Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λειτουργικά Τρόφιμα και Υγεία: Αλήθειες - Μύθοι και Προκλήσεις για τη Βιομηχανία Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής Α.Π.Θ. Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λειτουργικά Τρόφιμα και Υγεία: Αλήθειες - Μύθοι και Προκλήσεις για τη Βιομηχανία Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής Α.Π.Θ. Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λειτουργικά Τρόφιμα και Υγεία: Αλήθειες - Μύθοι και Προκλήσεις για τη Βιομηχανία Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής Α.Π.Θ. Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017, Ώρα 15:00 Αμφιθέατρο Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Π.Μ.Σ. «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» Τμήμα Γεωπονίας Φ.Π.Α.Π. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Ο κ. Μπιλιαδέρης K. είναι Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων - Χημεία και Φυσικοχημεία Τροφίμων». Για το ερευνητικό του έργο στο πεδίο της χημείας και φυσικοχημείας των συστατικών των τροφίμων έχει βραβευτεί : από το Πανεπιστήμιο Manitoba του Καναδά, από το Τμήμα Γεωπονίας (Α.Π.Θ.) για τη “Διεθνή Αναγνώριση του Δημοσιευμένου Έργου” , από το Α.Π.Θ. «Βραβείο Αριστείας» για Επιστημονικό Έργο στον Τομέα των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών (δείκτης Hirsch 60, Web of Science). Εντάσσεται στην ομάδα των Highly Cited Researchers στην κατηγορία των Γεωπονικών Επιστημών, με περισσότερες από 180 ερευνητικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές, με περισσότερες από ετεροαναφορές, καθώς και 16 κεφάλαια σε ξενόγλωσσα επιστημονικά βιβλία. Έχει σημαντική διεθνή παρουσία, ως προσκεκλημένος ομιλητής σε Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα του εξωτερικού καθώς και σε διεθνή συνέδρια. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας του Καναδά (ΝSERC), Πρόεδρος του Τμήματος της American Association of Cereal Chemists στον Καναδά, ενώ υπήρξε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ε.Φ.Ε.Τ. και του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας. Διετέλεσε μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής «Functional Food and Nutraceutical Advisory Board» της εταιρίας Forbes Medi-Tech Inc., και είναι σύμβουλος μεγάλων βιομηχανιών τροφίμων (ελληνικών και διεθνών) σε θέματα ποιότητας και δημιουργίας νέων προϊόντων. Υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Εθνικός Εκπρόσωπος για την Ολοκλήρωση και Ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της ‘Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων’ και από το 2007 είναι εκλεγμένο τακτικό μέλος της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδημίας. 


Κατέβασμα ppt "Λειτουργικά Τρόφιμα και Υγεία: Αλήθειες - Μύθοι και Προκλήσεις για τη Βιομηχανία Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής Α.Π.Θ. Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google