ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (1)

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Advertisements

Στο διάλειμμα.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Στο σχολείο Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο.
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ Εξοικείωση με ένα wiki 1)H πλευρική μπάρα πλοήγησης (εδώ βρίσκεται αριστερά) «Τι περιέχει το wiki” 2) Και η γραμμή εντολών.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Twitter & Facebook ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ. Όλα ξεκίνησαν όταν δημιουργήθηκαν αυτά τα δύο sites.
1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας Β΄ Τάξη
Δρόμος αρετής και δύναμης
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
Εισαγωγή στο περιβάλλον της Scratch (Συνομιλία με φιγούρες )
Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Γνωριμία με το Scratch.
Στο λειτουργικό σύστημα Windows, υπάρχουν εικονίδια (icons) τα οποία αναπαριστούν τις διάφορες οντότητες (φυλαγμένες πληροφορίες, προγράμματα που κάνουν.
Η γειτονιά που γέμισε ήχους
Διδασκαλία εννοιών προγραμματισμού με το Scratch για τις Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού Η παρούσα σειρά μαθημάτων ΤΠΕ υλοποιήθηκε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο.
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
ΠΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ f5 ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
Ο Πάνος στη «Στοιχειωμένη αίθουσα» δήλωσε για τον Ιορδάνη: «Αυτός έχει τσακωθεί με τη Γραμματική, όπως και με κάθε άλλο μάθημα εκτός από τα Μαθηματικά.
Ο Μικρός Ήρωας!!! Θεοτόκης Χαραλαμπίδης,
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!!
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΥΘΟΣ ΑΙΣΩΠΟΥ
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ. Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της.
Οι συσκευές του υπολογιστή
Εργασία με παράθυρα.
Διδακτική της Πληροφορικής Παρουσίαση εκπαιδευτικών παιχνιδιών με σκοπό την κατανόηση βασικών αρχών της πληροφορικής Αντωνακάκη Δέσποινα Α.Μ 933 Καντεράκης.
Διασκεδάζω Προγραμματίζοντας στο code.org
Σ΄ ένα λεπτό θα εισέλθεις σε ένα μαγικό κόσμο … …θα γίνεις μάρτυρας ενός θαύματος.
Εισαγωγη στο scratch.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ
1. 1. Εισαγωγή Φωτογραφίας Τοποθετούμε με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο το σημείο που θέλουμε να εισάγουμε την εικόνα Στην καρτέλα Insert πατούμε το κουμπί.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Microsoft Excel 4.3 Διαχείριση Φύλλων Εργασίας Κίκα Χρυσοστόμου.
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ 17 Ασίκη Ζωή / 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ FORMULA 1 ΜΕ ΤΟ SCRATCH
Τα ΠΛΗΚΤΡΑ του πιανου Όταν το πιάνο εφευρέθηκε ως ένα μουσικό όργανο, είχε εντελώς διαφορετική όψη από ότι στις μέρες μας. Έβλεπες μόνον άσπρα πλήκτρα.
Στρογγυλοποίηση φυσικών και δεκαδικών αριθμών Πρόχειροι λογαριασμοί.
Τα μουσικά φθογγόσημα (τέταρτα-όγδοα-μισό) Τάξη: Γ’ Δημοτικού Ανδρέας Σκιαδάς.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Ομάδες στο Google.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
εισαγωγή στο SCRATCH μια περιήγηση στις βασικές εντολές
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ :
Μεγαλώνω ένα κλάσμα, το μικραίνω ή φτιάχνω ισοδύναμό του.
Δραστηριότητες υποτιτλισμού LvS …για αρχάριους Ας ξεκινήσουμε…
Ο ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ- ΑΜΦΙΒΙΑ.
ΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ SCRATCH
Όνομα: ????????????????? Θέμα: Κυκλοφοριακή αγωγή
Γεια σου!!!! Είμαι η χελώνα Καρέτα – Καρέτα!
Πληροφορική Β΄ Γυμνασιου Κεφάλαιο 3, 3.4
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
Εικόνα 2.1: Το περιβάλλον της MicroWorlds Pro.
Σημειώσεις : Μιχάλης Φίλης
Σημειώσεις : Μιχάλης Φίλης
Γλώσσα Προγραμματισμού LOGO MicroWorlds Pro
15 «χρυσοί κανόνες» στο τραπέζι
Ποτέ μόνοι μας… Χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο για να ακούσουμε μουσική, να δούμε ταινίες, να παίξουμε παιχνίδια, αλλά ΜΑΖΙ με τα αδέρφια και τους φίλους.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (1) 2ο Δημοτικό Σχολείο (Στρούμπειο) 26/05/10 http://patrasscratchday.wordpress.com http://scratch.mit.edu

