1 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο B A Δ Γ Κοίταξε προσεκτικά το σχήμα. Θα σου κάνω 4 ερωτήσεις. Είσαι έτοιμος;

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επικοινωνίας χωρίς όρια ! Η εποχή της... a …ντριννν a.
Advertisements

Έτσι κάνουμε εμείς τα κορίτσια όταν
«O αλυσοδεμένος ελέφαντας.» Του Χόρχε Μπουκάι.
ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ Εξοικείωση με ένα wiki 1)H πλευρική μπάρα πλοήγησης (εδώ βρίσκεται αριστερά) «Τι περιέχει το wiki” 2) Και η γραμμή εντολών.
1 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΉ ΓΕΩΜΕΤΡΊΑ. 2 Πρόβλημα:  Δυναμική διατήρηση N διαστημάτων με διαφορετικά ανά δύο σημεία αρχής και τέλους (σύνορα) έτσι ώστε να απαντάμε.
Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται.
Παρουσίαση από τους μαθητές της 5Α Τάξης Anna Thomas Οι απόψεις των παιδιών και των δασκάλων για τη σχολική στολή.
Έτσι κάνουμε εμείς τα αγόρια όταν θέλουμε να ουρήσουμε!
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Δημιουργία παρουσίασης:
Πάτησε εδώ για να ξεκινήσεις ΠΡΟΣΟΧΗ !: Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές (Εργαλεία ->Μακροεντολή -> Ασφάλεια ->
Τι σου κάνει το μυαλό….
1 4 Square Questions B A D C Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα. Θα σας κάνω 4 ερωτήσεις γι’ αυτό το τετράγωνο. ΕΤΟΙΜΟΙ;
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
Β Τάξη - Ενότητα 4 Αναγνώριση Σχημάτων Μαρία Μ. Χαραλάμπους ( τηλ )
Τάξη Β Ενότητα 4 Διαχωρισμός σχημάτων σε κατηγορίες Μαρία Μ. Χαραλάμπους.
Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης
Στην τάξη μου.
Είσαι καλός/ή όσον αφορά τα χρώματα?! OK, Τότε παρατήρησε προσεκτικά την επόμενη εικόνα...
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
Η λακκούβα.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΜΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΟΥΛΤΣΙΝΟΣ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις οι οποίες τονίζουν τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας ως τώρα. Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές από τον καθένα.
1. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. 2. Ο χαρακτήρας σου. Ο χαρακτήρας σου 3. To μ π ουφάν.
Παραδοσιακά παιχνίδια
Σ΄ ένα λεπτό θα εισέλθεις σε ένα μαγικό κόσμο … …θα γίνεις μάρτυρας ενός θαύματος.
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
O Παπανδρέου σε συνάντηση του με τον Obama κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου που του παρέθεσε βρήκε ευκαιρία και τον ρωτά: - Πώς τα καταφέρνεις και.
Ποια είναι η πρωτεύουσα του Μπουργκίνα Φάσο Α. Αντίς Αμπέμπα Β. Κάιρο Γ. Αθήνα Δ. Ουγκαντούγκου.
(C) 2005 Ioannis Kouraklis Πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε την εργασία; ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Ι.Ε.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ.
κάνε κλικ για τη συνέχεια
Πάμε να κάνουμε ένα μικρό τεστάκι.
Εξάσκηση στα Γεωμετρικά Σχήματα Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για συνέχεια.
ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΜΟΡΣ
Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
H αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου χωρίζεται Βασικά σημεία του μαθήματος.
Μερικές φορές το αποτέλεσμα εμφανίζεται αμέσως από κάτω.
Κατά τη διάρκεια των χιλιάδων ετών της ιστορίας της κινεζικής γλώσσας, μπορούμε να δούμε καθαρά πώς τα εργαλεία και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για.
ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΒΡΑ.
Τι θα κάνεις για να νικήσεις: 1) Δες τις δύο ερωτήσεις που ακολουθούν. ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ: 20 ΔΕΥΤΕΡΑ! 2) Προχωράς στο δεύτερο στάδιο όπου πρέπει να.
Στοϊάννα Θεοδοσίου και Ελένη Γεωργιάδου Για να ξεκινήσει το παιχνίδι πατήστε στον κρυμμένο θησαυρό που βρίσκεται δίπλα.
Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται.
Ανάλυση κρίσιμου συμβάντος
Εξισώσεις στις οποίες ο άγνωστος είναι μειωτέος ή αφαιρετέος
4 Square Questions ΕΤΟΙΜΟΙ; B A Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα.
Ο αλυσοδεμένος ελέφαντας
Επιλέγοντας… Αν θέλουμε να γράψουμε έναν αλγόριθμο που να τον εκτελεί ένα μικρό παιδί, ώστε να διασχίσει με ασφάλεια το δρόμο, πρέπει να συμπεριλάβουμε.
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Ο Σωκρατικός διάλογος και η μαιευτική μέθοδος.
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Αριθμητικά επίθετα Τι λες να κάνουμε μια συμφωνία; Θα σου κάνω μια ερώτηση κι αν δεν απαντήσεις σωστά θα σε φάω! Λοιπόν, τα αριθμητικά επίθετα είναι επίθετα.
1)Αφού ακολουθήσουμε τον σύνδεσμο βρισκόμαστε εδώ
Το Μαγικό Ασανσέρ.
Λίγα λόγια για σένα. Αυτό το προγραμματάκι έγινε για να σε
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
795. Πρακτική άσκηση σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσησ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Σημειώσεις : Μιχάλης Φίλης
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΤΡΙΑ. Λύση ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΤΡΙΑ Λύση.
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο B A Δ Γ Κοίταξε προσεκτικά το σχήμα. Θα σου κάνω 4 ερωτήσεις. Είσαι έτοιμος;

