 Δημοφιλή λειτουργικά συστήματα  Προτιμήσεις καταναλωτών  Ηλικίες που τα χρησιμοποιούν  Την διάρκεια χρήσης συσκευών  Αντικατάσταση συσκευών  Κριτήρια.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Citibank Ελλάδος e-Corners 10 η, Ιουλίου Περιεχόμενα 1.Το «ψηφιακό προφίλ» της Ελλάδας 2.Η ψηφιακή στρατηγική της Citi διεθνώς & στην Ελλάδα 3.Ο.
Advertisements

Παπαπέτρου Στέλιος Βασιλείου Έλενα Γκλιάου Μαρία Κυριάκου Κυριακή
‘’MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ’’ ΤΩΝ MULTIMEDIA
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Από Βίνα Τριγκάκη. «Π ΟΛΥΜΕΣΑ » Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών δεδομένων.
ΟΙ “ MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA
«MULTI –ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ» ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ
Μια εργασία των μαθητών της Στ τάξης
ΑμεΑ & Εκπαίδευση Βιβλιοθηκονόμων στην Ελλάδα
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Το σύνολο των προγραμμάτων που συντονίζουν τις λειτουργίες του υλικού και αξιοποιούν τις δυνατότητές του.
Οι “multi-Διαστασεις” Των Multimedia
Δίκτυα Προστιθέμενης Αξίας EDI και Εφαρμογές Ηλεκτρονικού Εμπορίου M-Commerce και οι επιπτώσεις του στο Marketing Δήμητρα Ηλιοπούλου 
ΕΠΙΚOIΝΩΝΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΑΝΤΕΦ.
Ερευνητική Εργασία «Η εικονική μας επιχείρηση» Ανάλυση δεδομένων ερωτηματολόγιου.
«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα»
Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο
Τίτλος εκπαιδευτικής δραστηριότητας: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο» Όνομα Εκπαιδευτικού: Μιχαηλίδης Θανάσης Σχολείο: Δ.Σ. Ερατεινού-Πετροπηγής- Ποντολιβάδου.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση πληροφοριών Επίπεδο.
Ο αυτοματισμός στις εργασίες διαχείρισης περιοδικών : έρευνα σε βιβλιοθήκες της Αθήνας Αναστασία Διαγγελάκη Χριστίνα Κανάκη (Ιωάννινα, Σεπτέμβριος 2008)
ΟΙ “ΜULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ
Κατερίνα Τζίκα Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ‘’Μ.Π.Σ Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων’’ Καθηγήτρια: Καρύδα Μαρία Φοιτήτρια.
Τα πολυμέσα είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών δεδομένων πολλαπλών μορφών, δηλ. κειμένου, γραφικών εικόνας,
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – PEST ANALYSIS
1 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Αναζητώντας πρότυπα αλληλεπίδρασης χρηστών για ψηφιακές βιβλιοθήκες Εργασία στο Μάθημα: Ψηφιακές.
MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ MULTI-MEDIA ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ. Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών.
ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΓΕΛ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.
Πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακού πορτοφολιού για smartphones.
Γνωριμία με το Λογισμικό του Υπολογιστή 5 ο Κεφάλαιο.
Και θα σας παρουσιάσουμε μια εργασία για τα κινητά του 2012!
Ασφάλεια Διαδικτύου Το Διαδίκτυο είναι σήμερα καθημερινό εργαλείο στη ζωή μας: για την αναζήτηση πληροφοριών, για επικοινωνία, για αγορές, για ψυχαγωγία.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ερευνητική Εργασία Α Λυκείου
08/11/2013Σεβαστή Παπαδοπούλου - Κατερίνα Πατσιούρα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ WINDOWS PHONE.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ Δήμητρα Σκιάνη Νίνα Καλύβα Μαργαρίτα Δουκάκη Άννα.
