Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τι σου κάνει το μυαλό….

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τι σου κάνει το μυαλό…."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τι σου κάνει το μυαλό…

2 Αν εδώ κάτι γυρνάει τότε πήγαινε γρήγορα στο σπίτι
Αν εδώ κάτι γυρνάει τότε πήγαινε γρήγορα στο σπίτι !!!..Είσαι έτοιμος για το βραδινό πάρτι !! (Πρόσεξε καλύτερα …τίποτε δεν γυρίζει!)

3 Έρευνες απέδειξαν ότι τα παιδιά δεν μπο-
Πρόσεξε αυτή την εικόνα με μια ματιά Τι βλέπεις λοιπόν? Προχώρα παρακάτω και διάβασε την εξήγηση του τι ακριβώς είδες! . .είμαι σίγουρος ότι θα την βρεις ενδιαφέρουσα!! Έρευνες απέδειξαν ότι τα παιδιά δεν μπο- ρούν να δουν αυτό τα παράξενο ζευγάρι, διότι δεν συνδέουν στο μυαλό τους τέτοιες παραστάσεις. Αυτό που βλέπουν τα παιδιά είναι εννέα Δελφίνια!! Αυτό είναι ένα τεστ για να δεις σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι…αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μέσα σε 3 δεύτερα τα εννέα Δελφίνια, τότε η κατάστασή σου είναι δύσκολη……!!!!

4 ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Έχεις διάθεση να τρελάνεις λιγάκι τα ματάκια σου
ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Έχεις διάθεση να τρελάνεις λιγάκι τα ματάκια σου???? Κοίταξε τότε με την ησυχία σου τις επόμενες εικόνες..!

5 Τελικά….

6 …τελικά τίποτε δεν γυρίζει ξέρεις!!!!

7 ...οι κόκκινες οριζόντιες γραμμές είναι παράλληλες…έτσι δεν είναι????....

8 Τι βλέπεις ???..ένα σπιράλ ή ομόκεντρους κύκλους???..
Κάθε κύκλος αποτελείται από μικρότερους μωβ κύκλους που εμφανίζονται απότομα και μετά εξαφανίζονται εξίσου απότομα!!

9 Συγκεντρώσου για λίγο στο κέντρο και θα παρατηρήσεις ότι οι μωβ κύκλοι, έχουν τελικά πράσινο χρώμα!!!!! Αν συνεχίσεις να βλέπεις τον σταυρό στη μέση, θα παρατηρήσεις ότι οι πράσινοι κύκλοι εξαφανίζονται και τελικά ξαναγίνονται μωβ !!!!

10 Πρόσεξε την τελεία στο κέντρο και πήγαινε το κεφάλι σου μπρός πίσω!!!

11 Και το καλύτερο έρχεται στο τέλος!!

12 Αυτή είναι η πιο –μακράν- φευγάτη εικόνα που έχω δει
        Αυτή είναι η πιο –μακράν- φευγάτη εικόνα που έχω δει!! Ακολούθησε τις οδηγίες.. *         1) Συγκεντρώσου και παρατήρησε για δεύτερα τις 4 μικρές τελείες στο κέντρο. *         2) Μετά κοίταξε σ’ έναν τοίχο κοντά σου (ή σε μια επίπεδη επιφάνεια ίδιου χρώματος άσχετα το τι είναι, αρκεί να είναι επίπεδη..) *         3) Θα δεις σε λίγο να εμφανίζεται μια εικόνα (κάνε υπομονή…!) *         4) Ανοιγόκλεισε τα μάτια σου, εστίασε στο κέντρο και μια φιγούρα θα εμφανιστεί. *         5) Τι βλέπεις ??..ή μάλλον ΠΟΙΟΝ βλέπεις??

13 Τέλος


Κατέβασμα ppt "Τι σου κάνει το μυαλό…."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google