ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.1 Τεχνικές δεξιότητες και προσόντα.
Advertisements

ΗΜΕΡΙΔΑ «Λόγος και Αντίλογος για την Επιλογή και Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών : Τάσεις και Προβληματισμοί» Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 Ανάπτυξη Μηχανισμών.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ-ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ.
Ειδικά θέματα διδακτικής των Οικονομικών Συνέχεια… Μεθοδολογικές προσεγγίσεις 4 η διάλεξη.
ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΤΔΕ ΡΟΔΟΣ 2010
«ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ» Σχολή: Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Όνομα: Βασίλης Τμήμα: Δομικών Έργων
HELECO 2005 Δημήτρης Δοντάς Δ/της Σχεδιασμού & Ανάπτυξης KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.
‘Εξυπνο Σπίτι 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Χίου τάξη B’ ΗΛ/ΓΩΝ & ΗΛ/ΚΩΝ
 Αυδίκου Χριστίνα  Γιουμούκης Παναγιώτης  Κιντσάκης Θάνος  Πάπιστας Γιάννης.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 1ου ΓΕ. Λ
Εισαγωγικές Έννοιες Διδάσκοντες: Σ. Ζάχος, Δ. Φωτάκης Επιμέλεια διαφανειών: Δ. Φωτάκης Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εθνικό Μετσόβιο.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ Γ.Σ.Π.. ΟΡΙΣΜΟΙ Ένα σύστημα για τακτικό και συνηθισμένο τρόπο επεξεργασίας δεδομένων και για απάντηση προκαθορισμένων και.
Δεδομένα, Πληροφορίες και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
1 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Αναζητώντας πρότυπα αλληλεπίδρασης χρηστών για ψηφιακές βιβλιοθήκες Εργασία στο Μάθημα: Ψηφιακές.
ΤΜΗΜΑ : Β1 ΟΜΑΔΑ : ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ
Απομακρυσμένη Εκπαίδευση
ΕΝΟΤΗΤΑ 01 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ
ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Χριστίνα Τσινόλη , Ειρήνη Ταμπάκη
Ασφάλεια Διαδικτύου Το Διαδίκτυο είναι σήμερα καθημερινό εργαλείο στη ζωή μας: για την αναζήτηση πληροφοριών, για επικοινωνία, για αγορές, για ψυχαγωγία.
Ερμηνεία δεδομένων και εξαγωγή συμπερασμάτων
CAD III. Ορισμός φωτορεαλισμού Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού.
ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ Λογοτεχνία – Γλώσσα Ονόματα μαθητών Ασλανίδου Νεκταρία – Χριστίνα Α1 Τουλούμη Αντιγόνη Α4 Αραούζου Βαρδαλάχου Αθηνά Α1 Νικοδημητροπούλου.
Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κύριο θέμα της εργασίας ήταν η διάκριση των ερωτήσεων. Οι ερωτήσεις διακρίνονται σε κλειστού τύπου ( πολλαπλής επιλογής, σύντομης απάντησης ) και ανοιχτού.
Project Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων Ομάδα 3: κατάταξη κτιρίων
“ Διαφορετική συμπεριφορική στάση των γονιών απέναντι στο έφηβο κορίτσι και στο έφηβο αγόρι ”.
Ερευνητικη εργαςια Α’ τετραμηνου Β’ γενικου λυκειου Νιγριτας : «Εναλλακτικες πηγες ενεργειας και εξοικονομηςη ςτο ςχολειο μας» Θέμα ενασχόλησης:
Άσκηση 8/1/2013 για όλες τις υποομάδες. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ Mια πόλη με λιγότερους δ………………… και περισσότερο π……………………….παρουσιάζει.
