Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Για τη ζωή στην φύση.Για τη ζωή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Για τη ζωή στην φύση.Για τη ζωή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Για τη ζωή στην φύση.Για τη ζωή στην φύση. Για την περιοχή.Για την περιοχή. Για τη ζωή των ανθρώπων που κατοικούν εκεί.Για τη ζωή των ανθρώπων που κατοικούν εκεί.

3 Η σκέψη για υλοποίηση της επιχείρησής μας ήταν η υστέρηση της Αρκαδίας σε παρόμοιες επιχειρήσεις και πολλοί ήταν αυτοί που αναζητούσαν τον αγροτουρισμό σε συνδυασμό με βιολογικά προϊόντα.

4 Στη φάρμα μας παρέχουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες για την εξοικείωση των επισκεπτών στο χώρο μας: ΞενώναςΞενώνας ΕργαστήριαΕργαστήρια Καφέ-μπάρΚαφέ-μπάρ Πρόγραμμα ξενάγησηςΠρόγραμμα ξενάγησης ΚατάστημαΚατάστημα

5 1.Μέλι 2.Τσάι βουνού 3.Χαμομήλι 4.Βασιλικός πολτός 5.Κρασί 6.Δεντρολίβανο

6 Το μελί μας κατασκευάζεται βιολογικά από δικά μας μελίσσια με παραδοσιακό τρόπο για να μην χάνει την ποιότητα και τη γεύση του.

7 Το τσάι βουνού το μαζεύουμε από τα βουνά διότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως φάρμακο για το κρυολόγημα και τις ιώσεις.

8 Επίσης το χαμομήλι το μαζεύουμε από τους αγρούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικούς σκοπούς, όπως το κρυολόγημα και οι ερεθισμοί της επιδερμίδας.

9 Είναι μια κρεμώδης φυσική ουσία η οποία εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των μελισσών.Είναι μια κρεμώδης φυσική ουσία η οποία εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των μελισσών. Οι εργάτριες μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν τις βασίλισσες και τις προνύμφες.Οι εργάτριες μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν τις βασίλισσες και τις προνύμφες.

10 Το κρασί μας παράγεται από δικά μας αμπέλια χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών.Το κρασί μας παράγεται από δικά μας αμπέλια χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών. Σε διαγωνισμό που έχει πραγματοποιηθεί το κρασί μας έχει πάρει το βραβείο του καλύτερου κρασιού ανταγωνιζόμενο με όλες τις πόλεις της Ελλάδας.Σε διαγωνισμό που έχει πραγματοποιηθεί το κρασί μας έχει πάρει το βραβείο του καλύτερου κρασιού ανταγωνιζόμενο με όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

11 Το βιολογικό δεντρολίβανο το καλλιεργούμε στους κήπους μας.Το βιολογικό δεντρολίβανο το καλλιεργούμε στους κήπους μας. Το δεντρολίβανο χρησιμοποιείται κυρίως για την μαγειρική ως αρωματικό στοιχείο.Το δεντρολίβανο χρησιμοποιείται κυρίως για την μαγειρική ως αρωματικό στοιχείο.

12 Υπάρχει μικρός ανταγωνισμός στον επιχειρηματικό χώρο διότι εμείς παρέχουμε ένα πλήθος από υπηρεσίες και προϊόντα ενώ οι ανταγωνιστές μας παρέχουν μόνο ένα μέρος από αυτά.

13 1.Διαφημιστικά φυλλάδια 2.Διαφημίσεις στο ραδιόφωνο 3.Διαφήμιση μέσω κοινωνικών δικτύων (www.facebook.com/groups/1955885 7134611/?fref=ts)www.facebook.com/groups/1955885 7134611/?fref=ts 4.Προώθηση – επίδειξη προϊόντων μέσω άλλων εταιριών – καταστημάτων.

