Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα»
Δημοτικό 3η ομάδα

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Συμπεράσματα από τα ερωτηματολόγια του δημοτικού και συμβουλές για την ασφαλέστερη χρήση των κινητών. Κων/νος Ευαγγελίου Δημήτρης Κωνσταντινέας

21 Σχεδόν κανένα από τα ερωτηθέντα παιδία δεν γνωρίζει τι είναι το SAR.
Οι περισσότεροι μαθητές της έκτης και αρκετοί μαθητές της πέμπτης έχουν κινητά τηλέφωνα. Ο αριθμός των αγοριών που έχουν κινητά τηλέφωνα ξεπερνά αυτόν των κοριτσιών. Σχεδόν κανένα από τα ερωτηθέντα παιδία δεν γνωρίζει τι είναι το SAR. Δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το Hands Free σε αυτές τις ηλικίες. Δεν υπάρχει κατανόηση για τη διαφορά μεταξύ Hands free-Bluetooth.

22 Οι περισσότεροι μαθητές γνωρίζουν για τις βλαβερές συνέπιες του κινητού.
Τα κορίτσια επικοινωνούν περισσότερο με SMS ενώ τα αγόρια προτιμούν τις φωνητικές κλήσεις. Τα περισσότερα παιδία έχουν μειώσει την χρήση του κινητού αλλά η μείωση αυτή μάλλον οφείλεται σε οικονομικούς λόγους. Οι περισσότεροι ερωτηθέντες προτιμούν να έχουν το κινητό πάνω τους όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού και στο γραφείο τους όταν βρίσκονται εντός σπιτιού. Σχεδόν κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα από τη χρήση του κινητού.

23 Συμβουλές Πριν από την αγορά κινητού ενημερωνόμαστε για το SAR.
Προσπαθούμε να μην έχουμε το κινητό σε επαφή με το σώμα μας. Χρησιμοποιούμε πάντα Hands Free και όχι Bluetooth. Απενεργοποιούμε το κινητό όταν δεν το χρειαζόμαστε και κυρίως το βράδυ. Χρησιμοποιούμε το κινητό μόνο όταν το χρειαζόμαστε.


Κατέβασμα ppt "«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google