2 Q 1 B A Δ Γ Ερώτηση 1 η Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου A σε δύο ισεμβαδικές περιοχές. Εύκολο!! Έτσι δεν είναι; 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο

3 Q 1 B A Δ Γ Ερώτηση 1 η Η απάντηση! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου A σε δύο ισεμβαδικές περιοχές.

4 Q 1 B A Δ Γ Ερώτηση 1 η Φυσικά το κατάφερες! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου A σε δύο ισεμβαδικές περιοχές.

5 Q 2 B A Δ Γ Ερώτηση 2 η Προσπάθησε δεν είναι τόσο δύσκολο! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου B σε τρεις ισεμβαδικές περιοχές.

6 Q 2 B A Δ Γ Ερώτηση 2 η Να η απάντηση! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου B σε τρεις ισεμβαδικές περιοχές.

7 Q 2 B A Δ Γ Ερώτηση 2 η Τα κατάφερες, έτσι δεν είναι; 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου B σε τρεις ισεμβαδικές περιοχές.

8 B A Δ Γ Εντάξει !! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο

9 Q 3 B A Δ Γ Ερώτηση 3 η Αρκετά δύσκολο. Έτσι δεν είναι; 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου Γ σε τέσσερεις ισεμβαδικές περιοχές.

10 Q 3 B A Δ Γ Ερώτηση 3 η Ακόμα δεν το βρήκες; 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου Γ σε τέσσερεις ισεμβαδικές περιοχές.

11 Q 3 B A Δ Γ Ερώτηση 3 η Προσπάθησε θα τα καταφέρεις! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου Γ σε τέσσερεις ισεμβαδικές περιοχές.

12 Q 3 B A Δ Γ Ερώτηση 3 η Βιάσου. Πάτα εδώ αν θες να δεις την λύση! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου Γ σε τέσσερεις ισεμβαδικές περιοχές.

13 Q 3 B A Δ Γ Ερώτηση 3 η Αυτή είναι η λύση! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου Γ σε τέσσερεις ισεμβαδικές περιοχές.

14 Μπορούσες να το λύσεις. Q 3 B A Δ Γ Ερώτηση 3 η 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την άσπρη περιοχή του τετραγώνου Γ σε τέσσερεις ισεμβαδικές περιοχές.

15 B A Δ Γ Είσαι έτοιμος για την 4 η ερώτηση; 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο

16 Q 4 B A Δ Γ Ερώτηση 4 η Το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 7 δευτερόλεπτα!! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την περιοχή του τετραγώνου Δ σε επτά ισεμβαδικές περιοχές.

17 Q 4 B A Δ Γ Ερώτηση 4 η Ο χρόνος τέλειωσε! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την περιοχή του τετραγώνου Δ σε επτά ισεμβαδικές περιοχές.

18 Q 4 B A Δ Γ Ερώτηση 4 η Καμμιά ιδέα; 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την περιοχή του τετραγώνου Δ σε επτά ισεμβαδικές περιοχές.

19 Q 4 B A Δ Γ Ερώτηση 4 η Μπορώ να περιμένω!! Πάτα εδώ αν βαρέθηκες να ψάχνης! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την περιοχή του τετραγώνου Δ σε επτά ισεμβαδικές περιοχές.

20 Q 4 B A Δ Γ Ερώτηση 4 η Η απάντηση!!! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την περιοχή του τετραγώνου Δ σε επτά ισεμβαδικές περιοχές.

21 Q 4 B A Δ Γ Ερώτηση 4 η Ήταν πραγματικά δύσκολη; 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την περιοχή του τετραγώνου Δ σε επτά ισεμβαδικές περιοχές.

22 Q 4 B A Δ Γ Ερώτηση 4 η Ήταν ένα παράδειγμα για να δεις πως το μυαλό μας μπορεί να κατευθύνεται!! 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Διαίρεσε την περιοχή του τετραγώνου Δ σε επτά ισεμβαδικές περιοχές.

23 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο Καλή σου μέρα !!