Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης

2 Τίποτα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν το διαιρέσετε σε μικρές εργασίες
Τίποτα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν το διαιρέσετε σε μικρές εργασίες.Henry Ford Το κλειδί της επιτυχίας είναι να μην αφήνεις τα μικρά προβλήματα να γίνουν μεγάλα. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η εμμονή στον στόχο.Benjamin Disrael

3 Αν η επιτυχίας δεν έρθει σήμερα συνέχισε αύριο χωρίς αυτή.
Δεν υπάρχει καλύτερος γελωτοποιός από το γέρο γελωτοποιό.Δεν μπορείς να νικήσεις την πείρα. Τα λόγια είναι περιττά.Μη λες στους ανθρώπους τι θα κάνεις γι’ αυτούς.ΚΑΝΕ ΤΟ!

4 Ένας σοφός άνδρας θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες απ’ όσες θα βρει.-Francis Bacon
Όταν σας έρχονται στο μυαλό αυτοί που πιστεύετε ότι έχουν όσα θέλετε εσείς,ρωτήστε πρώτα το εαυτό σας .Είναι στ’ αλήθεια ευτυχισμένοι? Ποτέ μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει.Σπαταλάς το χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι.-Paul Dickson.

5 Στην απέραντη αρένα του κόσμου η αποτυχία και η επιτυχία δεν είναι τυχαία συμβάντα όπως εμείς συχνά υποθέτουμε,αλλά η αυστηρότερη δικαιοσύνη.-Alexander Smith. Ακόμα κι αν είστε στο σωστό δρόμο,θα σας πατήσουν αν απλώς στέκεστε στη μέση.-Oliver Wendell Holmes Υπάρχει μια λέξη με επτά γράμματα που περιγράφει κάθε καλό πράγμα που συμβαίνει:εργασία.

6 Μόνο δύο πράγματα οδηγούν στην πρόοδο:η σκέψη και η δουλειά -με αυτή τη σειρά.
Μια γέρικη σοφή κουκουβάγια,κάθισε σε μια βελανιδιά.Όσο πιο πολλά έβλεπε,τόσο πιο λίγο μίλαγε.Όσο πιο λίγο μίλαγε,τόσο πιο πολλά μάθαινε.Γιατί δεν είμαστε σαν κι αυτό το γέρικο σοφό πουλί?-Edward Hersey Richards.

7 Τίποτα δε σε φέρνει σε δυσκολότερη θέση από το να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι που εσύ είπες ότι δεν μπορούμε να γίνει. Έχουμε την τάση να αντιστεκόμαστε στη σοφία.Γι’ αυτό και δε μας αρέσουν όσοι μας κάνουν να σκεπτόμαστε. Οι νικητές φτιάχνουν εργαλεία.Οι καμένοι περιμένουν τους άλλους να τους δώσουν εργαλεία.

8 Για να θριαμβεύσω αύριο,πρέπει να επιβιώσω σήμερα.
Η γνώση κάνει την αρχή.Η πράξη τη διαφορά. Η εργασία είναι το ενοίκιο που πληρώνουμε για το χώρο που καταλαμβάνουμε σε αυτή τη γη.-Ελισάβετ της Αγγλίας. Αυτοί που βρίσκουν δικαιολογίες δεν θέλουν να θυμούνται πόσες έχουν επικαλεστεί.

9 Ένα ψέμα ή ένα κουκούλωμα μπορεί να σας κυνηγάει για πάντα.
Διώξτε την ανησυχία με τη δουλειά. Η επιτυχία εξαρτάται από τρία πράγματα:ποιος το λεει,τι λεει,πως το λεει.Και από αυτά τα τρία πράγματα,το τι λεει είναι το λιγότερο σημαντικό.-John Viscant Morley.

10 Η σκέψη είναι η δυσκολότερη δουλειά που υπάρχει
Η σκέψη είναι η δυσκολότερη δουλειά που υπάρχει.Γι’ αυτό και έχουμε την τάση να την αποφεύγουμε. Αποφύγετε τους ανθρώπους που το πτυχίο είναι το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο της μόρφωσης τους. Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να κυνηγήσεις στη ζωή:πρώτον,το να πάρεις αυτό που θέλεις,δεύτερον,μετά από αυτό να το χαρείς.Μόνο οι σοφοί πετυχαίνουν το δεύτερο.(-Logan Smith)

11 Όταν τα κοτόπουλα σταματήσουν να τσακώνονται για το φαί τους,συνήθως ανακαλύπτουν ότι υπάρχει αρκετή τροφή για όλα. Η πείρα είναι καλή μόνο αν σας αποτρέπει το να κάνετε το ίδιο λάθος.

12 Για να μάθετε το δρόμο,ρωτήστε αυτούς που επιστέφουν-κινέζικη παροιμία.
Όσο πιο πολύ απομνημονεύουμε τόσο πιο λίγο σκεφτόμαστε. Κρινόμαστε από αυτά που αγαπάμε.


Κατέβασμα ppt "Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google