Άσκηση 8/1/2013 για όλες τις υποομάδες. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ Mια πόλη με λιγότερους δρόμους και περισσότερο πράσινο.
Μάνος Κόλλιας SwetsWise Searcher. Παρουσίαση - Σημερινή πραγματικότητα στον τρόπο αναζήτησης - Federated αναζήτηση με το SwetsWise Searcher - Βασικά Χαρακτηριστικά.
ΟΜΑΔΑ:Ε.Π.Ε.Σ.Α Ανθή, Σέλφο, Ελένη, Παναγιώτα, (Έφη).
Επηρεάζοντας έμμεσα το πρόβλημα
Στρατηγικό Μάνατζμεντ Τηλεπικοινωνιών Το Εσωτερικό Περιβάλλον της Επιχείρησης και η Αποστολή της.
Γυμνάστρια\Γυμναστής Ορισμός: Ο γυμναστής φροντίζει για την σωματική άσκηση και καλή φυσική κατάσταση των αθλητών ή άλλων ατόμων, προτείνοντας και εφαρμόζοντας.
Κατασκευή και Τύποι θερμοκηπίων
Διάλεξη 10 η ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (MIS) TEI Κρήτης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ.
ΚΑΡΑΛΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΖΗ 13/11/2016 ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ: Δ΄2 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:04/06/10 ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΚΩΝ.ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΖΗ.
Βιοκλιματικός σχεδιασμός ενός κτιρίου είναι ο σχεδιασμός ο οποίος λαμβάνοντας υπόψη το κλίμα κάθε περιοχής, στοχεύει στην εξασφάλιση των απαραίτητων εσωκλιματικών.
 Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. – ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ  ΦΩΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ  ΑΡ.Μ. : 409, 376  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η/Υ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/5/2010.
Συνέντευξη με νήπια.
Νίκος Κ. Μπάρκας ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Δ.Π.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ : ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ IV προστασία κτιρίων – Η/Μ.
Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου και η ευρεία του αποδοχή από τις νεαρές ηλικίες καλλιέργησαν την ιδέα της αξιοποίησής του ως ένα εργαλείο στην.
ΙΕΚ Γαλατσίου Στατιστική Ι
Παρέμβαση σε μαθητές Α’Λυκείου
10. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.
Δομή ερευνητικής εργασίας
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η αναλυση του εξωτερικού περιβάλλοντος της εταιρείας.
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΠΕ ΚΑΒΑΛΑ 2015
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Διδακτικοί στόχοι Το κεφάλαιο αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ότι κάθε κοινωνία οργανώνεται με βάση συγκεκριμένους κοινωνικούς κανόνες, οι οποίοι προσδιορίζουν.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η Αξιολόγηση στα φύλλα εργασίας 5, 8 και 9
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΚΟυ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟυ ΕΡΓΩΝ
Κριτήρια επιλογής του θέματος
2Ο ΓΕΛ ΙΛΙΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ
Τμηματα του Εστιατοριου Κυριοι και Βοηθητικοι χωροι του εστιατορίου
Διδάσκουσα : Μαρία Φακίρη. Η έννοια της κατοίκησης Κατοίκηση : κατοικία Ανάγκες : Aσφάλεια Φυσιολογία Κοινωνικός χαρακτήρας Εργασία Ελεύθερος χρόνος.
Μάθημα [GD2011]: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»

