ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «Δ.Ε.Δ.Υ.T.» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα δικτύου Comenius που συνδέει όσους χρησιμοποιούν υλικά μελέτης του χώρου και γεω-πληροφορίες στο σχολείο.
Advertisements

TΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Το 8 ο Πανελλήνιο Λιβαδοπονικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 1 έως 3 Οκτωβρίου ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ- ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
Ισχυρισμοί διατροφής και υγείας Παρόν και μέλλον Βασίλης Μαθιουδάκης
Παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης του Συμφώνου των Δημάρχων του Τ.Ε.Ε. Γεώργιος Ζαμπατής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επιστημονικής & Αναπτυξιακής Δραστηριότητας.
Σκοπός - Δράσεις του Έργου Α.Η ποσοτική και ποιοτική διερεύνηση της κατάστασης των γυναικών ερευνητριών που πασχολούνται στον Δημόσιο Τομέα Β.Η αποτύπωση.
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
M Ε Λ Ι Σ Σ Ο Κ Ο Μ Ι Α ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  Στο πλαίσιο εφαρμογής των / , / , Αποφάσεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Καλλιόπη Σωτηράκη Σύμβουλος Σπουδών & Σταδιοδρομίας Λαμία, 02/11/2011
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Διοικητική Διάρθρωση του Κέντρου Αρμοδιότητες των Τμημάτων 1 η Συνεδρίαση των Μελών/ Νίκος Λαμπρινός.
Ενημερωτική παρουσίαση για μαθητές
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΕΠΥ Α.Ε., 72 ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 Νικόλαος Π.
3 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Αθήνα, Ιουνίου 2007.
Ε υ ρ ω π α ϊ κ ό Δ ί κ τ υ ο Ε μ π ε ι ρ ο γ ν ω μ ό ν ω ν & Τ ε χ ν ο μ ε σ ι τ ε ί α ς Μ Κ Ο www. euronet.org.gr.
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΝΩΝ & ΠΟΤΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ.
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ιωάννινα, Ιούνιος 2004 Μ. Κουτροκόη Πρόσβαση στη γνώση.
Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”
Ειδικά Θέματα και Προοπτικές των Νοσοκομειακών Εποπτών Δημόσιας Υγείας
« Πανεπιστημιακό Δίκτυο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Τεχνολογίας στην Υδρολογία και Περιβαλλοντική Διαχείριση Υδατικών Πόρων » Υ ΔΡΟΜΕΔΩΝ.
Σεπτέμβριος  Το ΕΚΤ είναι ο εθνικός οργανισμός για την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη σε θέματα επιστήμης, έρευνας και τεχνολογίας.
Λιβαδοπονικό Συνέδριο Τόπος Διεξαγωγής
ΥΠΕΧΩΔΕ. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΕΙΜΟΛΟΓΙΑΣ Ανάπτυξη Δικτύων Επιταχυνσιογράφων και Βάσεων Δεδομένων Απόσβεση Ισχυρής Κίνησης και Επίδραση Τοπικών Εδαφικών.
Ημερίδα Σταδιοδρομίας ΔΑΣΤΑ Παρουσίαση του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας Ημερίδα Σταδιοδρομίας ΔΑΣΤΑ Παρουσίαση του Γραφείου Διασύνδεσης.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σύνδεση Έρευνας και Παραγωγής – Συνεργασία ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ερ. Φορέων με Παραγωγικές Μονάδες, Διοίκηση και Διαχείριση.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ HELLENIC INNOVATON RELAY CENTRE (HIRC) Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου των Innovation Relay Centers (IRC.
Αντικείμενο, συνθήκες και προβλήματα της δραστηριοποίησης των Ελλήνων Τεχνικών στο εξωτερικό Εισήγηση Θεόδωρου Δραγκιώτη, Γ. Γραμματέα ΔΕ ΤΕΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ «Η ΟΜΑΔΑ»
1. 2 Τι είναι το ΕΚΤ Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)είναι ο εθνικός οργανισμός για την συγκέντρωση, την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη.
ΙΤΕ - Ινστιτούτο Πληροφορικής
Ημερίδα 4 Πορεία των διαδικασιών Διασφάλισης της ποιότητας 15 Νοεμβρίου 2012.
Η Έρευνα στο Κολέγιο Philips Dr Tasos Kounoudes Ημερίδα «TEL-ME-MOR : Ευρωπαϊκή Βιβλιοθήκη - Έρευνα - Κοινωνία της Πληροφορίας» 22 Ιουνίου 2005.
Συνεργασίες Πανεπιστημίου Πατρών με τον παραγωγικό τομέα «Εργαστηριακή Υποστήριξη Πρωτογενούς Τομέα» Απόστολος Βανταράκης Αναπληρωτής Καθηγητής Υπεύθυνος.
Εισαγωγή Αντικείμενο Αποσαφήνιση βασικών εννοιών της ΕΚΕ Εμπλεκόμενα μέρη Σκοπός Αξιολόγηση της εφαρμογής της ΕΚΕ από την Nestle Ελλάς Μεθοδολογία Επισκόπηση.
Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ 1 η Ιουλίου - 31 Δεκεμβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 Σεμινάρια Φεβρουαρίου 2012.
Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Δραστηριότητες από 1/9/2003 έως 5/5/2011.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΙΤΥΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΙΣ ΤΠΕ.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Γερά Δόντια… Καλύτερη Υγεία»
ΑΛΕΞΑΚΟΥ ΘΩΜΑΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ΡΑΦΑΕΛΑ 20942
Ομαδική Παιδαγωγική Σύσκεψη Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων 53 ης Περιφέρειας Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής – Ε. ΜΟΥΣΕΝΑ με θέμα: « Διοικητική λειτουργία.
Επιστημονικοί Κλάδοι της Γεωπονίας (Οι κυριότεροι κλάδοι της Γεωπονικής επιστήμης και το αντικείμενο της μελέτης τους - Επαγγελματικές προοπτικές)
ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Γενικά Το τμήμα άρχισε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 1989 Εκπαιδευτική και επιστημονική συνεργασία με ιδρύματα.
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Κεχαγιάς E.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ.
ΤΜΗΜΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ. ΤΜΗΜΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ TΕΙ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
Μέθοδοι Διδασκαλίας στη Νοσηλευτική Ενότητα 12: Επιστημονικές Εργασίες σε Επιστημονικές Εκδηλώσεις Ελένη Ευαγγέλου, Ευγενία Βλάχου Τμήμα Νοσηλευτικής Ανοικτά.
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ στα
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Α.Ν.Παπαδόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ.
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
Πρόσκληση Στο πλαίσιο Εκστρατείας Ενημέρωσης με θέμα:
Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ( )
Λειτουργικά Τρόφιμα και Υγεία: Αλήθειες - Μύθοι και Προκλήσεις για τη Βιομηχανία Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής Α.Π.Θ. Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
«Ημέρα Σταδιοδρομίας» ΤΕΙ Λάρισας Τετάρτη 25 Απριλίου 2012
Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»
Ο Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Λαυρεωτικής “ΕΡΜΗΣ”
ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
1η περΙοδος επιμΟρφωσης Β1 επιπΕδου Τ.Π.Ε., ΜΑΪος – ΙοΥνιος 2017
Δρ Φώτης Παπαδήμας, Επίκουρος Καθηγητής
Αχιλλέας Καμέας Επίκουρος Καθηγητής ΕΑΠ
Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Μεσογειακή Συνάντηση Ειδικών: Βιταμίνη D» Α΄ Παθολογική Κλινική, Τμήμα Κλινικής Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού- Διαβητολογικό.
1 Φορέας -Οργανισμός, 2 Φορέας -Οργανισμός
Πρακτικές οδηγίες υλοποίησης δράσεων εντός κι εκτός σχολείου…
Η συμμετοχή στο Συνέδριο ορίστηκε ως εξής:
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «Δ.Ε.Δ.Υ.T.» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Με την με αρ. 7371/ απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, αναγνωρίστηκε το σωματείο με την επωνυμία : «ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και την αρκτικόλεξη συντομογραφία «Δ.Ε.Δ.Υ.Τ.» με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η διεθνής ονομασία του σωματείου είναι : «INTERDISCIPLINARY SOCIETY OF FOOD HYGIENE ASSURANCE» (I.S.F.H.A.). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Στις 03 Ιουνίου 2005 πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της δραστηριοποίησης της Δ.Ε.Δ.Υ.Τ. στη Θεσσαλονίκη. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου ανέρχονται στον σημαντικό αριθμό των εξήντα πέντε (65), οι οποίοι είναι επιστήμονες Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. από όλη τη χώρα και την Κύπρο, κάτοχοι ειδικότητας σχετικής με την υγιεινή, την ασφάλεια και την τεχνολογία των τροφίμων – ποτών και οι οποίοι για πρώτη φορά καλούνται να συνεργαστούν εντός του αυτού επιστημονικού σωματείου. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Κτηνίατροι Γεωπόνοι Χημικοί Χημικοί Μηχανικοί Μικροβιολόγοι τροφίμων Τεχνολόγοι τροφίμων Βιοχημικοί Βιολόγοι Βιοτεχνολόγοι Υγιεινολόγοι Οινολόγοι – Τεχνολόγοι ποτών Βιοπαθολόγοι Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι Τοξικολόγοι Επόπτες Δημόσιας Υγείας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σκοπός του Σωματείου : Είναι η επιστημονική δραστηριότητα και η συμβολή του στην προαγωγή των επιστημών που αφορούν την υγιεινή, την ασφάλεια και την τεχνολογία των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των ποτών, καθώς και των προοριζομένων για ανθρώπινη κατανάλωση νερών, με στόχο τη Διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Στα πλαίσια του σκοπού αυτού του Σωματείου προβλέπονται ιδίως: 1. Η διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων (συνέδρια, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις, διαλέξεις). Στις 2-3 Ιουνίου 2006 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία (συμμετοχή 454 Συνέδρων) το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη. Στις 6,7 και 8 Ιουνίου 2008 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια του σκοπού αυτού του Σωματείου προβλέπονται ιδίως: 2. Η οργάνωση και διεξαγωγή ερευνητικών προγραμμάτων και η παρουσίαση εφαρμοσμένων συλλογικών ερευνών

Στα πλαίσια του σκοπού αυτού του Σωματείου προβλέπονται ιδίως: 3. Η συνεργασία σε θέματα υγιεινής, ασφάλειας και τεχνολογίας τροφίμων με τους Δημόσιους Φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στα πλαίσια του σκοπού αυτού του Σωματείου προβλέπονται ιδίως: 4. Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού επί θεμάτων και προβλημάτων αναφερομένων στην υγιεινή, την ασφάλεια και την τεχνολογία των τροφίμων.

Στα πλαίσια του σκοπού αυτού του Σωματείου προβλέπονται ιδίως: 5. Η συνεργασία εν γένει με εθνικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς και οργανώσεις σε θέματα υγιεινής, ασφάλειας και τεχνολογίας τροφίμων.

Η διεύθυνση της Δ.Ε.Δ.Υ.Τ. Κωνσταντικάκη 19, Αγ. Ιωάννης Καλαμαριάς τ.κ Θεσσαλονίκη Τηλ , Fax