Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ BOTOX (ΜΠΟΤΟΞ) - DYSPORT

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ BOTOX (ΜΠΟΤΟΞ) - DYSPORT"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ BOTOX (ΜΠΟΤΟΞ) - DYSPORT

2

3 Πως δρα το Botox (μποτοξ) / Dysport;
Μπλοκάρει το σήμα που στέλνει ο μυς ότι θέλει να συσπαστεί . Με αυτόν τον τρόπο ηρεμεί-χαλαρώνει συγκεκριμένους μύες του προσώπου με αποτέλεσμα να εξαλείφονται οι ρυτίδες .

4 Είναι ασφαλές; Έχει χρησιμοποιηθεί σε εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο και εφαρμόζεται για σχεδόν 20 χρόνια. Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές μελέτες, που αποδεικνύουν την ασφάλεια αυτής της θεραπείας.

5 Αλήθειες για το botox: Είναι γεγονός ότι το botox είναι ακριβό φάρμακο. Επομένως δεν θα πρέπει κανείς να αναζητά φθηνές λύσεις ή «προσφορές» καθώς στις περιπτώσεις αυτές η ποιότητα και προέλευση του botox είναι αμφίβολη, η αραίωση προφανώς όχι σωστή και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα φτωχό.

6 Αλήθειες για το botox: Δύο είναι οι εγκεκριμένες ουσίες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα και Κύπρο. Το botox Allergan και το Dysport Ipsen. Θα πρέπει να απαιτείτε να βλέπετε το φιαλίδιο του botox που σας εφαρμόζεται, γιατί οτιδήποτε άλλο πέρα των προαναφερόμενων φαρμάκων δεν κυκλοφορεί νόμιμα και είναι επικίνδυνο.

7 Το botox θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από ιατρό ΔΕΡΜΑΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ή Πλαστικό Χειρουργό που έχει εξειδικευθεί στη χρήση botox . Δηλαδή να γνωρίζει πού και πόσο botox χρειάζεστε για να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

8 Αλήθειες για το botox: Το αποτέλεσμα του botox διαρκεί 4-6 μήνες, ανάλογα με την εκφραστικότητα και την υπερκινητικότητα του προσώπου μας. Όταν το botox γίνεται τακτικά, αυξάνεται η δράση του και οι ρυτίδες παραμένουν λείες για μεγαλύτερο διάστημα.

9 Ακόμη και σήμερα η θεραπεία με botox αποτελεί ταμπού για πολλές γυναίκες και άνδρες. Υπάρχουν πολλοί μύθοι για το botox που πρέπει να καταρριφθούν.

10 Μύθοι για το botox : Μύθος είναι ότι το botox παγώνει και αγριεύει το πρόσωπο. Όταν αυτό γίνεται σωστά αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να μειώνει την εκφραστικότητά μας.

11 Μύθοι για το botox : Μύθος είναι ότι αν ξεκινήσει κανείς νωρίς το botox, μετά δεν θα έχει το ανάλογο αποτέλεσμα και θα χαλαρώσει το δέρμα του. Μύθος είναι ότι το botox είναι βλαπτικό για την υγεία. Στην ιατρική γίνεται χρήση μεγάλων δόσεων σε νεογνά με σπαστική παράλυση και ουδέποτε έβλαψε την υγεία των νεογνών αυτών.

12 Ποιες ρυτίδες εξαλείφονται;
το πόδι της χήνας ή οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια. οι ρυτίδες στο μέτωπο. οι ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια. οι κάθετες ρυτίδες στο στόμα και κυρίως στο άνω χείλος (ρυτίδες του καπνιστή).

13 Είναι η θεραπεία αυτή κατάλληλη για μένα;
Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για όλους τους ανθρώπους που προβληματίζονται με τις ρυτίδες τους και θέλουν να δείχνουν πιο νέοι και πιο ξεκούραστοι.

14 Πριν από τη θεραπεία Πριν από τη θεραπεία θα έχετε μία εκτεταμένη συζήτηση με τον γιατρό για το τί είναι το Botox (μποτοξ) / Dysport ,αν υπάρχουν προβλήματα και ότι άλλο θα θέλατε να μάθετε σχετικά με αυτή την θεραπεία.

15 Η θεραπεία Στην αρχή ο γιατρός θα σας φωτογραφήσει για να έχουμε το πριν και το μετά της θεραπείας. Μετά θα αξιολογήσει το πρόσωπο σας και θα μαρκάρει σε ποια σημεία χρειάζεστε botox. Αμέσως μετά γίνετε η εφαρμογή του botox. Για την εφαρμογή χρησιμοποιείτε μια πολύ λεπτή βελόνα με αποτέλεσμα να έχουμε μόνο ένα μικρό πόνο. Ολόκληρη η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά και φυσικά γίνεται από Δερματολόγο ή Πλαστικό χειρουργό .

16 Οδηγίες μετά τη θεραπεία:
 Μην ξαπλώσετε για 4 ώρες μετά το botox.  Μην τρίβετε την περιοχή εφαρμογής του botox για 6 ώρες περίπου μετά την θεραπεία .  Μην υπερθερμαίνετε την περιοχή που έγιναν οι ενέσεις botox για 3 ημέρες. Επομένως μετά το botox δεν συνιστάται η χρήση πολύ ζεστού νερού ή οι τεχνικές κομμωτηρίου που ζεσταίνουν το μέτωπο.  Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση για 3 ημέρες μετά το botox.  Αποφύγετε την χρήση αλκοόλ και ασπιρίνης για 3 ημέρες μετά το botox.

17 Επιπλοκές μετά την θεραπεία με Botox (μποτοξ) / Dysport:
Μπορεί προσωρινά να εμφανιστεί : κοκκινίλα  μικρό οίδημα, μελανιά πονοκέφαλος Ασθενείς με νευρομυϊκές παθήσεις πρέπει ναενημερώσουν το γιατρό. Επίσης δεν  πρέπει να γίνει Botox (μποτοξ) / Dysport σε εγκυμονούσες.

18 Botox (μποτοξ) για υπεριδρωσία
Η υπεριδρωσία είναι μία κατάσταση στην οποία το σώμα παράγει μεγάλες ποσότητες ιδρώτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνει τις περιοχές εκείνες μια υγρασία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στις καθημερινές ασχολίες του ανθρώπου. Με το botox οι ιδρωτοποιοί αδένες παύουν να λαμβάνουν το ερέθισμα για να παράγουν ιδρώτα. Πρέπει να επισημανθεί ότι η εφαρμογή botox σε τέτοιες καταστάσεις εμποδίζει την υπερβολική εφίδρωση κι όχι τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα.

19 Οι πιο συχνές περιοχές οι οποίες θεραπεύονται είναι οι μασχάλες, παλάμες και πέλματα.

20 Πέλματα και Παλάμες

21 Με ποια άλλη θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί το Botox;
Μπορεί να συνδυαστεί  μ' ένα μεγάλο αριθμό θεραπειών όπως μικροδερμοαπόξεση , μεσοθεραπεία , υαλουρονικο οξύ ,οξυγονοθεραπεία Jet Peel.

22 Σε τι διαφέρει το Botox (μποτοξ) / Dysport από το υαλουρονικό;
Το υαλουρονικό εγχύεται ακριβώς κάτω από το δέρμα σε μια ρυτίδα , γεμίζει αυτήν την ρυτίδα και δεν έχει καμία δράση στους υποκείμενους μύες (κάνει αποκατάσταση του όγκου).

23

24

25 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ BOTOX (ΜΠΟΤΟΞ) - DYSPORT"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google