Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

2 -ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ- Αν και ο καθένας έχει τους δικούς του προσωπικούς λόγους για να κόψει το κάπνισμα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το κάπνισμα σκοτώνει! Για την ακρίβεια σκοτώνει Έλληνες κάθε χρόνο. Οι καπνιστές υπάρχουν σε διάφορες ηλικίες ακόμη και τα μικρά παιδιά είναι παθητικοί καπνιστές.

3 ΚΑΠΝΙΣΜΑ - ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Το κάπνισμα έχει 50 τρόπους να σου καταστρέψει τη ζωή μέσω μιας ασθένειας και περισσότερους από 20 τρόπους για να σε οδηγήσει στο θάνατο. Κάποιες από αυτές είναι: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΗΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΑΣθΜΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ & ΚΙΝΔΥΝΟΙ

4 Συμβουλές για να κόψετε το τσιγάρο
Κόψτε το τσιγάρο με το μαχαίρι. Μην κουβαλάτε μαζί σας τσιγάρα. Να είστε υπερήφανος που δεν καπνίζετε. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΛΛΗ ΤΖΟΥΡΑ!

5 Τα οφέλη της διακοπής του τσιγάρου
Στα πρώτα 20 λεπτά, η αρτηριακή πίεση και οι παλμοί μειώνονται και η θερμοκρασία των χεριών και των ποδιών αυξάνεται. Στις 24 ώρες, η πιθανότητα καρδιακού επεισοδίου μειώνεται.

6 Μετά από τρεις μήνες: Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, το βάδισμα γίνεται ευκολότερο και η πνευμονική λειτουργία αυξάνεται. Μετά από εννέα μήνες: Ο βήχας, η ρινική συμφόρηση, η κόπωση και η δύσπνοια μειώνονται σημαντικά.

7 Συμπέρασμα Όπως είδατε στις παραπάνω διαφάνειες το τσιγάρο δεν είναι και ό,τι καλύτερο υπάρχει. Προκαλεί πολλές ασθένειες στον οργανισμό του ανθρώπου. αλλά οι καπνιστές δε λένε να το σταματήσουν λέγοντας διαφορές δικαιολογίες. Και όταν ένας καπνιστής πάθει κάτι κακό στην υγεία του από το τσιγάρο. τότε θα είναι πολύ αργά για να το κόψει.

8 Βιβλιογραφία http//www.tsigaro1.blogspot.gr http//www.neaygeia.gr
http// gr http// http// http// http// http// http// http// http// http// http// http//

9 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΩΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΩΡΑΚΗΣ ΜΕΛΤΕΜ ΟΒΑΛΛΗ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΕΡΙΦ ΝΤΟΥΡΜΠΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΤΑΞΗ Α2


Κατέβασμα ppt "ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google