ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) ιδρύθηκε το 1923, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με αιρετή Διοίκηση. Κατά τους κανόνες.
Advertisements

1ο ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ=Το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες επιτυγχάνεται η πνευματική, η κοινωνική,η ηθική ολοκλήρωση του ατόμου. ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
1 ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Ξάνθης – Δημοκρίτου 27 τηλ: web:  Δευτεροβάθμιος Κύκλος Σπουδών Εσπερινό Επαγγελματικό.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.
Ομαδική Παιδαγωγική Σύσκεψη Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων 53 ης Περιφέρειας Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής – Ε. ΜΟΥΣΕΝΑ με θέμα: « Διοικητική λειτουργία.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ.
Μέσα μαζικής ενημέρωσης Παναγιώτης, Τζέλο Δημήτρης, Άγγελος.
 Βασικές έννοιες.    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ;
Ομονοίας 133, Καβάλα Τηλ.: / , Fax: / Website:
Διαχείριση δικτύων άρδευσης από τη ΔΕΥΑΛ ANNA ΖΑΧΙΔΟΥ Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΥΑΛ ΝΕΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
O.T.S. FORUM Εφαρμογή Διαχείρισης Έργων Εισηγητής: Σιάμμενου Γιούλη.
Δρ. Ξανθή Κωνσταντινίδου Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Aγωγής ΠΕ11 Θράκης Φυσικής Aγωγής ΠΕ11 Θράκης.
Ο υπολογιστής στην εκπαίδευση. Η αναβάθμιση του μαθησιακού περιβάλλοντος στο σχολείο, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των υπολογιστών, δεν είναι εύκολη.
Καλώς ήλθατε, μαθητές! Όνομα δασκάλου. Πρόγραμμα τάξης 8:15 - 9:00Το σχολείο ξεκινά, παίρνουμε παρουσίες 9: :00Ανάγνωση και έκθεση 10: :00Ορθογραφία.
Λουκία Μπάκα Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Αθήνα 2011
Η εκπαίδευση δεν ήταν πάντοτε όπως σήμερα ….
το αλσοσ μασ ειναι η μεγαλυτερη πηγη
Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων
Τεχνολογία και Εκπαίδευση -Μάθηση από απόσταση
Μιχαέλα Φλώρου Α2 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ Ο ΣΙΤΑΡΟΥΛΗΣ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΣΧ. ΕΤΟΣ
Το Marketing Β΄.
Η σκοτεινή πλευρά του Διαδικτύου Εθισμός
Περιβαλλοντολόγοι :Παρουσίαση 2
Δρ. Αμανατίδου Ελισάβετ
“Επιχειρηματικότητα σε περίοδο οικονομικής κρίσης”
Πελοπίδας, Φαίδωνας, Νεφέλη, Μαρία.
ΘΕΜΑ : ΑΘΛΗΣΗ – ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ (BULLYING)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μάνος Σατόπουλος Συντάκτης λευκωμάτων και λάτρης των τεχνών
ΜΕΡΟΣ ΙV: Καθοριστικοί παράγοντες και Εμπόδια υιοθέτησης ΤΠΕ
Εφαρμογές Πληροφορικής Κεφάλαιο 9
ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Σχέδιο προσέγγισης και υλοποίησης online μαθημάτων
Ηλεκτρονική Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων μέσω της Υπηρεσίας TAXISnet
Όνομα σχολείου Ημερομηνία
Δημιουργία στόχων για Συναντήσεις, Συνέδρια και Εκδηλώσεις
Ετοιμάστηκε για: Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα
που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου
Διάλεξη 13η Προέλευση και λειτουργικότητα του εξεικονισμού της εκπαίδευσης Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τέλεσης Μνημόσυνου υπέρ Του Μακεδονομάχου « ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΑ»
Project: Εθισμός στο Internet
Το Διαδίκτυο.
Εργασία Πληροφορικής Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο
Θετικό δημιουργικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο
για τη σύνταξη των ερωτήσεων εργάστηκε ολόκληρο το τμήμα
2006 / 2007.
Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών - Ελεύθεροι Επαγγελματίες
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου
Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού
ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ
ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ | ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Καλώς ήλθατε, μαθητές! Όνομα δασκάλου.
Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου
Ιωάννης Σταυρόπουλος ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η φοίτηση στο ….
Internet safety Λεόντειος Σχολή Αθηνών Δημοτικό Στ2
10645/ΓΔ4/ ΥπουργικΗ ΑπΟφαση ΕγγραφεΣ, μετεγγραφεσ, φοΙτηση και θΕματα οργΑνωσηΣ τηΣ σχολικΗΣ.
Εργαστήρια Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τα ψηλά βουνά -Η κατάρα του πεύκου-
Από την επικύρωση στην εφαρμογή
Πρόγραμμα βελτίωσης παροχών προς τους πελάτες
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
Παράδειγμα στόχος Έμπνευση Ενέργειες/εργασίες Πόροι Σκέψεις
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Τι είναι το σύστημα αυτόματης διαχείρισης – μίσθωσης ποδηλάτων Με τo σύστημα αυτόματης διαχείρισης ποδηλάτων της BRAINBOX μπορεί ένας φορέας να παρέχει στους πολίτες μια εύκολη και οικολογική λύση κίνησης στον αστικό ιστό με πολύ μικρό κόστος λειτουργίας.

