Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ζαχαρίου Λουίζα Α7. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑ  Τα παιδιά στην Κύπρο για να πάνε στο σχολείο πρέπει να φορέσουν μια συγκεκριμένη στολή (μαύρο παντελόνι, άσπρη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ζαχαρίου Λουίζα Α7. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑ  Τα παιδιά στην Κύπρο για να πάνε στο σχολείο πρέπει να φορέσουν μια συγκεκριμένη στολή (μαύρο παντελόνι, άσπρη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ζαχαρίου Λουίζα Α7

2 ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑ  Τα παιδιά στην Κύπρο για να πάνε στο σχολείο πρέπει να φορέσουν μια συγκεκριμένη στολή (μαύρο παντελόνι, άσπρη φανέλα). ΕΛΛΑΔΑ  Τα παιδιά στην Ελλάδα δεν φοράνε στολή.  Τα παιδιά στην Αγγλία μπορούν επίσης να πάνε στο σχολείο με συγκεκριμένη στολή(μαύρο παντελόνι μοβ μπουφάν ή μαύρο μπουφάν ).

3 ΓΛΩΣΣΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑ  Χρησιμοποιείται η Κυπριακή Ελληνική Διάλεκτος στον προφορικό λόγο. Στα σχολεία διδάσκεται η Νεοελληνική γλώσσα. ΕΛΛΑΔΑ  Οι μαθητές διδάσκονται τη Νεοελληνική Γλώσσα. Χρησιμοποιείται τόσο στο γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο.  Χρησιμοποιείται καθαρά η Αγγλική γλώσσα στον προφορικό και γραπτό λόγο.

4 Ωρολόγιο πρόγραμμα ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑ  Τα παιδιά στην Κύπρο ξεκινούν τα μαθήματα τους η ώρα : 7:30 μέχρι τις 1:35. ΕΛΛΑΔΑ  Τα μαθήματα στα σχολεία της Ελλάδας ξεκινούν στις 8.15 και λήγουν στις 2.00.  Τα παιδιά στην Αγγλία ξεκινούν τα μαθήματα τους η ώρα : 9:00 μέχρι τις 3:35.  Τα παιδιά στην Αγγλία ξεκινούν τα μαθήματά τους η ώρα : 9:00 μέχρι τις 3:35.

5 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑ  Τα κυπριακά σχολεία έχουν 3 διαλειμματα. ΕΛΛΑΔΑ  Τα σχολεία στην Ελλάδα έχουν 6 διαλείμματα.  Τα Αγγλικά σχολεία έχουν 2 διαλείμματα


Κατέβασμα ppt "Ζαχαρίου Λουίζα Α7. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑ  Τα παιδιά στην Κύπρο για να πάνε στο σχολείο πρέπει να φορέσουν μια συγκεκριμένη στολή (μαύρο παντελόνι, άσπρη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google