GIANNI VERSACE. H ζωή του… Ο Gianni Versace, γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1946 στην Reggio Calabria της Ιταλίας. Εκεί μεγάλωσε με τον μεγαλύτερο αδελφό.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η αρχιτεκτονική του 20ου αιώνα Art Deco
Advertisements

Museum Entrance Είσοδος στην Πινακοθήκη μας! Αίθουσα Ι Αίθουσα ΙΙ Αίθουσα IV Αίθουσα ΙΙΙ Πινακοθήκη (όνομα σχολείου) Δημιουργοί Έκθεμα 1.
IU Digital Library Program Herman B Wells Library W E. Tenth Street Bloomington, IN 47405
ΕΚΠ 413 / ΕΚΠ 606 ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ PROJECT ΕΞΑΜΗΝΟΥ: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ AIBO.
1 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ TΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ «Επιστήμη της Πληροφορίας – Διοίκηση και Οργάνωση Βιβλιοθηκών με έμφαση στις Νέες Τεχνολογίες.
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.
Οικονομική Και Τουριστική Ανάπτυξη Της Περιοχής Της Κάτω Αχαΐας ΓΕΛ.ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ Τμήμα Ερευνητικής Εργασίας: Α1 Υπεύθυνη καθηγήτρια: κα Χριστίνα Γλεντζή,
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ Παναγιωτάκης Αλέξανδρος Ψυχολόγος, MSc στην Εκπαίδευση.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΟΥΡΓΙΔΗΣ. ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Στρατηγική Επιχειρήσεων Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας Δρ. Απόστολος Ραφαηλίδης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Φοιτήτρια: Ανδριανοπούλου Κωνσταντίνα.
ΕΠΑΚΑΒ 2015 Εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες 1. 2 Δημήτρης Γαργαλιάνος.
Εισαγωγη στον Ψηφιακό πολιτισμό (Συνάντηση 1) Ψηφιοποίηση & ψηφιακή επεξεργασία εικόνας Τμημα Τεχνολόγων περιβάλλοντος Συντήρηση Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Αφορά την κάθε οργανωμένη δραστηριότητα που στοχεύει στην βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων και στην αύξηση των.
Επιπλέον διάβασμα. Taylor, A. (1998) “ προσαρμογή στις αλλαγές των καιρών ”, fortune. Chan Kim, W. and Mauborgne, R. (2002) “Charting your company’s future”,
Ανακαλύπτοντας την Πληροφορική: Βάσεις Δεδομένων Γεώργιος Χατζημηλιούδης Ειδικός Επιστήμονας 8 Οκτωβρίου 2015.
Ανδρικές μονές  Ιερά Μονή Οσ ί ου Ίω ά ννου του Θεριστού, in Calabria  Ιερά Μονή Αγ ί ου Βασιλε ί ου του Μεγ ά λου, in Piemonte Γυναικείες μονές  Ιερά.
1 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Σημειώσεις για το μάθημα: Επιτόκια Συμεών Καραφόλας.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΙΤΑΝΗ ΧΡΥΣΑ ΣΑΙΤΑΝΗ Καλαμάτα. Άποψη της Καλαμάτας, 1880.
Το ευρωπαϊκό θέατρο του 20ού αιώνα ( ) Ενότητα 2 Το κίνημα του Συμβολισμού Αγγελική Ρόζη Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Θεατρικών Σπουδών 1.
Επιστημονική Φωτογραφία (Θ) Ενότητα 5: Ολογραφία - Η τεχνική της τρισδιάστατης απεικόνισης, Αρχές λειτουργίας - Εφαρμογές Αθανάσιος Αραβαντινός Τμήμα Φωτογραφίας.
Εισαγωγή. Κ. Γαλανάκης Ορισμός «Management είναι να γίνονται ορισμένα πράγματα μέσω άλλων ατόμων» … American Management Association «Management.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΗΛΙΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ
Η “ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ” ΣΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (Χριστιάνα Χαμπίπη – Γ3)
Τι είναι πολιτισμική ιστορία; Peter Burke (2009)
Περιεχόμενα: Εισαγωγή Βασικοί κανόνες savoir vivre Τηλέφωνο Φιλία
Εκπαιδευτικές Επισκέψεις (Educational field trips)
Διοίκηση Λειτουργιών και Παραγωγής
Ηλιακό σύστημα θερμοσιφωνικής κυκλοφορίας (ηλιακός θερμοσίφωνας)
Θεσμοί προσχολικής αγωγής
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι Εξισώσεις τού Maxwell Παρουσίαση: Διονύσης Παρασκευόπουλος
Τριήρης Η τριήρης ήταν ταχύτατο αρχαίο κωπήλατο πολεμικό πλοίο, δηλαδή ένα είδος γαλέρας, με τρεις σειρές κωπηλάτες (όχι πάντα και τρεις σειρές κουπιά),
Διάγραμμα ύλης 1. Λόγοι δημόσιας τάξης, ασφάλειας & υγείας
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Ανάλυση PEST και SWOT ΜΕΡΟΣ Β’
25η Μαρτίου Οι ήρωες του 1821 Από τους μαθητές Βισβάρδης Νίκος (Δ1)
Π Ένας μαγικός αριθμός.
Οι ΚοινωνικογνωστικεΣ και ΚονστρουκτιβιΣτικεσ ΑποψειΣ για την ΜΑθηση
ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.
480 π .Χ . Βιέννη, Kunsthistorisches Museum
Διδακτικές Μέθοδοι – Εκπαιδευτικές Τεχνικές
Ενότητα # 7: ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ Αιλιάνα Μαρτίνη Τμήμα Ιστορίας
Lynne C. Boughton, From Pious Legend to Feminist Fantasy: Distinguishing Hagiographical License from Apostolic Practice in the «Acts of Paul/Acts of Thecla»,
Διεθνής οικονομική Θεωρία και πολιτική 4η βελτιωμένη έκδοση
Διεθνής οικονομική Θεωρία και πολιτική 4η βελτιωμένη έκδοση
Κοινωνιολογικές προσεγγίσεις στον τουρισμό Andrew Holden
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΦΟ ΠΑΙΔΙ
Από τον αιθέρα στη θεωρία πεδίων
Η λήψη επαγγελματικών αποφάσεων στην εποχή της πληροφορικής: Ο οραματισμός, η αυτοαποτελεσματικότητα και η δυνατότητα αλλαγής σταδιοδρομίας Διδάσκουσα:
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ
Μεθοδολογία των Κοινωνικών Επιστημών
Συνθετικό Γεωγραφικό Θέμα
Απολογισμός Συνεδρίου
Φυσικοί Πόροι και Περιβαλλοντική Αειφορία
Δημιουργώντας Εικονικές Συλλογές σε Ψηφιακές Βιβλιοθήκες
Λειτουργεί ο Παραδειγματισμός
«Φυσικοθεραπεία - Η πρόκληση της αποδέσμευσης από τον αναπνευστήρα»
ودقتلا بلط ةٔنلعلا تاسمؤنلل
Oι θεωρίες της κοινωνικής μάθησης
ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ
Μια διαφορετική άποψη Θα εξηγήσω πώς η σκέψη μου άλλαξε με την πάροδο του χρόνου με την ελπίδα ότι εσεις θα αποφύγετε τα ίδια λάθη η γενιά μου έκανε, έχοντας.
Παραπτωματικότητα: πρόληψη & αντιμετώπιση
ΨΥΓΕΙΟ Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.
Σχεδιασμός - Προγραμματισμός Δρ. Μάλαμα Ελεονώρα Ιουλία
Μέρος 2ο Διδάσκουσα: Δόμνα Μιχαήλ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Μεταγράφημα παρουσίασης:

