Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει.
Advertisements

Δρ. Κων/νος ΜαρινάκοςΤουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη1 Δρ. Κων/νος Μαρινάκος Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας.
«Στον παραμυθένιο κόσμο του Internet, θέλουμε να λείπει ο κακός»
Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος COSMOTE
Θεσσαλονίκη, 21/12/2009 Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Η σημασία και ο Ρόλος των ΤΠΕ στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας Βασίλης Θωμαΐδης Πρόεδρος.
Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
1 Προαγωγή της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας Κωνσταντία Δαμιανού Θεόδωρος Θεοδώρου Ε.Μ.Ε Οικονομικών.
Ταξιδεύοντας … με τον καλύτερο μου φίλο …
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Buildingpartnershipsbuildingpartnerships. η εταιρία μας •ανώνυμη εταιρία ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων •έμπειροι και καταξιωμένοι.
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
Παρουσίαση από τους μαθητές της 5Α Τάξης Anna Thomas Οι απόψεις των παιδιών και των δασκάλων για τη σχολική στολή.
Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ……
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΚΙΑΣ
Τα παράδοξα των καιρών μας
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «Ι.Μ.ΔΕΛΑΣΑΛ» - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΟΡΤΖΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Ελληνικά Ηλεκτρονικά Βιβλιοπωλεία Επιμέλεια: Γκάμα Αριστέα Επιμέλεια: Γκάμα Αριστέα Γκουνή Άννα.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Χάρτης Ελλάδας για γονείς, από γονείς... elamazi.gr.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ.
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ AMUSE
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Τα θετικά και αρνητικά.
Τα χομπι μου Γεια σας είμαι η Αποστολία είμαι 12 ετών και πάω 6η τάξη. Μου αρέσει η μουσική, ο χορός και το τραγούδι. Επίσης μου αρέσει να ζωγραφίζω να.
Νεανική Επιχειρηματικότητα Πρόγραμμα Εικονική Επιχείρηση.
Όλοι μαζί μπορούμε! Το Β΄ Δημοτικό Τραχωνίου στα πλαίσια του υπό έμφαση στόχου της φετινής χρονιάς 2013 – 2014 « Η καλλιέργεια της ενεργού πολιτότητας.
Ομάδα σύνταξης επιχειρηματικού σχεδίου: ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Η ενδυμασία στο πέρασμα του χρόνου» Σχ
Σωματείο « Επιχειρηματικότητα» Νέων. ΣΕΝ/ JA Greece ΚΕΣΥΠ Ηλιούπολης.
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός
ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ … Μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχει τίποτα άλλο που να μας δίνει χαρτί, φρούτα, καρπούς, ξυλεία, φωλιές για τα πουλιά και τα άλλα ζώα,
Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη.
ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ Το καπλάνι της βιτρίνας
Δεν γράφουμε προγράμματα δίνουμε λύσεις… ΙΤ as a Service.
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΜΠΑΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ
Παρουσίαση του βιβλίου …………..
Η Εφαρμογή Του Μάρκετινγκ Στην Εταιρεία Διαφήμισης, Δημοσίων Σχέσεων Και Επικοινωνίας Partners Y&R Πολυξένη Γεωργίου.
“Let’s give breath to earth!” (Ας δώσουμε μια αναπνοή στη Γη)
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Σχολικό έτος
Ευχές για καλή συνέχεια στο Ταξίδι της Ζωής
ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ……
Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επίσκεψη του σχολείου μας στο Ειδικό Σχολείο Ν. Κορινθίας.
Έξυπνη κατανάλωση Μπεσιρόπουλος Βασίλης Κουτσαμπασοπούλου Βασιλική Βαρταλάμης Ευάγγελος Τσίλλα Ηλίας Ματσούκα Αντωνία.
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
Τίτλος Προγράμματος: ή «Τα παιγνίδια του παππού/ γιαγιά»
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Τεχνικές Πωλήσεων ΕΝΟΤΗΤΑ 1 η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 1η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή.
Εργασία στο μάθημα «Επιχειρηματικός σχεδιασμός»
Καλώς Ήρθατε Είμαστε Διαφορετικοί !
Τα παράδοξα των καιρών μας
Ομφάκινον Ομφάκινον.
Βιωματική Δράση Α΄Τάξης 2ου Γυμνασίου Πεύκης
Ανακύκλωση και Αειφόρος κατανάλωση
Εθισμός στην Τεχνολογία
Φύλο εργασίας :στο σώμα του ανθρώπου, έκοψαν και κόλλησαν εικόνες ,όπου το σώμα λέει ΝΑΙ (ευχάριστα αγγίσματα)
Πώς λέμε ΟΧΙ; Βιβλίο σελ.58-61
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Υπό την φοιτήτρια: ΒΑΛΙΕΒΑ ΖΑΡΗΝΑ (Α.Μ. 8464)
H τηλεόραση και το παιδί
Εισαγωγή στο coaching Eπιχειρησιακό coaching για επαγγελματίες και στελέχη Αναπτυξιακή εκπαίδευση Συμβουλευτική και mentoring για τεχνικές επιχειρήσεις.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας είναι ο σημερινός της Πρόεδρος κύριος Γεώργιος Ν. Μουστάκας, και παράλληλα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011,Πρόεδρος του ΣΕΒΠΠΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιχνιδιών και Παιδικών Αμαξών), ο οποίος από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 μέχρι το 2011, είχε διατελέσει 18 χρόνια Πρόεδρος και 6 χρόνια Γραμματέας. Από τα πρώτα της βήματα η Εταιρία έθεσε τις Αρχές και τις Αξίες, πάνω στις οποίες οικοδόμησε την ανάπτυξή της: ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Σήμερα, μετά από τρεις γενιές, τα καταστήματα Μουστάκας συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τρυφερά το παιδί και το παιχνίδι. Συνεχίζουν να επιμένουν στην ποιότητα. Να προσφέρουν επιλεγμένα και αποκλειστικά παιχνίδια που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των παιδιών και των γονιών. Στην πολύχρονη πορεία μας έχουμε δει τα παιχνίδια να αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο. Αυτό όμως που μένει πάντα ίδιο είναι τα μεγάλα, λαμπερά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Και αυτή είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Ιστορικό