Πρωτοποριακές δυνατότητες Το σύστημα ενσωματώνεται πολύ εύκολα στην τοπική υποδομή δημοσίων μέσων μεταφοράς ενός Δήμου. Είναι το πρώτο αντίστοιχο σύστημα που λειτουργεί και μέσω κάρτας αλλά ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Διεπαφή μέσω κινητού Η επικοινωνία με το σύστημα μέσω κινητού τηλεφώνου παρέχει πλήθος πλεονεκτημάτων όπως: Αυτόματη πρόσβαση στα ποδήλατα Ευκολία χρήσης Δυνατότητα παραλαβής κωδικών και χαρτών μέσω SMS Δυνατότητα προ-κράτησης Πολυγλωσσικό περιβάλλον Αποφυγή χρήσης πρόσθετων καρτών κλπ Αμφίδρομη επικοινωνία

Από τι αποτελείται το σύστημα Το σύστημα αποτελείται από τα εξής χαρακτηριστικά : Ποδήλατα δημόσιας χρήσης ειδικής κατασκευής Σταθμοί στάθμευσης ποδηλάτων Κέντρο ελέγχου λειτουργίας συστήματος με οργανωμένο help-desk

Πως λειτουργεί Ο χρήστης εγγράφεται στο σύστημα με 3 τρόπους: Επισκέπτεται τα γραφεία του φορέα Μέσω τηλεφώνου Μέσω Internet Στην συνέχεια προ-αγοράζει χρόνο λειτουργίας που πιστώνεται στον λογαριασμό του και μπορεί να τον «εξαργυρώσει» στους σταθμούς ενοικίασης.

Πως λειτουργεί Μετά την εγγραφή και την προμήθεια χρόνου υπάρχουν 3 απλά βήματα που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει: ΒΗΜΑ 1 - Ο πολίτης πηγαίνει στον σταθμό ενοικίασης και καλεί με το κινητό του τον αριθμό που βλέπει στην οθόνη του σταθμού ΒΗΜΑ 2 – Ο σταθμός ενοικίασης χωρίς να απαντήσει την κλήση αναγνωρίζει τον αριθμό και ελευθερώνει ένα ποδήλατο ΒΗΜΑ 3 – Κατά την επιστροφή του ποδηλάτου σε οποιονδήποτε σταθμό, ο πολίτης καλεί τον αριθμό που βλέπει στην οθόνη και απλά τοποθετεί το καλώδιο του ποδηλάτου στην ειδική θέση. Ο χρόνος ενοικίασης σταματά αυτόματα.

Πως λειτουργεί Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο μίσθωσης, την τιμολόγηση, τα στατιστικά κίνησης, μεταφέρονται αυτόματα από τον σταθμό ενοικίασης στο Κέντρο Ελέγχου του συστήματος. Τα βήματα λειτουργίας είναι αντίστοιχα στην περίπτωση προπληρωμένης μαγνητικής κάρτας, smart-card, ή πιστωτικής κάρτας.

