Πεδιάδες Αυστραλίας. Ναπολέων Λάκουρας Σπύρος Κουλούρης.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
• Puerto de Λα Cruz είναι ένα από τα κορυφαία θέρετρα στις Κανάριες νήσους. Είναι επίσης το ποιο καθιερωμένο το πληρέστερο όλων των θέρετρων της tenerife.
Advertisements

 για το ηπειρωτικό και το υποθαλάσσιο ανάγλυφο της Γης
Κάποτε ήταν μια κοπέλα τυφλή. Μισούσε τον εαυτό της που ήταν τυφλή
Θέσπιση μιας νέας διεθνούς συμφωνίας EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Κλιματική αλλαγή.
Προσωπικές δεξιότητες
Άνοιξη Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξαναγεννιέται. Τα φυτά ανθίζουν, τα ζώα ζευγαρώνουν. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός. Άνοιξη έχουμε τον.
Όξινη βροχή και τα προβλήματα της
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ όπως φαίνεται από το διάστημα Η Ανταρκτική βρίσκεται στο Νότιο Πόλο του πλανήτη μας. Το κλίμα και οι βιολογικές συνθήκες, της παρέχουν ένα.
ΦΥΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Η Φυλή,ή αλλιώς όπως την αποκαλούσαν παλιά Χασιά,βρίσκεται στην Νομαρχία Δυτικής Αττικής και στους πρόποδες της Πάρνηθας.Υπάρχουν αρκετά έθιμα.
4 εκπληκτικά χωριά στο …γκρεμό! by
ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ
Β 3.4 ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Υπάρχουν πολλοί τρόποι, οι οποίοι βασίζονται σε διαφορετικά κριτήρια, προκειμένου να αξιολογήσουμε πόσο μικρό ή πόσο μεγάλο.
Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Αντιγόνη Ψάλτη ΣΤ΄1 Εύη Φιλίππου ΣΤ΄1
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Το ποτάμι τρέχει να συναντήσει τη θάλασσα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
Φτώχια Εννοιολογικός χάρτης.
ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Ο Ήρωάς μου Κανέλλας. Bear Grils Σήμερα θα σας μιλήσω για τον αγαπημένο μου ήρωα.Έναν εξερευνητή τον Bear Grils ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στα πιο.
Μεσόγειος θάλασσα μια κλειστή θάλασσα.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ
Λιβαδι Θεσσαλονικης-Καστανεωνας
Φανή Λαζάρου – Τρανού Ε ο πρότυπο πειραματικό δημοτικό σχολείο Θεσ / νίκης.
ο κρυφός θησαυρός της Σιβηρίας
Εύκρατα φυλλοβόλα δάση
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
Easter island.
ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΜΑΡΙΑΣ Όταν τρως σπιτικό φαγητό το καταλαβαίνεις…… μυρίζει και έχει Μμμμμ… άλλη γεύση!!!!!!!!!!!!
ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΜΑ:ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΜΑΔΑ:ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. Προστατεύοντας την ύπαιθρο Η προστασία του αγροτικού περιβάλλοντος εκφράζεται μέσα από προγράμματα που σχετίζονται με τη διαφύλαξη.
ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ 4 εκπληκτικά χωριά στο γκρεμό. Εάν μια ψηλή γέφυρα δεν ήταν αρκετή να σας κάνει να τρομάξετε, σας παρουσιάζω τέσσερα χωριά όπου ο ίλιγγος.
ΣΕΡΡΕΣ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σύγχρονη και κορυφαία πρόκληση για τον κλάδο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Σκοπός: η μελέτη μεθόδων προσέλκυσης και άσκησης.
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ. ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ.
Το μεγαλύτερο Καρουζέλ του κόσμου
ΚΑΝΑΔΑΣ Ελένη Βακανά.
Καστανεωνασ-λιβαδι Θεσσαλονικησ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Ελένη Βακανά.
Νορβηγικά Φιόρδ.
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
Θέμα: Υπαίθριες δραστηριότητες στην Κρήτη Ασκοξυλάκης Βαρδής Μεταπτυχιακός φοιτητής Φυσική δραστηριότητα και αθλητική αναψυχή.
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Από την Παρασκευή Καραγιώργη - Μάγου.
Οι πεινασμένοι λύκοι ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΗΧΟ. ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ Σ’ ένα όμορφο χωριό λοι ζούσαν καλά και αγαπημένα. Τα παιδιά έπαιζαν και οι μεγάλοι ήταν στις.
Κατακόρυφος διαμελισμός Επιμέλεια-Συγκέντρωση υλικού: Πόπη Κανάκη Χαραλαμποπούλου.
Επίλυση Προβλημάτων με Αναζήτηση
4 ΕΠΟΧΕΣ.
Ο κύκλος του νερού ΡΟΣΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΟΛΓΑ ο κύκλος του νερού.
ΦΥΛΛΟΒΟΛΑ ΔΑΣΗ ΕΥΗ-ΕΙΡΗΝΗ ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗ ΣΟΝΙΛΑ ΤΖΕΧΑΛΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ
Το κλίμα.
Ωκεανία Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Ζωσημαίας Σχολής Ιωαννίνων
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΘΕΜΑ:ΑΦΡΙΚΗ
ο κρυφός θησαυρός της Σιβηρίας
Ένα είδος επιβλαβούς ακτινοβολίας είναι αυτή του κινητού :
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές γιατί τελειώνουν τα σχολεία, πάμε στις παραλίες, τρώμε παγωτά και κάνουμε διακοπές.
ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Χρύσα+Αντιγόνη Στ΄1.
Κεφάλαιο 12 Το ανάγλυφο της Γης.
Μαθηματική λογοτεχνία
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μεσόγειος θάλασσα μια κλειστή θάλασσα.
Γιατί και πως μελετούμε την Ιστορία;
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΣΕΡΕΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ.
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
Η φύση είναι το σπίτι μας
Μερικά θαύματα μηχανικής του XXI αιώνος
Μερικά θαύματα μηχανικής του XXI αιώνος
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ όπως φαίνεται από το διάστημα.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πεδιάδες Αυστραλίας

Ναπολέων Λάκουρας Σπύρος Κουλούρης

Υψηλές πεδιάδες από νοτιοανατολικό Αυστραλία είναι μια περιοχή, ή μάλλον μια σειρά των παρακείμενων περιοχών, σε και δίπλα Μεγάλη σειρά διαίρεσης όποιοι χρησιμοποιήθηκαν για το καλοκαίρι βοσκή από το 1830s σε μερικές περιπτώσεις. Ένα μεγάλο μέρος από το είναι τώρα Εθνικό πάρκο.

Σύσταση όπως κάνει ξεπερασμένο οροπέδιο διαιρεμένος με τα βαθιά φαράγγια, οι υψηλές πεδιάδες παρείχαν τις φυσικές μάντρες. Οι υψηλότερες περιοχές ήταν φυσικά καλυμμένα με χορτάρι λιβάδια, και οι χαμηλότερες περιοχές καθαρίστηκαν του εγγενούς δάσους από τους αποίκους, μερικοί από τους που έχουν τις βόσκοντας άδειες και άλλες μόνο καταληψίες. Οι φράκτες ήταν απαραίτητοι μόνο για τις μάντρες, όπως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα βοοειδή δεν είχαν κανένα κίνητρο για να περιπλανηθούν στα δάση ή να κατεβάσουν τα απότομα φαράγγια.

Εντούτοις ήταν ουσιαστικό να συγκεντρωθούν τα βοοειδή το φθινόπωρο πριν από τον πιο κρύο καιρό, και ακόμη και χιονοπτώσεις, τους οδήγησε κάτω στα φαράγγια. Όταν αυτό συνέβη, εξ αιτίας του unseasonably πρόωρου χιονιού ή άλλων παραγόντων, τα βοοειδή να χαθούν ή να πάνε άγριος.

Εντούτοις, να πείσει τα βοοειδή για να αναρριχηθεί σε ένα στενό κέντρισμα προκειμένου να ακολουθηθεί μια διαδρομή κορυφογραμμών απαίτησε την ικανότητα και το θάρρος.

Droving (αρμόδιοι για τη μεγάλης απόστασης οδήγηση των ζώων) τα βοοειδή σε και από αυτά τα θερινά λιβάδια παρουσίασαν τις τεράστιες προκλήσεις του horsemanship (ιππευτική τέχνη). Σε αυτό το μέρος του κόσμου, τα ευκολότερα ίχνη ακολουθούν κανονικά τις κορυφογραμμές, όχι οι κοιλάδες. Προσπάθειες από τους πρώτους εξερευνητές να ακολουθηθούν οι κοιλάδες που τελειώνουν στους καθαρούς απότομους βράχους.

Τέτοιες διαδρομές ήταν επίσης ακατάλληλες για όλα εκτός από τα ισχυρότερα τροχοφόρα οχήματα, και αργός και επικίνδυνος ακόμη και για bullock drays, έτσι τα άλογα πακέτων ήταν ο πιο κοινός τρόπος το φορτίο. Πολλές από τις αγαπημένα ιστορίες και τα ποιήματα της Αυστραλίας δημιουργήθηκαν σε αυτήν την περιοχή, ειδικότερα, τo άτομο από το χιονώδη ποταμό