GIANNI VERSACE

H ζωή του… Ο Gianni Versace, γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1946 στην Reggio Calabria της Ιταλίας. Εκεί μεγάλωσε με τον μεγαλύτερο αδελφό του Santo και την μικρότερη Donatella υπό την προστασία του πατέρα και της μητριάς του. Το «μικρόβιο» της μόδας το είχε από την παιδική ακόμα ηλικία του καθώς όπως ομολογούν οι κοντινοί του άνθρωποι περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του ασχολούμενος, αρχικά, με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Όταν έφτασε η ώρα των σπουδών του, ο Gianni αποφάσισε να ακολουθήσει την επιστήμη της αρχιτεκτονικής. Καθώς τελείωσε τις σπουδές του στο Μιλάνο, ειδικεύτηκε στον σχεδιασμό μόδας κάνοντας δειλά, τα πρώτα του βήματα στον σχεδιασμό…

Η Καριέρα του… Έχοντας ως ερέθισμα το ατελιέ της μητέρας του, ο Gianni παρουσίασε σύντομα μεγάλη πρόοδο και το 1972 ξεκίνησε να δουλεύει για εταιρίες pret a porter και λίγα χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 1978 παρουσίασε την πρώτη του collection. Από τότε δεν σταμάτησε να εκθέτει μια σειρά από καινοτομίες, ενώ οι επιλογές του αφήναν συχνά άφωνο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Μετέπειτα Πορεία… Ο Versace σχεδίασε ακόμη πολλά θεατρικά, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά κοστούμια ανάμεσα τους για τη σειρά “ Miani Vice ” και τις ταινίες “Kika” και “Showgirls”. Συνεργάστηκε στενά με τον χορογράφο Maurice Bejart σχεδιάζοντας επίσης κοστούμια για την όπερα, το μπαλέτο και το θέατρο. Αργότερα το σήμα κατατεθέν του οίκου Versace, η Μέδουσα κόσμησε ποικίλες collection: αρώματα, αξεσουάρ, έπιπλα και είδη σπιτιού.

Οι πιο κερδοφόρες collection.

Αρώματα του VERSACE.

Ο θάνατός του… Ο Versace πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στις 15 Ιουλίου, 1997, ηλικίας 50 ετών, στα σκαλιά της εξωτικής του κατοικίας στο Miami Beach μετά από μια πρωινή βόλτα στην παραλία. Δολοφονήθηκε από τον Andrew Cunanan, ο οποίος αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο και βρέθηκε λίγες μέρες μετά. Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν γνωρίζουν ποια ήταν τα αίτια αυτής της δολοφονίας. Το σώμα του Gianni αποτεφρώθηκε και επέστρεψε στο κτήμα της οικογένειας κοντά στην Ιταλία.

Επιπρόσθετα σχόλια Μετά την δολοφονία του το 1997 τον οίκο Versace διευθύνουν τα αδέρφια του Sandro και Donatella. Ο Gianni Versace αναγνωρίζεται πλέον από όλους ως ένας από τους κολοσσούς της μόδας και οι εκθέσεις στο όνομά του συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Το Victoria and Albert Museum στο Λονδίνο τίμησε τον Gianni Versace με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην πορεία και συμβολή του στον χώρο της μόδας το 2002.

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