Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λεξικό Ασφάλειας. Download Σε δίκτυα υπολογιστών, για να κατεβάσετε τα μέσα για τη λήψη δεδομένων σε ένα τοπικό σύστημα από ένα απομακρυσμένο σύστημα,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λεξικό Ασφάλειας. Download Σε δίκτυα υπολογιστών, για να κατεβάσετε τα μέσα για τη λήψη δεδομένων σε ένα τοπικό σύστημα από ένα απομακρυσμένο σύστημα,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λεξικό Ασφάλειας

2 Download Σε δίκτυα υπολογιστών, για να κατεβάσετε τα μέσα για τη λήψη δεδομένων σε ένα τοπικό σύστημα από ένα απομακρυσμένο σύστημα, ή να ξεκινήσει μια τέτοια μεταφορά δεδομένων.

3 sitemap Sitemap είναι ένας χάρτης μίας ιστοσελίδα που έχει μέσα του links τα οποία οδηγούν σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

4 Streaming media Η τεχνολογία Media Streaming επιτρέπει την αναμετάδοση εικόνας και ήχου στο Διαδίκτυο, σε πραγματικό χρόνο (Live Streaming )

5 το άτομο το οποίο εισβάλει σε υπολογιστικά συστήματα και πειραματίζεται με κάθε πτυχή τους. Ένας χάκερ έχει τις κατάλληλες γνώσεις HACKER


Κατέβασμα ppt "Λεξικό Ασφάλειας. Download Σε δίκτυα υπολογιστών, για να κατεβάσετε τα μέσα για τη λήψη δεδομένων σε ένα τοπικό σύστημα από ένα απομακρυσμένο σύστημα,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google