Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Με τη συμπλήρωση αυτού του μαθήματος ο μαθητής/τρια θα πρέπει να μπορεί να: 1. Εξηγεί τη σημασία που έχει για την επισιτιστική βιομηχανία, ένα καλά εκπαιδευμένο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Με τη συμπλήρωση αυτού του μαθήματος ο μαθητής/τρια θα πρέπει να μπορεί να: 1. Εξηγεί τη σημασία που έχει για την επισιτιστική βιομηχανία, ένα καλά εκπαιδευμένο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Με τη συμπλήρωση αυτού του μαθήματος ο μαθητής/τρια θα πρέπει να μπορεί να: 1. Εξηγεί τη σημασία που έχει για την επισιτιστική βιομηχανία, ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό. 2. Ονομάζει ιεραρχικά στην ελληνική, γαλλική και αγγλική γλώσσα το προσωπικό του εστιατορίου με βάση τα διεθνή πρότυπα και τη συλλογική σύμβαση. ΣΤΟΧΟΙ: ΕΝΟΤΗΤΑ:2 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΜΕΡΟΣ Α΄

2 Ο πελάτης επιλέγει κάποια επισιτιστική επιχείρηση: Ο πελάτης επιλέγει κάποια επισιτιστική επιχείρηση:  Για την ποιότητα των φαγητών που προσφέρει.  Για το περιβάλλον και τη διακόσμηση του χώρου.  Για τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης που αποκομίζει από την επιχείρηση. αποκομίζει από την επιχείρηση. 1.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

3  Το προσοντούχο, καλά εκπαιδευμένο, εξυπηρετικό, ευγενές και επιμελημένο προσωπικό μπορεί να ευγενές και επιμελημένο προσωπικό μπορεί να καλύψει αρκετές ατέλειες ή και ελλείψεις της επιχείρησης. καλύψει αρκετές ατέλειες ή και ελλείψεις της επιχείρησης.  Γι αυτό είναι προς το συμφέρον κάθε επισιτιστικής επιχείρησης να εργοδοτεί το καλύτερο προσωπικό. επιχείρησης να εργοδοτεί το καλύτερο προσωπικό. 1.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Διευθυντής εστιατορίου ΓΑΛΛΙΚΑ Directeur du restaurant ΑΓΓΛΙΚΑ Restaurant manager ΕστίαρχοςMaitre d’hôtel Head Waiter Υπεστίαρχος Sous maitre d’hôtelStation Head waiter Τραπεζοκόμος Chef de rang Junior Station WaiterΔόκιμος ΤραπεζοκόμοςDemi - Chef de rang Station Waiter Βοηθός ΤραπεζοκόμοςCommis de rangWaiter Μαθητευόμενος τραπεζοκόμος Commis de suite Trainee Αρχάριος ΤραπεζοκόμοςCommis débarrasseur ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κόπτης Chef trancheur Carver Οινοχόος Sommelier du vin Τραπεζοκόμος ορόφων Chef d’étage Floor Waiter Τραπεζοκόμος σαλονιού Chef de salle Lounge Waiter 2.ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ Wine butler Apprentice

5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑΓΑΛΛΙΚΑ Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών Directeur de la Restauration. Food and Beverage Manager Εστίαρχος Α΄Maitre d’ hotel Α΄ Maitre d’ hotel Α΄ Εστίαρχος Β΄Maitre d’ hôtel Β΄ Maitre d’ hôtel Β΄ Αρχισερβιτόρος Α΄Head waiter A΄ Sous maitre d’hôtel Α΄ Αρχισερβιτόρος Β΄ Sous maitre d’ hôtel Β΄ Head waiter B΄ Τραπεζοκόμος Α΄Chef de Rang waiter A΄ Τραπεζοκόμος B΄ waiter B΄ Demi Chef de Rang Βοηθός Τραπεζοκόμος Debarrasseur 2.ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Commis Waiter

6 ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ 1.Ποια η σημασία ενός καλά εκπαιδευμένου προσωπικού για την επισιτιστική βιομηχανία; 2.Να ονομάσετε ιεραρχικά στην ελληνική, γαλλική και αγγλική γλώσσα το προσωπικό του εστιατορίου με βάση τα διεθνή πρότυπα και τη συλλογική σύμβαση. βάση τα διεθνή πρότυπα και τη συλλογική σύμβαση.


Κατέβασμα ppt "Με τη συμπλήρωση αυτού του μαθήματος ο μαθητής/τρια θα πρέπει να μπορεί να: 1. Εξηγεί τη σημασία που έχει για την επισιτιστική βιομηχανία, ένα καλά εκπαιδευμένο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google