Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

SLIDESHARE To SlideShare είναι ένας δικτυακός τόπος που φιλοξενεί δωρεάν τις παρουσιάσεις σας σε format PowerPoint, Open Office, Keynote και pdf και σας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "SLIDESHARE To SlideShare είναι ένας δικτυακός τόπος που φιλοξενεί δωρεάν τις παρουσιάσεις σας σε format PowerPoint, Open Office, Keynote και pdf και σας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 SLIDESHARE To SlideShare είναι ένας δικτυακός τόπος που φιλοξενεί δωρεάν τις παρουσιάσεις σας σε format PowerPoint, Open Office, Keynote και pdf και σας δίνει τη δυνατότητα να τις μοιραστείτε μέσα από ένα περιβάλλον παρόμοιο με αυτό του YouTube. Το SlideShare έχει δημιουργήσει τη δική του κοινότητα χρηστών με όλα τα χαρακτηριστικά της κοινωνικής δικτύωσης (Web 2.0) στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε.

3 Προβολή, ανέβασμα και κατέβασμα οποιουδήποτε τύπου παρουσιάσεων μεγέθους έως και 100MB (ppt, pptx, pdf, odp, pps, ppsx και Apple Keynote). Ενσωμάτωση παρουσιάσεων σε blogs, websites, wikis κ.τ.ό. Ανέβασμα κειμενικών αρχείων (doc, xls, odt, ods) και διαμοιρασμός μεταξύ των χρηστών. Δημιουργία ηχητικής παρουσίασης με χρήση του SlideCasting.

4 Ενσωμάτωση video απ΄το you tube
Δυνατότητα περιορισμού της πρόσβασης του κοινού στις παρουσιάσεις, ορίζοντας σε ποιον θα επιτρέπεται η πρόσβαση σ' αυτές. Το SlideShare διαθέτει το SlideShare Ribbon, ένα add-in που σας παρέχει πρόσβαση στις λειτουργίες του SlideShare μέσα από το PowerPoint.

5 Εύκολη online αποθήκευση διαφανειών.
Εκμάθηση σχεδιασμού παρουσιάσεων με τη βοήθεια προγραμμάτων. Παρουσίαση του περιεχομένου της διαφάνειας σε διάγραμμα κάτω από την παρουσίαση. Δυνατότητα σχολιασμού των παρουσιάσεων.

6 Δεν επιτρέπεται το ανέβασμα υλικού για το οποίο ο χρήστης δεν διαθέτει τα πνευματικά δικαιώματα ή άδεια χρήσης. Ελλιπείς οδηγίες κινήσεων-ανεπαρκές εισαγωγικό video. Δεδομένος ρυθμός αυτόματης εναλλαγής διαφανειών. Πληθώρα tabs που αποσυντονίζουν τον χρήστη. Δεν υποστηρίζεται ελληνική γραμματοσειρά.

7 Εξοικείωση του μαθητή με εργαλεία που θα του επιτρέψουν να εισάγει ήχο, εικόνα, video.
Προβληματισμός για το πώς ένας όγκος πληροφοριών παρουσιάζεται σε μια ελκυστική μορφή και απευθύνεται σε άλλα άτομα . Δημιουργία λεξικού με χρήση υπερσυνδέσμων. Οι μαθητές κάνουν κατάλογο βασικών εννοιών ενός θέματος και δημιουργούν μια διαφάνεια για κάθε μια την οποία συνδέουν με υπερσύνδεσμο με τη λέξη του καταλόγου.

8 Δημιουργία μιας διαφήμισης με χρήση των πολυμέσων και του animation ώστε να υπάρχει αισθητική ισορροπία. Μεταφορά ενός γραπτού κειμένου σε μορφή κύριων σημείων, που εξυπηρετούν τη δημόσια παρουσίαση του θέματος του κειμένου. Διαχρονική δημιουργία διαφανειών για ένα θέμα που χαρακτηρίζει ένα μάθημα για όλο το χρόνο. Δημιουργία ενός project. Π.χ. Μια εργασία για ένα συγκεκριμένο θέμα με υπερσυνδέσμους και πολυμέσα.

9 Εύκολα μπορεί να παρασυρθεί ο μαθητής από την ελκυστική εμφάνιση της διαφάνειας και να μην επιτευχθεί ο διδακτικός στόχος. Κίνδυνος να παρασυρθεί και από άλλες διαφάνειες εντός του site και να περιηγηθεί σε ακατάλληλο ή μη σχετικό υλικό (κυρίως για ανήλικους μαθητές). Υποχρεωτική γνώση της αγγλικής ή κάποιας από τις γλώσσες που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα.


Κατέβασμα ppt "SLIDESHARE To SlideShare είναι ένας δικτυακός τόπος που φιλοξενεί δωρεάν τις παρουσιάσεις σας σε format PowerPoint, Open Office, Keynote και pdf και σας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google