Η ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Α.Π ΤΩΝ Φ.Ε ΜΕ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ EΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ  Ζ. Σμυρναίου   Λέκτορας στη Διδακτική Θετικών Επιστημών, 
Η χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας από τους διευθυντές δημοτικής εκπαίδευσης για σκοπούς οργάνωσης και διοίκησης της σχολικής μονάδας.
‹#›. Η Πρώτη Επίσημη Εφαρμογή για την μεγαλύτερη ομάδα παιχτών!  Ο ΟΠΑΠ απαντά στην ανάγκη των Παιχτών για επίσημη και ακριβή ενημέρωση με την νέα εφαρμογή:
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Γνωριμία με την Open eClass.
ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Τμήμα Τυποποίησης & Διακίνησης Προϊόντων ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ: «ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Μεθοδολογίες Τουριστικής Αγοράς 2 η Διάλεξη TEI Κρήτης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 14 ο μαθητικό συνέδριο με θέμα περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της αειφορίας «Αυτός ο κόσμος.
Υλοποίηση εφαρμογών σε προγραμματιστικά περιβάλλοντα Κεφάλαιο 7.
Η Χρήση των Φορητών Συσκευών όπως το Έξυπνο Κινητό Τηλέφωνο (Smartphone), η Φορητή Ταμπλέτα (Tablet) & ο Φορητός Η/Υ (Notebook) στην Καθημερινή Κλινική.
Μια παρουσιαση Απο Τον Γιωργο Αγιανογλου και Τον Θαναση ζαχαρακη
Πρόγραμμα Δημιουργικής χρήσης της τεχνολογίας στα Μαθηματικά μέσω της αυτενέργειας των μαθητών Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Ερευνητικό Εργαστήριο για.
Ηλεκτρονική Διαχείριση & Αρχειοθέτηση Εγγράφων
Παρουσίαση Web 2.0 εργαλείων
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015
ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΌΡΑΣΗΣ & ΜΕΛΗ ΤΟΥ Κ. Α. Π. Η
Αποτελέσματα Έργου Έρευνας, Ανάπτυξης και Επίδειξης στα πλαίσια του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ11 ΕΣΠΑ Dynamic Cargo Routing on-the-Go Δυναμική Δρομολόγηση.
Φάκελος Αξιολόγησης για Νηπιαγωγείο
ΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Λ.Σ.)
Βιβλιογραφική Αναφορά ενός Κοινωνικού Δικτύου: PINTEREST
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει εφαρμογές λογισμικού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο σπίτι, στο σχολείο ή στη διασκέδαση. Οι συσκευές αναπαραγωγής.
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Αναζητώντας το καλό κλίμα στο σχολείο
Δεβρίκης Κωνσταντίνος ΠΕ19
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΑΔΑ «Μποτίλιες» Α΄ ΤΑΞΗ Γιάννης Αντώνης Νίκος
1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Τμήμα: Α4 Σχ. Έτος: Β΄τετράμηνο
4ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου Ενημέρωση Γονέων
στο PowerPoint 7 τρόποι για να συνεργαστείτε με άλλα άτομα
Χρήση του Tablet.
Διαδραστική Μάθηση © 2018.
Οι απόψεις των μαθητών του σχολείου μας για τα βιντεοπαιχνίδια
Εικονογράφηση: Πριάμη Ευγενία
Social Media Networks.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Δημοφιλή λειτουργικά συστήματα  Προτιμήσεις καταναλωτών  Ηλικίες που τα χρησιμοποιούν  Την διάρκεια χρήσης συσκευών  Αντικατάσταση συσκευών  Κριτήρια αγοράς συσκευών  Τα μέτρα ασφαλείας

 Επιθυμίες αγοραστών  Σπουδαιότητα της επικοινωνίας  Ανάδειξη ψυχαγωγίας  Ενημέρωση μέσω social media  Προτίμηση λογισμικών

 Περισσότεροι χρήστες έχουν συσκευές android  Καθημερινή χρήση συσκευών  Χρήση τους από μικρή ηλικία  Αρκετά συχνή αντικατάσταση συσκευών  Δεν ενδιαφέρονται για το προβλήματα που προκαλούν οι συσκευές.