Από τις σπηλιές στους ουρανοξύστες… Θέμα : Ηχομόνωση - Ασφάλεια κατοικίας Ονοματεπώνυμο : Ελένη Καρατζούνη

Στόχοι Απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη μιας κατοικίας είναι τα δομικά υλικά που την απαρτίζουν. Για αυτό το λόγο ανέλαβα την γνωστοποίηση και την παράθεση δυο κύριων στοιχείων μιας κατοικίας, της ηχομόνωσης και της ασφάλειας. Αρχικός μου στόχος ήταν η αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με αυτά τα στοιχεία δόμησης. Το θέμα αν και φαινόταν στην αρχή ανούσιο, αποδείχτηκε τελικά πως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς επικράτησε η αντίληψη πως η ηχομόνωση όσο και η ασφάλεια αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία μιας οργανωμένης και σωστής κατοικίας. Επομένως, απαραίτητα για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Κυρίως Μέρος Ηχομόνωση Σκοπός : έλεγχος κάθε ανεπιθύμητου ήχο, αερόφερτου ή κτυπογενούς στο εσωτερικό ενός κτιρίου.

ανόργανα ινώδη μονωτικών υλικών Κυρίως Μέρος Ηχομονωτικά Υλικά Ορυκτοβάμβακας ανόργανα ινώδη μονωτικών υλικών Είναι εύκαμπτος. Προσφέρει πυρασφάλεια. Έχει καλές θερμομονωτικές ιδιότητες. Είναι φθηνός στο κόστος του.  Παρέχει ηχομόνωση.  Δεν αντέχει στην υγρασία. Πετροβάμβακας ινώδες μονωτικό υλικό δημιουργία ανακλάσεων του ήχου παλινδρόμηση στις ίνες του, οι οποίες μετατρέπουν την ενέργεια του ήχου σε θερμότητα. 

Κυρίως Μέρος Ασφάλεια Κατοικίας

Συμπεράσματα Από τις παραπάνω πληροφορίες αντλήσαμε πολλές απαντήσεις όσον αφορά τη δόμηση και την ασφάλεια των κατοικιών. Αν και ήταν σύντομη η πληροφόρηση αυτών, μπορέσαμε πολύ εύκολα να συνειδητοποιήσουμε την σημασία τους στην ζωή μας αλλά και τον ρόλο που διαδραματίζουν μέσα σε μια κατοικία. Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα, πως και ηχομόνωση αλλά και η προστασία , ως δυο ανεξάρτητα στοιχεία ενός σπιτιού, παρουσιάζουν αρκετα θετικά χαρακτηριστικά και σηματοδοτούν σημαντικά τον τρόπο ζωής μας.

«Παρουσίαση Ερευνητικής Εργασίας» Θέμα: «Φωτισμός και σύγχρονα δομικά υλικά» Μαθήτρια: Αρχοντή Άννα-Μαρία 8

Στόχοι της εργασίας: Η παρουσίαση των βασικών στοιχείων του φωτισμού και των σύγχρονων δομικών υλικών. Η ανάδειξη της σημασίας τους στην κατοικία. 9

Φωτισμός Η λειτουργία του φωτός είναι παραπληρωματική, ενώ ο σχεδιασμός της αρχιτεκτονικής του, προσφέρει δυνατότητες για την επίτευξη πολλαπλών στόχων εντός μιας κατοικίας. Παρατηρούνται νέες εγκαταστάσεις με διαφορετικό design ετησίως. Η επιλογή των κατάλληλων μέσων φωτισμού, πρέπει να γίνεται με προσοχή, ανάλογα με το μέρος της κατοικίας. Η σημερινή λειτουργία του φωτός ωστόσο έχει ιδιαίτερη σημασία στο σύγχρονο σπίτι. 10

Σύγχρονα δομικά υλικά Τα τελευταία χρόνια, τα κλασικά και συνηθισμένα δομικά υλικά, έχουν αντικατασταθεί από σύγχρονα τα οποία παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και πολλαπλά πλεονεκτήματα. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ προσφέρουν στην κατοικία, ιδιαίτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση, διαφορετικό design και αντοχή. Σημαντικά παραδείγματα είναι οι γυψοσανίδες και τα ορυκτά υλικά. 11

Επίλογος Ολοκληρώνοντας την εργασία προκύπτει το συμπέρασμα ότι τόσο ο φωτισμός όσο και τα σύγχρονα δομικά υλικά, αποτελούν σημαντικά στοιχεία στην διαμόρφωση μιας κατοικίας, με πολλαπλά οφέλη το καθένα. Νέες καινοτομίες εφευρίσκονται συνεχώς, ενώ η χρήση τους εξυπηρετεί διαφόρους σκοπούς. 12

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΚΑΙ… ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Στόχοι Εργασίας Ενημέρωση για την κατάσταση των πόλεων Πληροφόρηση για τις τιμές της θερμομόνωσης Γενική ενημέρωση για τη θερμομόνωση και τα μέρη της

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Εξωτερική θερμομόνωση Εσωτερική θερμομόνωση θερμομόνωση διπλής τοιχοποιίας Στάδια εφαρμογής του καθενός

Υλικά θερμομόνωσης ινοπλισμένη κόλλα υαλόπλεγμα βοηθητική μηχανή στερέωσής των πλακών σοβάς ενισχυμένος με ρητίνες

ΑΣΤΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ Αστικοποίηση είναι η τάση των ανθρώπων για συγκέντρωση στις πόλεις ΥΛΙΚΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Συνοψίζοντας, η όλη έρευνα έριξε φώς στα ερωτήματα που απασχολούν πολλούς ανθρώπους σχετικά με τη θερμομόνωση και την αστική δόμηση. Γενικά όλα τα ερωτήματα απαντήθηκαν στο έπακρον και η πληροφόρηση του καθενός από αυτή την εργασία θα είναι αρκετά διαφωτιστική.