Στόχος και άλλες μεγάλες πόλεις της περιφέρειας καθώς και συνεχίζεται η επεκτατική πολιτική της εταιρείας παιχνιδιών, μετά τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη. ΣΤΟΧΟΣ

Στο πλαίσιο αυτής της κοινωνικής φιλοσοφίας υποστηρίζουμε το Σύλλογο ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’, πραγματοποιήσαμε την ειδική ενέργεια ‘’Της αγάπης το μπαλόνι, όλα τα παιδιά ενώνει’’. Εγκαταστήσαμε σε όλα τα καταστήματά μας πολύχρωμα μπαλόνια, τα οποία οι επισκέπτες μπορούσαν να αποκτήσουν, συνεισφέροντας το ποσό που επιθυμούσαν σε ειδικά εγκατεστημένους κουμπαράδες υπέρ του Συλλόγου. Δραστηριότητες Κοινωνικής Ευθύνης

Για τα καταστήματα Μουστάκας ο κόσμος του παιδιού ήταν, είναι και θα παραμείνει η πιο ευαίσθητη χορδή της φιλοσοφίας μας! Ένας κόσμος, τον οποίο υπηρετούμε με αφοσίωση, με μεράκι, με αγάπη και με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού. Στα καταστήματα Μουστάκας δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στο σχεδιασμό των χώρων όσο και στο περιεχόμενο. Θέλουμε να νιώθετε τη ζεστασιά και την άνεση που νιώθουμε εμείς για το παιχνίδι… θέλουμε να απολαμβάνετε την προσωπική εξυπηρέτηση που σας αξίζει… Θέλουμε να βρίσκετε τα πάντα εύκολα: από επώνυμα, κλασικά και αποκλειστικά παιχνίδια μέχρι είδη bebe, ένδυση και υπόδηση, ηλεκτρονικά είδη, βιβλία και εποχιακά. Για εμάς δεν υπάρχουν πελάτες. Υπάρχουν μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι, θείες, παππούδες και γιαγιάδες, νονοί και νονές… και εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά! Και μας αρέσει να σας κοιτάμε στα μάτια και να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας με την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών! Φιλοσοφία

Το περιβάλλον είναι ζωή! και μας αφορά όλους. Γι’ αυτό, από το 2003 είμαστε από τους πρώτους που ανταποκριθήκαμε στο εγκεκριμένο από την Πολιτεία πρόγραμμα Ανακύκλωσης, εκφράζοντας έτσι την κοινωνική και περιβαλλοντική μας συνείδηση. Όταν λοιπόν, βλέπετε τους γνωστούς μπλε κάδους και στη δική σας γειτονιά να ξέρετε ότι ο Μουστάκας έχει συμβάλλει οικονομικά γι’ αυτό, με την ελπίδα να προστατέψουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας! Για να μάθετε περισσότερα για την ανακύκλωση συσκευασιών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα // Μέλος Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

Στα καταστήματα Μουστάκας η αγάπη μας για το παιδί αρχίζει από τις πρώτες μέρες της γέννησής του! Προϊόντα / Παιχνίδια Προϊόντα Είδη Bebe Καθίσματα Φαγητού Ηλεκτρικά Είδη Βρεφανάπτυξης

Και για την καλύτερη εμφάνιση του παιδιού σας τα καταστήματα Μουστάκας έχουν τις λύσεις! Επώνυμα ρούχα, casual και αθλητικά, εσώρουχα, πιζάμες και αξεσουάρ καθώς και τα πιο γνωστά παπούτσια με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, για ηλικίες από 0-8 ετών! Ένδυση - Υπόδηση

Ηλεκτρονικά α)Στο τμήμα ηλεκτρονικών θα βρείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες σε παιδικά DVDs & CDs καθώς και σε Video Games NINTENDO,PLAYSTATION,Wii,PSP. β) Σε συνεργασία με τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους έχουμε δημιουργήσει σε κάθε μας κατάστημα ένα ''παιδικό'' βιβλιοπωλείο, για όλες τις ηλικίες…… Βιβλία που δίνουν τροφή για γνώση και διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους!

Καταστήματα Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα καταστήματα Μουστάκας!

Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος επιχειρήσεων Σουλτάνα Μουστάκα Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας