ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΡΟΦΗΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.
Η ΤΡΟΦΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ, ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΟΛΛΑ Η΄ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.
ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΡΕΑΤΑ. .
ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΣΚΛΗΡΑ ΚΡΕΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΨΗΣΙΜΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.
ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΨΗΝΟΥΜΕ ΚΡΕΑΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ.
ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ, ΠΗΛΙΝΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