Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΠΙΚOIΝΩΝΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΑΝΤΕΦ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΠΙΚOIΝΩΝΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΑΝΤΕΦ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΠΙΚOIΝΩΝΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΑΝΤΕΦ

2 ΧΡΟΝΟΠΡΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 1: Γνωριμία ομάδας-Συνομιλία για το facebook ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2: Χρονοπρογραμματισμός ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 3: Συλλογή πληροφοριών ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 4: Δημιουργία ερωτηματολόγιου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 4: Διανομή ερωτηματολόγιου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 5: Συλλογή πληροφοριών από το διαδίκτυο ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 6: Προβολή ταινίας ( the social network) ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ 7: Συνέχιση χρονοπρογραμματισμού

3 FACEBOOK γενικά…. Το Facebook είναι χώρος κοινωνικής δικτύωσης Δημιουργήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2004 από τον Μάρκ Ζάκερμπεργκ Το Facebook έχει 500.000.000 χρήστες Στην Ελλάδα οι χρήστες πλησιάζουν τα 3.000.000. Η Ελλάδα είναι η 25 η χώρα στην συχνότητα χρήσης του ιστότοπου.

4 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Δημιουργήθηκε και συμπληρώθηκε στις 02/12/2011 Απαντήθηκαν 15 ερωτηματολόγια Διανεμήθηκαν στο ΕΠΑΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

5 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ

6

7

8 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΣΥΜΠΕΡΑΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Το Facebook φαίνεται να αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας ιδιαίτερα στις νέες ηλικίες. Χρησιμοποιείται καθημερινά από το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του. Η επικοινωνία βασίζεται σε ανταλλαγή μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων μεταξύ των χρηστών. Η τάση χρήσης του Facebook ως μέσο επικοινωνίας φαίνεται να τείνει αυξητικά.


Κατέβασμα ppt "ΕΠΙΚOIΝΩΝΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΑΝΤΕΦ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google