Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σχέδιο προσέγγισης και υλοποίησης online μαθημάτων

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σχέδιο προσέγγισης και υλοποίησης online μαθημάτων"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σχέδιο προσέγγισης και υλοποίησης online μαθημάτων

2 Στόχοι της επικοινωνίας
Πριν την εγγραφή Πριν εγγραφείτε στο μάθημα επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό που θα αναλάβει την υποστήριξή σας σε όλη τη διάρκεια του της μελέτης σας στο συγκεκριμένο μάθημα. Στόχοι της επικοινωνίας προσδιορισμός των εκπαιδευτικών αναγκών σας τρόπος, τόπος και ρυθμός μελέτης συζήτηση και συμφωνία για την τήρηση χρονοδιαγραμμάτων μορφές αξιολόγησης τρόποι επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης

3 Τρόπος διεξαγωγής μαθημάτων
Η μελέτη σας θα γίνεται από τα σχολικά εγχειρίδια και το πλούσιο υλικό που θα βρίσκεται στον ιστότοπο του μαθήματος στο διαδίκτυο. Στο υλικό θα βρείτε θεωρία, παραδείγματα και πολλές λυμένες ασκήσεις προτάσεις για εξάσκηση ηχογραφημένα μαθήματα ασκήσεις αυτοαξιολόγησης με πλήρεις και επεξηγηματικές απαντήσεις παραπομπές για περαιτέρω μελέτη

4 στις προαπαιτούμενες γνώσεις στα επιδιωκόμενα αποτελέσματα
Δώστε έμφαση στις προαπαιτούμενες γνώσεις στα επιδιωκόμενα αποτελέσματα στις έννοιες-κλειδιά στις ασκήσεις αυτοαξιολόγησης και τις εργασίες αξιολόγησης Προσπαθείτε να τηρείτε με αυστηρότητα τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα που αφορούν στις εργασίες αξιολόγησης που πρέπει να παραδώσετε. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σχέση με αυτά συζητήστε έγκαιρα με τον σύμβουλό σας.

5 Εδώ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η αξιολόγηση του προγράμματος και των γνώσεών σας είναι το πιο σημαντικό σημείο. Γι’ αυτό θα επιμείνουμε και πάλι. Ασχοληθείτε έγκαιρα και με σοβαρότητα με τις ασκήσεις αυτοαξιολόγησης και τις εργασίες αξιολόγησης. Αυτές θα αναδείξουν τα αδύνατα σημεία του προγράμματος μας επιτρέψουν να τα βελτιώσουμε.

6 Κατά τη διάρκεια της μελέτης κρατάτε σημειώσεις για τα σημεία που σας
προβλημάτισαν και συζητήστε τα με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σύμβουλό σας. Σε κάθε μάθημα προβλέπονται συναντήσεις σύγχρονης επικοινωνίας διάρκειας 1 ή 1,5 ή 2 ώρες (ανάλογα με το μάθημα) με κύριο στόχο τη συζήτηση αυτών των σημείων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με το περιεχόμενο του μαθήματος.

7 Εκτός από την προγραμματισμένη σύγχρονη επικοινωνία ο εκπαιδευτής – σύμβουλος είναι διαθέσιμος στους σπουδαστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου. Διατυπώστε τις απορίες και τις ερωτήσεις και αυτός θα ανταποκριθεί γρήγορα και άμεσα. Δεν γίνεται διάκριση μεταξύ σχολικών και μη-σχολικών ημερών. Η υποστήριξη είναι συνεχής ακόμη και τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Επίσης καλό θα είναι να επικοινωνείτε με τους συμμαθητές σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και απευθείας με όποιον τρόπο σας βολεύει.

8 Τεχνικά θέματα Όσον αφορά στο απαραίτητο εξοπλισμό είναι απαραίτητα ένας Η/Υ και μια σχετικά γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο. Καλό θα είναι να έχετε στη διάθεσή σας ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο για της σύγχρονη online επικοινωνία. Το μη εκπαιδευτικό προσωπικό - προσωπικό υποστήριξης του προγράμματος είναι έτοιμο να παρέμβει όταν τεχνικά ή άλλα προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν από τον εκπαιδευτή. Μη διστάσετε να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή τη βοήθειά του.

9 http://e-school.arnos.gr/mailform/ v_gimisis@arnos.co.gr
Για περισσότερη ενημέρωση Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας τα θετικά μας ενθαρρύνουν και τα αρνητικά μας βελτιώνουν


Κατέβασμα ppt "Σχέδιο προσέγγισης και υλοποίησης online μαθημάτων"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google