Εγώ είμαι η πρώτη μορφή που γνωρίζετε. Αν θέλετε να γνωρίσετε και την παρέα μου τότε έχετε τρεις επιλογές: 1) μπορείτε να βρείτε έτοιμες μορφές και να διαλέξετε 2) μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς μια δική σας μορφή και στη συνέχεια, να την βάλετεστην παρέα μας 3) μπορείτε να βρείτε στην τύχη ως έκπληξη έτοιμες μορφές..

ΕΔΩ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΩΡΟΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΣΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Μπορείτε να με μεγαλώσετε, να με μικρύνετε, να με αναπαράγετε και να με διαγράψετε ή όλες τις παραπάνω δυνατότητες

Μπορείτε να μου δώσετε κίνηση ώστε να κάνω ότι μου ζητήσετε πατώντας την καρτέλα κίνηση με τις βασικότερες απλές της εντολές της κίνησης τις οποίες τις σέρνετε στο χώρο των εντολών

Μπορείτε να μου δώσετε άλλη όψη από την καρτέλα με τις απλές εντολές Επίσης μπορείτε να με βοηθήσετε να επικοινωνήσουμε με μηνύματα Αλλά αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι ή μουσική, από την καρτέλα ήχος

Βοηθήστε με να παίξω τύμπανο, πιάνο ή ότι άλλο θελήσετε και αυτό γίνετε δείχνοντάς μου τις νότες που εσείς ξέρετε, από την εντολή «παίξε νότα 60 για 0,5 χρόνους» Μπορείτε να δημιουργήσετε ρυθμούς δικούς σας, αλλά και μελωδία δική σας με πολλά όργανα τα οποία μπορούν να παίξουν και όλα μαζί. Επίσης μπορώ να χορέψω αν θέλετε με την μουσική σας. Για όλα αυτά σας βοηθάνε κάποιες εντολές που θα βρείτε στην καρτέλα έλεγχος Με αυτές θα με κάνετε να συνεργαστώ με τους άλλους φίλους μου ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για εσάς.

Πότε θα ξεκινήσω εγώ, πότε ο φίλος μου; Όταν πατήστε επάνω μου ή όταν πατήσετε την σημαία; Όταν στο -σημαία- γίνει κλικ τότε ξεκινάνε όσα έχουν αυτή την εντολή ως καπέλο. Όταν το πλήκτρο –όποιο εσείς ορίσετε- πατηθεί à ξεκινάνε όσα έχουν αυτή την εντολή ως καπέλο. Όταν στο μορφή γίνει κλίκ ξεκινάνε όσα έχουν αυτή την εντολή ως καπέλο. Περίμενε για να περιμένει λίγο η μορφή. Για πάντα για να κάνει ότι της πείτε για πάντα. Επανάλαβε για να κάνει ότι της πείτε για όσες φορές της πείτε.

Τις εντολές σας μπορείτε να τις βάζετε εδώ για να τις βλέπω και να τις εκτελώ Αριστερά είναι όλη η οθόνη του scratch ενώ δεξιά μόνο ο χώρος εντολών Όλες αυτές είναι μερικές από τις εντολές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Ότι κάνετε μπορείτε να το βλέπετε εδώ. Τελικά τι είδατε, ήταν πολύ δύσκολο;