Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στο σχολείο Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στο σχολείο Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στο σχολείο Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο και γράφουν στο τετράδιο αυτό που ζητάει η δασκάλα.

2 Μερικές φορές, εγώ δεν θέλω να γράψω στο τετράδιο.
ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΤΩ ! Μερικές φορές, εγώ δεν θέλω να γράψω στο τετράδιο. Όταν δεν θέλω να γράψω, πετάω τα τετράδια, τα μολύβια και τα βιβλία μου κάτω. Τότε η δασκάλα μου θυμώνει και στενοχωριέται, και τα παιδιά στενοχωριούνται.

3 Θα προσπαθήσω, όταν δεν θέλω να γράψω, να αφήνω τα τετράδια, τα βιβλία και τα μολύβια μου στη θέση τους. Μπορώ να πω στη δασκάλα μου «Δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμα». Τότε όλοι θα είναι χαρούμενοι μαζί μου.


Κατέβασμα ppt "Στο σχολείο Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google