Από τις σπηλιές στους ουρανοξύστες και… Μαθήτρια: Ελένη Ζαχαροπούλου Υπεύθυνη: Αθανασία Καραπτσιά Τάξη Β1 Γενικό Λύκειο Αλμυρού Αλμυρός 14/12/13

Στόχος Το υποερώτημα το οποίο ερευνώ είναι η διακόσμηση εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων. Στόχος της έρευνας αυτής είναι να αποκτήσουμε μια πλήρη εικόνα όσο αναφορά τη διακόσμηση εσωτερικά και εξωτερικά των σύγχρονων κατοικιών.

Φωτισμός εσωτερικών χώρων. Ο εξωτερικός φωτισμός προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην νυκτερινή εικόνα του σπιτιού και των χώρων που το περιβάλλουν. Πολύ συχνά η συνύπαρξη και ο διάλογος μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με την ύπαρξη μεγάλων γυάλινων επιφανειών που επιτρέπουν τη θέα από και προς το εσωτερικό του σπιτιού, προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για το δημιουργικό φωτισμό. Με εξαίρεση το φωτισμό ασφαλείας, που είναι απαραίτητος για την ασφαλή κίνηση και προσανατολισμό, το μεγαλύτερο μέρος του φωτισμού εξωτερικών χώρων είναι κυρίως διακοσμητικό υπό την έννοια ότι ο κύριος στόχος είναι η ανάδειξη συγκεκριμένων αρχιτεκτονικών στοιχείων του κτιρίου και του κήπου. Σε γενικές γραμμές ο εξωτερικός φωτισμός δεν χρειάζεται να είναι έντονος για να είναι αποτελεσματικός. Οι πιο πετυχημένοι σχεδιασμοί εξωτερικού φωτισμού βασίζονται στη δημιουργία μικρών σημείων εστίασης τα οποία συγκεντρώνουν την προσοχή όσων χρησιμοποιούν τον χώρο, καθώς στη σύνθεση μιας ενδιαφέρουσας νυκτερινής εικόνας για το σύνολο του χώρου.

Επίστρωση εξωτερικών χώρων. Λαμβάνοντας υπ’ όψην ότι σε εξωτερικούς χώρους οι μεταβολές της θερμοκρασίας είναι μεγαλύτερες και απότομες με αποτέλεσμα μεγαλύτερες και συχνότερες συστολοδιαστολές καθώς και ότι υπάρχουν συνήθως συνθήκες μεγαλύτερης καταπόνησης από δονήσεις από ότι σε εσωτερικούς χώρους: Επιδιώκουμε να χρησιμοποιούμε κόλλες με αντοχές σε ελαστικότητα, σε δυνατότητα εφελκυσμού και κάμψης, καλύπτουμε ρωγμές και ατέλειες σε τοιχία και δάπεδα, φροντίζουμε να οπλίσουμε ρωγμές που υπάρχει πιθανότητα να διευρυνθούν στο μέλλον, λαμβάνουμε υπ’ όψην πάντα τις αναμενόμενες συστοδιαστολές και την υγρασία τόσο κατά την διάρκεια της εφαρμογής των πλακιδίων όσο και στην προσδοκώμενη συμπεριφορά που θα ακολουθήσει η εφαρμογή εφόσον έχει τελειοποιηθεί.

Συμπέρασμα Αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ήταν να αποκτήσουμε γνώση όσο αναφορά τα δομικά υλικά που είναι απαραίτητα για τη διακόσμηση των σύγχρονων κατοικιών στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό τους.