14 Η πώληση των προϊόντων θα γίνεται κυρίως από την ιστοσελίδα την οποία έχουμε δημιουργήσει με σκοπό την εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών στα προϊόντα μας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.Η πώληση των προϊόντων θα γίνεται κυρίως από την ιστοσελίδα την οποία έχουμε δημιουργήσει με σκοπό την εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών στα προϊόντα μας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Το γεγονός αυτό μας βοηθά στην εδραίωση της επιχείρησης μας αλλά και στην αύξηση των πωλήσεων μας.Το γεγονός αυτό μας βοηθά στην εδραίωση της επιχείρησης μας αλλά και στην αύξηση των πωλήσεων μας. Η πώληση θα είναι χονδρική και λιανική.Η πώληση θα είναι χονδρική και λιανική.

15 1.Οι καλές δημόσιες σχέσεις με τον εμπορικό κόσμο της περιοχής που θα κινηθούμε. 2.Η ισχυρή γνώση σε όλους τους τομείς της επιχείρησης, που μας επιτρέπει να κινηθούμε χωρίς να εξαρτόμαστε από άλλους 3.Η ιδιοκτησία των εδαφών που παρέχουμε μας επιτρέπει την αποδοτική παραγωγή δίχως έξοδα ενοικίων.

16 Η ρύπανση του περιβάλλοντος που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των προϊόντων μας, των ζώων μας και των καλλιεργειών μας.

17 Η επιχείρηση μας είναι συνεταιρική και αποτελείται από 15 συνεταίρους που ο καθένας ασχολείται με το δικό του πόστο.Η επιχείρηση μας είναι συνεταιρική και αποτελείται από 15 συνεταίρους που ο καθένας ασχολείται με το δικό του πόστο. Ο λόγος για τον όποιο κάναμε αυτό τον συνεταιρισμό είναι γιατί ο κάθε ένας από εμάς είχε και το δικό του επάγγελμα, έτσι αποφασίσαμε να τα ενώσουμε και να ασχοληθούμε με όλες τις πτυχές του αγροτουρισμού.Ο λόγος για τον όποιο κάναμε αυτό τον συνεταιρισμό είναι γιατί ο κάθε ένας από εμάς είχε και το δικό του επάγγελμα, έτσι αποφασίσαμε να τα ενώσουμε και να ασχοληθούμε με όλες τις πτυχές του αγροτουρισμού.

18  Αγγελοπούλου Αναστασία Υπεύθυνη Ελαιώνα  Γεωργόπουλος Φώτιος Πληροφορικός  Καλαντζή Νίκη Κτηνοτρόφος, Μελισσοκόμος  Μαντζαβάς Θεόδωρος Διευθυντής marketing  Νικολακοπούλου Θεοδώρα Υπεύθυνη μεταφορών

19  Πλοτόνοβ Βιτάλι Πληροφορικός Πληροφορικός  Σεριάτος Αθανάσιος Μελισσοκόμος, Υπεύθυνος Ελαιώνα Μελισσοκόμος, Υπεύθυνος Ελαιώνα  Σκέβης Κλεάνθης Αμπελουργός Αμπελουργός  Σταματελοπούλου Ιωάννα Κτηνοτρόφος, Υπεύθυνος Ξενοδοχειακής Μονάδας Κτηνοτρόφος, Υπεύθυνος Ξενοδοχειακής Μονάδας  Σωτηρόπουλος Παναγιώτης Νομικός, Οικονομικός Σύμβουλος Νομικός, Οικονομικός Σύμβουλος

20  Τουλκερίδης Δημήτριος Υπεύθυνος κρεάτων Υπεύθυνος κρεάτων  Τσόπα Ελπίδα Γεωπόνος Γεωπόνος  Φελούκας Κων/νος Υπεύθυνος Ξενοδοχειακής Μονάδας Υπεύθυνος Ξενοδοχειακής Μονάδας  Ψύλλα Αικατερίνη Οινοποιός Οινοποιός  Ψύλλας Γεώργιος Υπεύθυνος κρεάτων Υπεύθυνος κρεάτων

21  Τηλ.επικοινωνίας 27910-12345 27910-12345  Fax 27910-65444 27910-65444  Ιστότοπος μας http://users.sch.gr/idrakopou http://users.sch.gr/idrakopou

22

23

24


Κατέβασμα ppt "Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Για τη ζωή στην φύση.Για τη ζωή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google