CHEERLEADING Κοινώς … μαζορέτες ! Ποιος το περίμενε ; Ένα από τα πλέον θεαματικά αθλήματα στον κόσμο να είναι τόσο μα τόσο επικίνδυνο ! Οι μαζορέτες στέκονται.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Καρκίνος Ο Καρκίνος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας που παρατηρούνται σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες.Μπορεί να υπάρξει σε πολλά μέρη του.
Advertisements

© GfK 2013 | Η Επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη – 2013 | Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου GfK Hellas | Consumer Experiences | Dr. Spyridon Tryfonas Αθήνα, 4 Φεβουαρίου.
Δραστηριότητα 6: Από πού έρχονται και πού πηγαίνουν οι μετανάστες; Διαφάνεια 1: Στόχος >Να εξετάσουμε μερικά στοιχεία για τα πρότυπα της μετανάστευσης.
24ο ΑΤΟΜΙΚΟ & 10ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠ 17 & 18 Μαρτίου 2012 Χώρος διεξαγωγής «Αρχοντικό της Ευτυχίας»
Τι είναι ο καρκίνος Ο καρκίνος (όγκος) είναι η ανώμαλη ανάπτυξη κύτταρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος. Προέλευση της.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
EXTREME SPORTS ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΗΛΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Σοφία Μπουλατζέα.
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
Η Μονόπολη Σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα οικονομολόγο Λάιζι Μάτζι, η οποία έλαβε και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Η αρχική ονομασία του.
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ~ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ~ ~ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ~
Εργοστάσιο Πυρηνικής Παραγωγής Chernobyl, Κίεβο, Ουκρανία
Αθλήματα Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΧΟΡΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου. Καθιερώθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασία, με στόχο.
Αλκοόλ ή οδήγηση Ι. Στ. Παπαδόπουλος.
PLAY AND STAY CAMPAIGN. Ομάδα Εργασίας για το Play and Stay Ιδρύθηκε το 2002 Έρευνα για το πώς το Τένις μπορεί να παρουσιαστεί αποτελεσματικότερα. Παράγοντες.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ !!! Ο Στρατηγός DWIGHT D. EISENHOWER είχε δίκιο όταν διέταξε να τραβήξουν όσα φιλμ και φωτογραφίες μπορούσαν.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΚΑΙ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ (Β!)
Ενόργανη – Ρυθμική- Τραμπολίνο-Ακροβατική γυμναστική
Βίκυ Σμπαρούνη Accounting & Taxation Manager ΕΒΕΑ - 14/04/2010
Αθλητισμός και γυναίκες. Ομοιότητες ανάμεσα σε αθλητές των δύο φύλων Ισχυρά παρακινούμενοι και προσανατολισμένοι στην επίτευξη Ισχυρά παρακινούμενοι και.
Τα χαρακτηριστικά του πληθυσμού της Ευρώπης
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ “ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ’’ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ : ΡΗΓΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ : ΣΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΡΗΓΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΑΞΗ ΤΑΞΗ : ΑΥ1456 ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ.
ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΕγκέMPK/N/KC65φαλος είναι το κεντρικό όργανο της σκέψης, της λογικής και της μνήμης, ενώ ευθύνεται και για τον έλεγχο των μυϊκών κινήσεων.
Βόρεια Αμερική.
Το FIFA είναι ένα video game που δημιουργήθηκε από την EA Sports τα Χριστούγεννα του Ο κόσμος είχε ανάγκη από διασκέδαση και έτσι η Αμερικανική.
Συγκεντρωθείτε, Ρεε!!! Πέρκος, Ι., Στέφανος, PhD.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ: Εξάρχου Μαρίνα Κανδρέλη Γεωργία.
Τα οφέλη της αερόβιας άσκησης στις μεγαλύτερες ηλικίες
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΚΡΑΣΙ»
Αμερική.
Γυμνασιο καλυβιων: ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Εργασία: Ζιάκα Κατερίνα, Ιωαννίδου Χριστίνα Τμήμα: Β΄1 Όμιλος Φυσικής Αγωγής.
Ο Μικρός Γιάννης (10 ετών) θα πρέπει να παρουσιάσει στη γιορτή του σχολείου του ένα παραδοσιακό χορό από την ιδιαίτερη πατρίδα του, στη γιορτή του σχολείου,
Πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας Παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης Μάθημα: Εκπαιδευτική πολιτική Διδάσκουσα : Σοφία Ηλιάδου-Τάχου Φοιτήτρια : Ντέλη.
Ρυθμική γυμναστική Κωνσταντίνα Μάστορα ΓΠ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ● ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ! ● 1 ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ● 2 ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ(2-6)ΑΤΟΜΑ.
Σχεδιασμός προγράμματος εξάσκησης
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας. Σχολικό Έτος Υπεύθυνη Καθηγήτρια Στ. Μαυρομματάκη.
Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.. Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους.
Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος «Ο Ολοκληρωτικός Πόλεμος»
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ
TAE KWON DO Αλεξανδράκη Κατερίνα Βογιατζή Σταυρίνα.
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΙΕΚ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΘΕΜΑ:ΠΥΓΜΑΧΙΑ
Ο αθλητισμός και ψυχική υγεία.
ΕργασΙα με θεμα: «ολλανδια»
Γυμνάσιο Αγλαντζιάς Σχολική Χρονιά
Οι πτητικές ιδιότητες της μέλισσας
Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νορβhγία ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤ1.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Άννα Τορτοπίδου Παναγιώτης Πρίτσας Πηγή: wikipedia
Ολυμπιακοί Αγώνες! Λαμπρινή Χριστίνα.
Συνάντηση ΠΑΣΕΓΕΣ – ΕΑΣ Θεσ/νικη
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Καταγραφής Ενδιαφέροντος των Επιχειρήσεων – Μελών του ΕΒΕΘ για τις Αγορές του Εξωτερικού.
Δημήτρης Μίλτος Γιάννης Π.
Γυμνάσιο Αγλαντζιάς Σχολική Χρονιά
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ !!! Ο Στρατηγός DWIGHT D. EISENHOWER είχε δίκιο όταν διέταξε να τραβήξουν όσα φιλμ και φωτογραφίες μπορούσαν. IT SEEMS IMPOSIBLE ! GENERAL.
Τα σχολεία του κόσμου.
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
Ατομική Βόμβα.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