Ποδήλατα Τα ποδήλατα του συστήματος είναι μια ειδικά μελετημένη κατασκευή για κίνηση στον αστικό ιστό και περιλαμβάνουν πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως: Σύστημα 3 ταχυτήτων μελετημένο για χρήση σε αστικές περιοχές Κουδούνι ειδοποίησης στερεωμένο στον κορμό Σέλα προσαρμοζόμενη καθ’ ύψος Δισκόφρενα εμπρός πίσω Μόνιμη κλειδαριά για βραχυχρόνιο κλείδωμα του ποδηλάτου Ασφαλές ατσάλινο εύκαμπτο καλώδιο μόνιμα προσαρμοζόμενο στο ποδήλατο που περιέχει στο εσωτερικό του ειδικό μικροτσίπ για ασφαλή επικοινωνία και προσαρμογή στον σταθμό μίσθωσης. Μετάδοση κίνησης με άξονα μετάδοσης. Ειδικά ανθεκτικά λάστιχα κατάλληλα για χρήση σε αστικό ιστό.

Σταθμοί ενοικίασης Οι σταθμοί ενοικίασης είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπεται η εύκολη μετεγκατάσταση τους και διασφαλίζουν την ευελιξία ανάπτυξης του συστήματος Έχουν αρθρωτή σύνθεση. Διαθέτουν αντικλεπτική κατασκευή Διαθέτουν αντιβανδαλιστική κατασκευή Λειτουργούν με παροχή ρεύματος και ηλεκτρικούς συλλέκτες  Διαθέτουν οθόνη και διπλή κλειδαριά  Διαθέτουν ενσωματωμένο GPRS modem  Παρέχουν on-line πληροφόρηση για τα σημεία που έχουν διαθέσιμα ποδήλατα  Είναι αδιάβροχοι

Κέντρο Ελέγχου Αποτελεί την καρδιά του συστήματος και ενσωματώνει το λογισμικό λειτουργίας. Στο κέντρο ελέγχου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενοικίασης καθώς και η διαθεσιμότητα των ποδηλάτων ανά σημείο. Το σύστημα διατηρεί στατιστικά στοιχεία κίνησης των ποδηλάτων και των σταθμών ενοικίασης. Επίσης στο κέντρο ελέγχου λειτουργεί και το λογισμικό τιμολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών

Πλεονεκτήματα συστήματος Ενσωματώνει πλήθος μοναδικά καινοτομικά στοιχεία Επιτρέπει την λειτουργία με εύκολους τρόπους (κινητό, κάρτα, πιστωτική κάρτα, κλπ) Δεν απαιτεί μεγάλα κόστη εγκατάστασης καθώς τοποθετείται ακόμη και σε ήδη υπάρχοντα σημεία στάθμευσης Είναι ευέλικτο καθώς κάθε σταθμός δέχεται έως 3 ποδήλατα και με τον τρόπο αυτό επιτρέπεται η δημιουργία σημείων στάθμευσης με όσα ποδήλατα ο φορέας επιθυμεί. Παρέχει σύστημα τιμολόγησης και εκδίδει αναλυτικά στοιχεία κίνησης Παρέχει δυνατότητες διαφήμισης επάνω στο ποδήλατο

Εγκατάσταση Η εγκατάσταση των σταθμών ενοικίασης μπορεί να γίνει είτε σε ήδη υπάρχοντα σημεία είτε σε ειδικές κατασκευές που ενσωματώνουν στοιχεία αρχιτεκτονικής της πόλης

Φιλικό σύστημα για το περιβάλλον Αποτελεί ένα πρόσθετο δημόσιο μέσο μεταφοράς στην πόλη Είναι φιλικό προς το περιβάλλον Προωθεί την άσκηση και βοηθά στην υγεία Μειώνει τις εκπομπές ρύπων Προωθεί την χρήση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε Νιόβης 1, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλ. Κέντρο: Fax: Web: