16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης»1 Εισαγωγή στους Η/Υ H τεχνολογία streaming Διδάσκουσα: Βούλα Ζώη, Ε.Ε.Δ.Ι.Π. Α.Σ.Κ.Τ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τεχνολογίες Internet Υπηρεσίες & Εφαρμογές Τμήμα 1I-ΙΝΠ01 – Web Design / Development Κωνσταντίνος Σαπουντζής.
Advertisements

Δημιουργία Ιστοσελίδων σε HTML και FrontPage Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Σπουδών Κεντρικό Γραφείο Υποστήριξης Εκπαιδευτικού Έργου Αλέξανδρος Λεκατσάς.
E-Phone. Microsoft Office Communicator και e-phone Επικοινωνία μέσω Video, ανταλλαγή δεδομένων και Instant Messaging μέσω Contact Management Διαχείριση.
The EDONKEY protocol Ιωάννης Ζιαγκλιαβός Α.Μ.123 Παναγιώτης Κατσίκος Α.Μ.124 Ευφροσύνη Κουρή Α.Μ. 138.
Δίκτυα υπολογιστών.
1. Εισαγωγή Ορισμοί:  VOD  NVOD  Live Streaming.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ PHP. Τι θα μάθουμε;  Να καταλάβουμε τι είναι η PHP και πώς δουλεύουν τα PHP scripts  Τι χρειάζεται για να ξεκινήσουμε με την PHP  Να.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ – ΕΞΟΔΟΥ (INPUT/OUTPUT)
Δημιουργία μαθησιακού υλικού πολυμέσων και υπερμέσων
‘’MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ’’ ΤΩΝ MULTIMEDIA
WORDPRESS. Self-Hosting Wordpress • Απαιτείται δικό μας domain, και δικιά μας Web Hosting Υπηρεσία (κατόπιν πληρωμής) • Το λογισμικό του Wordpress κατεβαίνει.
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου.
E-Presence Παρουσίαση Λογισμικού Ασύγχρονης και Σύγχρονης Τηλε-εκπαίδευσης Κακαρόντζας Γεώργιος Καθηγητής Εφαρμογών – ΤΤΠΤ – ΤΕΙ Λάρισας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Από Βίνα Τριγκάκη. «Π ΟΛΥΜΕΣΑ » Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών δεδομένων.
COMPARISON OF STREAMING TOOL - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΡΟΗΣ Σύγκριση προϊόντων τεχνολογίας ροής Μαρία Χατζημπαχάρη Ιούνιος 2002.
ΟΙ “MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ
Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΣΩΝ Γνωριμία με τα πολυμέσα στα πλαίσια της διδασκαλίας και της μάθησης.
«MULTI –ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ» ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ
Ιστορία του Ιντερνετ.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τεχνολογία Δικτύων Επικοινωνιών
Εικόνα 4.1: Τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου (Αττική οδός)
Β΄ Γυμνασίου Σκαβάντζου Λία, ΠΕ19
ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΥ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ ( CLIENT – SERVER )
Τεχνολογίες και Εφαρμογές Πολυμέσων
Τα πολυμέσα είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών δεδομένων πολλαπλών μορφών, δηλ. κειμένου, γραφικών εικόνας,
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ –ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ : ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΥΠΟ MPEG-4 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ.
Δίκτυα Ι Βπ - 2ο ΕΠΑΛ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2011.
Δίκτυα Υπολογιστών Ι Δρ. Ηλίας Σαράφης.
Εισαγωγικά Θέματα WWW Δίκτυα Διανομής Περιεχομένου Τεχνολογίες, Παραδείγματα και Προοπτικές ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΝΑΣ.
“MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Πολυμέσα είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών.
Για τη διδασκαλία των πολυμέσων 1/15 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ Ομάδα Ανάπτυξης Ομάδα Ανάπτυξης: Φίλιππος Δεληγιάννης, Παναγιώτης Κωστάκης,
Κεφάλαιο 2.  Με το διαδίκτυο μπορεί κάποιος:  να κάνει έρευνα,  να ψωνίσει για διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα,  να δει καιρικούς χάρτες,  να πάρει.
ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Subtitle WorkshopSubtitle Workshop Πρόγραμμα εισαγωγής υπότιτλων σε video.
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Εισαγωγή στις τεχνολογίες μετάδοσης. Σημείωμα Αδειοδότησης Το παρόν υλικό διατίθεται με τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Αναφορά Παρόμοια.
Εμπλουτισμός της εφαρμογής με φωνή, μουσική, ειδικά εφέ Ήχος Η περιγραφή με αφήγηση χαρακτηρίζεται από τόνο και χρώμα στη φωνή Eνώ γίνεται η φωνητική.
Λειτουργικά Συστήματα Πολλών Χρηστών
Τεχνολογία TCP/IP TCP/IP internet είναι ένα οποιοδήποτε δίκτυο το οποίο χρησιμοποιεί τα πρωτόκολλα TCP/IP. Διαδίκτυο (Internet) είναι το μεγαλύτερο δίκτυο.
Ανεξάρτητα από το θέμα που διαπραγματεύεται μια εφαρμογή πολυμέσων, συνήθως χρειάζεται λεκτική ανάπτυξη, ηχητική επένδυση και οπτική υποστήριξη. Τα κείμενα.
Ε.Κ.Π.Α 1 Διάθεση αρχείων βίντεο στο Διαδίκτυο Δρ. Μιχάλης Γκατζώνης Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Λεξικό Ασφάλειας. Download Σε δίκτυα υπολογιστών, για να κατεβάσετε τα μέσα για τη λήψη δεδομένων σε ένα τοπικό σύστημα από ένα απομακρυσμένο σύστημα,
12/01/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης»1 Εισαγωγή στους Η/Υ Μάθημα 2: Αναπαράσταση και Αποθήκευση Ψηφιακής Πληροφορίας Διδάσκουσα:
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το Λογισμικό
Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter.
Τηλέμαχος Δούκογλου, Ph.D. Δ/ντης Έργου ADSL Δ/νση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Συγκρ. Εργασ.Νέων Τεχνολογιών & Υπηρεσιών Εισαγωγή στο ADSL & στην Αρχιτεκτονική.
ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉ ΝΊΚΟΣ ΠΑΠΑΔΆΚΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
Ήχος Ως Δομικό στοιχείο των Πολυμέσων. Ήχος  Διευκολύνει την παρακολούθηση μιας εφαρμογής Ακουστικής απόλαυσης Εντυπωσιασμός μέσω των ηχητικών εφέ 
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ / ΦΕΒΡ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
Εισαγωγή Στις Τηλεπικοινωνίες Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Διδάσκων: Χρήστος Μιχαλακέλης Ενότητα.
Κεφάλαιο 6 Δίκτυα Ευρείας Περιοχής Τεχνολογία ISDN.
Τεχνολογία Πολυμέσων Ενότητα # 18: Ροή πολυμέσων Διδάσκων: Γεώργιος Ξυλωμένος Τμήμα: Πληροφορικής.
XDSL Δίκτυα ΙΙ Ενότητα 6.8. Τι σημαίνει DSL Η τελευταία και αρκετά ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα της ταχύτητας του τοπικού βρόγχου είναι μια τεχνολογία.
Εφαρμογεσ τηλεματικησ στη διοικηση
Κεφάλαιο 7 Διαδικτύωση-Internet
Εφαρμογεσ τηλεματικησ στη διοικηση
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 3: Πολυμέσα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 10.1 Υπηρεσίες Διαδικτύου
Multimedia.
SLIDESHARE To SlideShare είναι ένας δικτυακός τόπος που φιλοξενεί δωρεάν τις παρουσιάσεις σας σε format PowerPoint, Open Office, Keynote και pdf και σας.
Κεφάλαιο 7: Διαδικτύωση-Internet
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΦΟΥΣ 13.1 Εισαγωγή στις Εφαρμογές Νέφους
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Υλικό, Λογισμικό και Εφαρμογές
Δίκτυα & Επικοινωνία Υπολογιστών
Δίκτυα Ι Βπ - 2ο ΕΠΑΛ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2011.
Υπηρεσίες και εφαρμογές Διαδικτύου
Πολυμέσα - Δίκτυα και εκπαίδευση
Μεταγράφημα παρουσίασης:

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης»1 Εισαγωγή στους Η/Υ H τεχνολογία streaming Διδάσκουσα: Βούλα Ζώη, Ε.Ε.Δ.Ι.Π. Α.Σ.Κ.Τ.

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 2  Υπάρχουν δύο τρόποι για τη μεταφορά αρχείων πολυμέσων (video, ήχου, animation,...) μέσα από το δίκτυο  Downloading: Ο χρήστης πρέπει να περιμένει να μεταφερθεί ολόκληρο το αρχείο τοπικά στον ΗΥ του για να μπορεί να το ανοίξει μέσω κάποιου player  Streaming: Ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει να βλέπει τα περιεχόμενα του αρχείου, αμέσως μόλις ξεκινήσει η δικτυακή του μεταφορά - Δηλαδή, το αρχείο μεταφέρεται ως μια συνεχής ροή και ο χρήστης το παρακολουθεί καθώς φτάνει Δικτυακή μεταφορά αρχείων πολυμέσων

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 3 Downloading (1)  Έχει το μειονέκτημα του μεγάλου χρόνου αναμονής για μεγάλα αρχεία (π.χ. αρχεία που δεν είναι καλά συμπιεσμένα)  Έχει το πλεονέκτημα της γρηγορότερης πρόσβασης στα διάφορα μέρη του αρχείου  Δίνει τη δυνατότητα τοπικής αποθήκευσης  Η τελική ποιότητα που λαμβάνει ο χρήστης είναι η ίδια με την αρχική ποιότητα, δηλαδή είναι ανεξάρτητη από την κατάσταση του δικτύου Σύγκριση (1)

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 4 Downloading (2)  Είναι πιο κατάλληλο για εφαρμογές:  Που δεν έχουν χρονικές απαιτήσεις (δηλαδή απαιτήσεις καθυστέρησης)  Μη ανεκτικές σε απώλειες πληροφορίας και αλλοίωση ποιότητας Σύγκριση (2)

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 5 Streaming (1)  Έχει το πλεονέκτημα ότι ο χρόνος αναμονής έως ότου αρχίσει ο χρήστης να βλέπει τα περιεχόμενα του αρχείου ελαχιστοποιείται  Συνήθως δεν επιτρέπει την τοπική αποθήκευση του αρχείου, αλλά η πληροφορία που παίζεται μετά σβήνεται από τον ΗΥ  Η τελική ποιότητα που φτάνει στον χρήστη συνήθως είναι χειρότερη από την αρχική, λόγω μεταβολών στην κατάσταση του δικτύου Σύγκριση (3)

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 6 Streaming (2)  Είναι πιο κατάλληλο για εφαρμογές  Με αυστηρές απαιτήσεις καθυστέρησης και χαλαρές απαιτήσεις ποιότητας (π.χ. videoconference)  Ευρείας μετάδοσης (broadcast) live events (webcast ή netcast)  Γρήγορης προεπισκόπησης (preview) Σύγκριση (4)

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 7  Τα τελευταία χρόνια έχουν προταθεί και κάποιες τεχνικές για “streaming” γραφικών και εικονικής πραγματικότητας  Είναι πολύ χρήσιμες για δικτυακά παιχνίδια και διαμοιραζόμενους εικονικούς κόσμους (shared virtual worlds)  Για παράδειγμα, ένας μεγάλος εικονικός κόσμος κατεβαίνει σταδιακά  Δηλαδή γίνονται download μόνο τα τμήματα που βρίσκονται μέσα στην ορατότητα του χρήστη, με βάση το ανάλογο επίπεδο λεπτομέρειας Streaming γραφικών και εικονικής πραγματικότητας