CHEERLEADING Κοινώς … μαζορέτες ! Ποιος το περίμενε ; Ένα από τα πλέον θεαματικά αθλήματα στον κόσμο να είναι τόσο μα τόσο επικίνδυνο ! Οι μαζορέτες στέκονται η μία επάνω στην άλλη, εκτελώντας κάποιο ακροβατικό ή μια χορογραφία, ενώ ένα μικρό λάθος στην κίνηση και την εκτέλεση μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, ακόμη και το θάνατο. Απαιτείται αυστηρή προπόνηση και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, ενώ όσες συμμετέχουν οφείλουν να είναι επαγγελματίες και εξειδικευμένες αθλήτριες.

ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ CHEERLEADERS ΚΥΜΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΦΩΝΆΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΈΝΤΟΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΊΝΗΤΡΑ ΟΜΑΔΙΚΆ ΑΘΛΉΜΑΤΑ, ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌ ΜΕ ΒΆΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΡΟΥΤΊΝΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΉΘΩΣ ΚΥΜΑΊΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ ΑΠΌ ΈΝΑ ΈΩΣ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΆ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΠΟΛΛΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΤΟΥ ΠΈΦΤΟΝΤΑΣ, ΧΟΡΌΣ, ΆΛΜΑΤΑ, ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΝΙΣΜΟΎ, ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΎΝΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΊΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΈΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ Ή ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎΣ ΜΑΖΟΡ E ΤΕ S. ΟΙ YELLERS, ΧΟΡΕΥΤΈΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ. ΜΑΖΟΡΕΣΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΚΥΡΊΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΈΣ, ΜΕ ΚΑΤ ' ΕΚΤΊΜΗΣΗ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ALL-STAR ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΩΣ ΆΘΛΗΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΑΚΡΟΑΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΔΌΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΑΠΌ ESPN INTERNATIONAL ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΊΑΣ BRING IT ON. ΛΌΓΩ ΕΝ ΜΈΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΌΣΦΑΤΗ ΑΥΤΉ ΈΚΘΕΣΗ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΔΙΆΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΚΌΣΜΟ, ΣΕ ΧΏΡΕΣ ΌΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ, Ο ΚΑΝΑΔΆΣ, Η ΚΊΝΑ, Η ΚΟΛΟΜΒΊΑ, Η ΦΙΝΛΑΝΔΊΑ, Η ΓΑΛΛΊΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ, Η ΙΑΠΩΝΊΑ, [1], Η ΟΛΛΑΝΔΊΑ, Η ΝΈΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΝΩΜΈΝΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ. [2]

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΥ ΒΑΣΙΑ