Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι Μέλισσες Και Το Τέλος Του Κόσμου. Ο Ρόλος Των Μελισσών  Η μέλισσα είναι ένας πολύτιμος δείκτης για την κατάσταση του οικοσυστήματος και της βιοποικιλότητας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι Μέλισσες Και Το Τέλος Του Κόσμου. Ο Ρόλος Των Μελισσών  Η μέλισσα είναι ένας πολύτιμος δείκτης για την κατάσταση του οικοσυστήματος και της βιοποικιλότητας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι Μέλισσες Και Το Τέλος Του Κόσμου

2 Ο Ρόλος Των Μελισσών  Η μέλισσα είναι ένας πολύτιμος δείκτης για την κατάσταση του οικοσυστήματος και της βιοποικιλότητας των ειδών.  Χωρίς αυτή, οι σοδειές θα μειωθούν δραματικά και μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού θα πεινάσει.

3 Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε προειδοποιήσει : « Αν οι μέλισσες εξαφανίζονταν, η ανθρωπότητα δεν θα έμενε για πολύ καιρό ζωντανή ». Αυτή η υπόθεση του Αϊνστάιν σήμερα γίνεται μια εφιαλτική πραγματικότητα.

4 Colony Collapse Disorder

5 Αίτια

6 Varroa Τα Βαρρόα έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο σε σύγκριση με τα άλλα παράσιτα στον κλάδο της μελισσοκομίας. Ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τον αποδεκατισμό και την απώλεια των αποικιών άγριων μελισσών.

7 Η ζοφερή προφητεία που είχε κάνει κάποτε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ελπίζουμε να μην επαληθευτεί ποτέ.

8

9


Κατέβασμα ppt "Οι Μέλισσες Και Το Τέλος Του Κόσμου. Ο Ρόλος Των Μελισσών  Η μέλισσα είναι ένας πολύτιμος δείκτης για την κατάσταση του οικοσυστήματος και της βιοποικιλότητας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google