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 8  Streaming file format  Τα πιο διαδεδομένα για video είναι τα Windows Media, Real Media, Quicktime, Flash flv  Η επιλογή εξαρτάται από υποκειμενικά κριτήρια, καθώς και από τη διαθεσιμότητα του ανάλογου λογισμικού (player, streaming server)  Πρωτόκολλο επικοινωνίας  Http – Δεν απαιτεί εξειδικευμένο streaming server, αλλά έναν Web Server  RTP – Απαιτεί εξειδικευμένο streaming server Παράμετροι που καθορίζουν τον τρόπο που γίνεται το streaming

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 9  Eίναι μια καλή επιλογή για websites με μέτρια κίνηση, π.χ. λιγότεροι από 10 χρήστες να ζητούν να δουν ένα streaming video ταυτόχρονα  Δεν μπορούμε να το εφαρμόσουμε για live video  Δεν μπορούμε αυτόματα να αναγνωρίσουμε τη σύνδεση του χρήστη και να προσαρμόσουμε αναλόγως την ποιότητα - έτσι, για διαφορετικές συνδέσεις πρέπει να φτιάξουμε διαφορετικά αρχεία HTTP Streaming

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 10  Eγκαθίστανται παραπλεύρως του Web Server και είναι ικανοί να εξυπηρετούν πολλές ταυτόχρονες αιτήσεις. Παραδείγματα εμπορικών πακέτων  Macromedia Flash Communication Server ( υποστηρίζει το format flv του Flashwww.macromedia.com  Helix Universal Server της RealNetworks ( υποστηρίζει πολλά formats, όπως RealMedia, Windows Media, Quicktime και MPEG-4  Apple's Quicktime Streaming Server ( υποστηρίζει formats, όπως QuickTime, MPEG-4 and 3GPP  Microsoft’s Windows Media Services 9 Series ( υποστηρίζει formats της Microsoft και ΜΡ3 Streaming servers (1)

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 11  Open source  Darwin Streaming Server (DSS) της Apple (developper.apple.com/darwin/projects/streaming/), υποστηρίζει πολλά formats, όπως QuickTime, MPEG-4, Divx, Xvid…  Helix DNA Server της Real Networks, υποστηρίζει formats όπως RealMedia, MP3, …  Video Lan server, πλήρης πλατφόρμα για streaming media όπως MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Divx, DVD (  Έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να επαυξάνονται προγραμματιστικά ως προς τη λειτουργικότητα και τα formats / codecs που υποστηρίζουν από τους διάφορους χρήστες Streaming servers (2)

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 12  Στο streaming format η επιπλέον πληροφορία είναι κάποιες οδηγίες προς τον server για το πώς να μεταφερθεί η πληροφορία πάνω από το δίκτυο έτσι ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή ποιότητα  Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα video file σ’ ένα κοινό format (π.χ. Windows AVI, Motion JPG, QuickTime) και θέλουμε να το ετοιμάσουμε για streaming  Χρειαζόμαστε  Ένα εργαλείο μετατροπής (π.χ. Adobe Premiere ή κάποιο ειδικό utility όπως το Helix Producer της Real Networks /άλλα freeware utilities)  Ένα WebSite στο οποίο θα φιλοξενείται το video – Hyperlink στην αντίστοιχη σελίδα Μετατροπή ενός video file σε streaming format (1)

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 13  Όταν μετατρέπουμε ένα αρχείο σε streaming format θα πρέπει να καθορίσουμε σε τι είδη συνδέσεων θα αναφέρεται αυτό, ούτως ώστε να το κωδικοποιήσουμε στο κατάλληλο rate (bps)  Για παράδειγμα αν αναφερόμαστε σε χρήστες με modem 28,800 bps θα κωδικοποιήσουμε το αρχείο περίπου στα 20,000 bps Μετατροπή ενός video file σε streaming format (2)

16/3/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» 14  Τα πιο διαδεδομένα είδη συνδέσεων είναι  modem (28 ή 56 kbps)  Single ISDN (64 kbps)  Dual ISDN (128 kbps)  LAN (10 ή 100 Μbps)  DSL Cable Modem (384 ή 512 kbps)  Mπορούμε κατά τη μετατροπή να πούμε ότι θέλουμε  Single rate  Μultirate Μετατροπή ενός video file σε streaming format (3)