματιού και η διόρθωση τους
Καμηλοπάρδαλη από το Μιχάλη Αλεξανίδη
Ερευνητική Ομάδα Εργασίας ΘΕΜΑ: Καρκίνος του μαστού
Περιτοναϊκη προςπέλαση (α)
Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία.
FACIAL REJUVENATION ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
ΤΟ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Κεφάλαιο 5ο.
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΣΚΗΣΗ Εργαλείο για τη ζωή μας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ Στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα του καρκίνου του μαστού και της μαστεκτομής.Με.
Δυσπλασία της άρθρωσης του ισχίου
ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ.
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Σύλληψη , τοκετός και έμμηνος κύκλος
ΒΑΣΙΚΟΚΥΤΤΑΡΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Dr. Dr.
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
 Είναι η απόλυτα φυσική διαδικασία διατροφής πολύτιμη και αναντικατάστατη.  Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία ή αποστείρωση και μπορεί να γίνει αυθόρμητα.
Ασθενής με κήλες. Ορισμός: κήλη Η κήλη αποτελεί έλλειμμα του κοιλιακού τοιχώματος, μέσω του οποίου παρατηρείτε πρόπτωση των οργάνων της κοιλίας εκτός.
Θεραπευτική προσέγγιση των κονδυλωμάτων Ηλέκτρα Νικολαΐδου Επ. Καθηγήτρια Δερματολογίας Α’ Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων Ιατρικής Σχολής Παν/μίου.
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 5 ο ΓΕΛ Χαλανδρίου Εργασία Βιολογίας του μαθητή Κ. Ηλία.
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ειρήνη – Σπυριδούλα Παπαγεωργοπούλου. ΕΤΟΣ:
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ Δρ. Ιωάννης Γεωργίου.
ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ιωάννα Λεονταρίδου Επίκουρη Καθηγήτρια Υπεύθυνη Τομέα Αισθητικής-Κοσμητολογίας.
Χειρουργική άκρων. ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ  Η χαλάρωση στα μπράτσα είναι ένα αντιαισθητικό φαινόμενο  ενοχλεί πολλές γυναίκες  έχουν δυσκολίες στο να διαλέξουν το.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
Πλαστική χειρουργική ουλών
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ. O Παρόλο που πολλά φάρμακα χορηγούνται σήμερα χωρίς συνταγή γιατρού, ποτέ δεν πρέπει να συστήσουμε εμείς, γιατί.
ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ- ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ. ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ  Από τις πιο συχνές επεμβάσεις  Εμφανές χαρακτηριστικό του προσώπου  Δύσκολη επέμβαση και χρειάζεται δεξιοτεχνία.
Επανάληψη. ΤΟΜΕΙΣ  Αισθητική Πλαστική Χειρουργική  Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική  Χειρουργική Εγκαυμάτων  Χειρουργική Άκρας Χειρός.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
ΕΝΕΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ. ΡΥΤΙΔΕΣ  Γήρανση: συνοδεύεται από χαλάρωση, λέπτυνση και ξήρανση του δέρματος  Το λίπος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
Τεχνητή διατροφή IV Εξάμηνο Τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΙ Λάρισας 01.VI.΄08 Δ. Παπαγόρας.
 Εγκυμοσύνη είναι η διαδικασία κατά την οποία μία γυναίκα φέρει ένα γονιμοποιημένο ωάριο, το οποίο αναπτύσσεται κι εξελίσσεται μέσα της και διαρκεί.
Είναι δύσκολο, αλλά αν θέλετε να έχετε ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα, πρέπει να σταματήσετε το τσιγάρο - όχι μόνο το δικό σας, αλλά και των οικείων σας, διότι.
Διατροφικές Ανάγκες Αθλητών Μεγάλων Αποστάσεων. % Πρόσληψη Ημερήσιας Ενέργειας.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΦΙΑ ΖΥΓΑ 1.
Κωνςταντινιδης Κωνςταντινος Λαττας πετρος Παγωνης νικος
Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Το σώμα ως μια μηχανή.
ΜΥΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΥΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΥΕΣ ΤΗΣ ΠΥΕΛΟΥ 2016.
Γιατί είναι δημοφιλείς οι ΟΒΕΑ;
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ
Οξεία κοιλία Νοσηλευτική ΤΕΙ Λάρισας Δ. Παπαγόρας 08.ΧΙ.ΙΙ.
ΝΕΟΓΝΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ Κυφωνίδης Δημήτριος Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής.
Χειρουργική αποκατάσταση ιατρογενούς εκτροπίου κάτω βλεφάρου, με χρήση αυτόλογου ελεύθερου δερματικού μοσχεύματος Ρεμπάπης Ιωάννης Οφθαλμολογική Κλινική.
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ PROJECΤ ΝΕΡΟ Από τους μαθητές: Τσιλίκας Σάββας Τσαντίλας Αλέξανδρος Ηλιάσκος Ξενοφώντας Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος.
Το φως Περιεχόμενα Ενότητας Ιδιότητες του φωτός Ανάκλαση 3) Διάθλαση.
Ανατομια και λειτουργιεσ δερματοσ & τριχων
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ BOTOX (ΜΠΟΤΟΞ) - DYSPORT
ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΡΟΥ
Μυϊκή κράμπα (muscle cramp)
Μυοσκελετικά προβλήματα Φυσικοθεραπεία
ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ  ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ

 ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ.  ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΜΥΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ V

 ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΟΙΛΙΑΣ.  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟΜΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ  ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΛΙΠΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΒΙΚΗ ΣΥΜΦΥΣΗ  ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΥΕΣ  Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαταση κοιλιας και κοιλιακων τοιχωματων

Μετά την εγκυμοσύνη οι μαστοί είναι πτωτικοί και αδειάζουν Η πλαστικη χειρουργικη τους αποκαθιστα με τους εξης τρόπους

 ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ  ΤΟΜΗ 3 cm στην υπομάστιο αύλακα  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΔΕΝΑ Η ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ  Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ  ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΤΩΤΙΚΟ  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΌΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΒΑΡΟΥΣ Η ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ  ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΌΧΙ ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ  ΛΕΥΚΕΣ Η ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ LASER ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ  ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΛΗΨΗ

 ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ  Η ΚΟΙΛΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΙΠΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ  ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Η ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΜΕ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΤΟΜΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΗΣ ΜΕ LASER FRAXEL ΣΕ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ  Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑΒΟΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