Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γυμνάσιο Αγλαντζιάς Σχολική Χρονιά

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γυμνάσιο Αγλαντζιάς Σχολική Χρονιά"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γυμνάσιο Αγλαντζιάς Σχολική Χρονιά 2016-2017

2 2η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού
2η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού Η 2η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού BeActive - αποτελεί ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη. Αφορά όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.

3 Συμμετέχουμε όλοι!!! Στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οι μαθητές του σχολείου μας αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της άσκησης, ανταποκρίθηκαν και πραγματοποίησαν στη διάρκεια της εβδομάδας από Σεπτεμβρίου αρκετές αθλητικές δραστηριότητες.

4

5 Χαρά και κίνηση!!! Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά από μια προσπάθεια που έγινε για την εκμάθηση της χορογραφίας FLASH MOB που ετοίμασε η πρέσβειρα του FAIR PLAY Χρυσταλλένη Τρικωμίτου καθώς και της Ευρωπαϊκής χορογραφίας, μαθητές και καθηγήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε μια γιορτή χορού που είχε πολύ κέφι και μέσα από όλο αυτό αντλήθηκε η χαρά και η ευεξία!!!

6

7 Ώρα για πετοσφαίριση!!! Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 Οι μικροί μας μαθητές της Α΄ τάξης είχαν την χαρά να δουν και συμμετείχαν σε παιχνίδια γνωριμίας με την πετοσφαίριση. Οδηγοί σε αυτή την δραστηριότητα οι μαθητές των μεγαλυτέρων τάξεων και γνώστες του αθλήματος. Καταφέραμε μέσα από το παιχνίδι να γνωριστούμε καλύτερα και να νοιώσουμε την χαρά και την άνεση να ασχοληθούμε με κάτι καινούργιο για τους νέους μαθητές!!!

8

9

10 Η σκυτάλη στους Ελληνικούς χορούς
Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλεσμένος μας για την 3η μέρα ήταν ο Κος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΤΙΝΟΣ χορογράφος και η ΘΕΜΙΣ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥΛΙΔΟΥ παλιά μαθήτρια του σχολείου μας και πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής. Ο Κος Χριστοδουλίδης μας μίλησε για τα πολλαπλά οφέλη που έχουμε όλοι μας κάνοντας γυμναστική σε όλες τις εκδοχές της, είτε χορεύοντας είτε αθλούμενοι, για την σωματική και ψυχική μας υγεία. Οφέλη που όλοι νοιώθουμε, άλλος πολύ άλλος λιγότερο, ανάλογα της έντασης που κάνουμε την γυμναστική μας. Ας μην ξεχνάμε ότι η γυμναστική είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας!!!

11

12 Αγαπημένο ποδόσφαιρο!!! Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κλασικό, διαχρονικό για τους μαθητές και τις μαθήτριες !!!! Επιδοθήκαμε σε διαγωνισμό σουτ ανάμεσα σε μαθητές των τάξεων μας με κυρίαρχο στοιχείο την συμμετοχή και την εμπειρία.

13

14

15 Χορός για πάντα!! Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ο χορός κυλάει στο αίμα μας!!! Τελευταία μέρα της εβδομάδας δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία για όσους όλους δεν τα κατάφεραν την πρώτη φορά στο χορό. Νοιώθοντας καλύτερα και με μεγαλύτερο θάρρος αυτή την φορά χορέψαμε όλοι μαζί και πραγματικά οι μαθητές μας απεδείχθησαν δεινοί χορευτές.

16

17 Μια ωραία ανάμνηση!! Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι αυτή η εβδομάδα μας έκανε να αισθανθούμε δύναμη, ενθάρρυνση να κάνουμε κάτι ομαδικό, χαρά που αντλείται από το παιχνίδι, προσπάθεια για την εκμάθηση της χορογραφίας, το χαμόγελο στα χείλη όλων, καλή ψυχική διάθεση! Το σίγουρο είναι ότι είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που κερδίζει κάθε φορά όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Εμείς οι μαθητές του Γυμνασίου Αγλαντζιάς περιμένουμε με χαρά την νέα 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.


Κατέβασμα ppt "Γυμνάσιο Αγλαντζιάς Σχολική Χρονιά"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google