Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

CAD III. Ορισμός φωτορεαλισμού Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "CAD III. Ορισμός φωτορεαλισμού Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 CAD III

2 Ορισμός φωτορεαλισμού Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού (βάσει των δισδιάστατων σχεδίων του αντικειμένου). Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι πλέον απαραίτητες στην σημερινή εποχή για τον αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, σχεδιαστή, διακοσμητή και ιδιώτη.

3 Ο φωτορεαλισμός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους παρουσίασης και μελέτης μιας αρχιτεκτονικής κατασκευής, πριν την αποπεράτωση της. Η σπουδαιότητα του έγκειται στο γεγονός ότι συντελεί στην αποτροπή ενδεχόμενου επενδυτικού ρίσκου και συνεπώς στη μείωση του κατασκευαστικού κόστους, καθώς παρέχεται η δυνατότητα να εντοπιστούν και να προληφθούν τεχνικά ή αισθητικά λάθη πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής. Έτσι η προώθηση του προϊόντος καθίσταται ασφαλέστερη δεδομένου της ευκαιρίας που παρέχεται στους πελάτες να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο σας και την τοποθέτηση του στον περιβάλλοντα χώρο.

4 Σκοπός του μαθήματος είναι ο εμπλουτισμός της γνώσης πάνω στην ηλεκτρονική σχεδίαση και κυρίως η ολοκλήρωση των σχεδίων σε επίπεδο τελικής επαγγελματικής παρουσίασης. Σκοπός μαθήματος

5 Δομή του μαθήματος Δημιουργία και διαχείριση αξονομετρικών και προοπτικών απόψεων των αντικειμένων. Δημιουργία και διαχείριση αξονομετρικών και προοπτικών απόψεων των αντικειμένων. Χρωματική απόδοση επιφανειών. Χρωματική απόδοση επιφανειών. Σκιάσεις, κρύψιμο γραμμών. Σκιάσεις, κρύψιμο γραμμών. Αντιστοίχιση υλικών στις επιφάνειες του αντικειμένου Αντιστοίχιση υλικών στις επιφάνειες του αντικειμένου Φωτισμός αντικειμένου και χώρου Φωτισμός αντικειμένου και χώρου Τελική φωτορεαλιστική απόδοση Τελική φωτορεαλιστική απόδοση Εκτυπώσεις φωτορεαλιστικών σχεδίων Εκτυπώσεις φωτορεαλιστικών σχεδίων

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 ΥΛΙΚΑ – ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ


Κατέβασμα ppt "CAD III. Ορισμός φωτορεαλισμού Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google