 Εύρεση πληροφοριών για τα iOS.  Συλλογή πληροφοριών.  Ανάλυση πληροφοριών  Διεξαγωγή Ερωτηματολόγιου  Ανάλυση σε διαγράμματα  Διεξαγωγή αποτελεσμάτων  Δημιουργία εφαρμογής Android

 Ανάλυση λειτουργιών iOS  Ανάλυση χαρακτηριστικών iOS  Κινητοποίηση ως προς την αγορά  Ανάλυση αποτελεσμάτων από το ερωτηματολόγιο

 Πολλοί διαθέτουν συσκευή με iOS ανεξάρτητα της οικονομικής κρίσης (11,9%)  Οι περισσότεροι επιλέγουν το smartphone τους για τις δυνατότητες του (59.3%),όμως το 12.7% το επιλέγει για την μάρκα του  Τα Android smartphones υπερισχύουν σε ποσοστό  Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που δεν γνωρίζει,ποιο λειτουργικό τρέχει το smartphone του

 Αναζήτηση πληροφοριών πάνω σε τηλέφωνα Windows. 1. Δημιουργός του λειτουργικού συστήματος 2. Ανανεωμένες εκδόσεις 3. Ποικιλία εφαρμογών 4. Ημερομηνία έκδοσης  Δημιουργία και διανομή ερωτηματολογίων.

 Παρουσίαση των Windows Phone.  Στατιστική ανάλυση και ερμηνεία αποτελεσμάτων των ερωτηματολογίων.  Βαθμιαία εξοικείωση µε ένα σχετικά καινούργιο λειτουργικό σύστημα.

 Η χρήση των Windows Phone δεν είναι τόσο διαδεδομένη.  Δεν διαθέτουν μεγάλη γκάμα εφαρμογών.  Κάθε σπίτι διαθέτει αρκετές κινητές συσκευές.

 Το android είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα σε κινητές συσκευές.  Είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη της τεχνολογίας › Συλλογή πληροφοριών. › Δημιουργία ερωτηματολογίου. › Στατιστική ανάλυση αποτελεσμάτων έρευνας.

 Η ενημέρωση των συμμαθητών μας για το Android.  Να μάθουμε να εργαζόμαστε στα πλαίσια μιας ομάδας.  Να μάθουμε για το Android και τη χρησιμότητά του.  Η ενημέρωση των συμμαθητών μας για την εξέλιξη των λειτουργικών συστημάτων.

 Το Android είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα.  Η τεχνολογία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.  Η συνεργασία οδηγεί σε ένα καλό αποτέλεσμα.

 Έρευνα για την χρήση των tablet.  Συλλογή πληροφοριών.  Δημιουργία ερωτηματολογίου.  Στατιστική ανάλυση αποτελεσμάτων έρευνας.  Πρώτη μας προτεραιότητα, ήταν να ενημερωθούμε για το tablet και να συλλέξουμε πληροφορίες για αυτό.

 Η ενημέρωση των συμμαθητών μας για τα tablet.  Να αποδείξουμε ότι τα tablet είναι πιο βολικά και αποδοτικά στην χρήση τους.  Να προσπαθήσουμε να προτρέψουμε ένα μέρος του πληθυσμού να χρησιμοποιεί τα tablet.  Να μάθουμε να δουλεύουμε ως ομάδα.  Πώς χρησιμοποιούν τα tablet οι χρήστες

 Χρησιμοποιούνται πιο πολύ για ψυχαγωγία και επαγγελματικούς σκοπούς.  Χρησιμοποιούν android πιο πολύ από τα υπόλοιπα λειτουργικά.  Προτιμούν φθηνές μάρκες προφανώς για οικονομικούς λόγους.