Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία των : Πέρσας Μαράτσου Γιώργου Μπότσα Σίμου Πονηρού Μαρκέλλου Σκιαθίτη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία των : Πέρσας Μαράτσου Γιώργου Μπότσα Σίμου Πονηρού Μαρκέλλου Σκιαθίτη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία των : Πέρσας Μαράτσου Γιώργου Μπότσα Σίμου Πονηρού Μαρκέλλου Σκιαθίτη

2 Ο Βασιλικός πολτός παρασκευάζεται από τις εργάτριες μέλισσες για δυο σκοπούς. Ο πρώτος είναι το τάισμα των νυμφών που προορίζονται να γίνουν εργάτριες για τις 3 πρώτες μέρες μετά την εκκόλαψη και ο δεύτερος είναι το τάισμα των προνυμφών που προορίζονται να γίνουν βασίλισσες και της βασίλισσας. Η διατροφή της βασίλισσας γίνεται αποκλειστικά με βασιλικό πολτό για όλη την ζωή της.

3 Ακμή, αλλεργίες, αναιμία, ανορεξία, άγχος, άσθμα, βρογχίτιδα, ιώσεις, κρυολογήματα, πεπτικά προβλήματα, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα νεφρών, καρδιακά και κυκλοφοριακά προβλήματα, γυναικολογικά προβλήματα, δερματικά προβλήματα, δυσλειτουργίες του νευρικού συστήματος, ατονία, κόπωση, κατάθλιψη, απώλεια μνήμης κ.α. είναι μερικά από αυτά που ο Βασιλικός πολτός βοηθάει.

4

5 Η βασίλισσα είναι η δομή και οι κίονες της κυψέλης. Παριστάνει το σύμβολο της γονιμότητας και της ισορροπίας. Συνεπώς, ο πολτός δεν θα μπορούσε παρά να συμβολίζει την συνολική ισορροπία του ανθρώπινου γένους και να προετοιμάζει ένα γόνιμο έδαφος για μια υγιή ανθρωπότητα.

6 By persa, giorgos, simos, markellos


Κατέβασμα ppt "Εργασία των : Πέρσας Μαράτσου Γιώργου Μπότσα Σίμου Πονηρού Μαρκέλλου Σκιαθίτη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google