ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, ένας οργανοπαίχτης με το μαϊμουδάκι του εμφανίζονται στη γωνία ενός πολυσύχναστου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

«Πότε μπορώ να μιλάω στην τάξη»
Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Το κοριτσάκι με τα σπίρτα
Ευχούλα-Ελπίδα-Αγάπη-Αυγούλα
Η ηλεκτρονική παρουσίαση του λογοτεχνικού της Ζωρζ Σαρρη αποτελεί μια καινοτομία στο μάθημα του λογοτεχνικού. Η παρουσίαση αυτή παρουσιάστηκε την ημέρα.
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
Στο σούπερ μάρκετ. Σήμερα οι φίλοι μας είναι στο σούπερ μάρκετ και ψωνίζουν: -Λοιπόν τι χρειαζόμαστε; Για κοίτα την λίστα -Για να δούμε...γάλα, γιαούρτια,
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια
ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΛΕ ΜΥΤΗ Ο 'Eντι το ελαφάκι καθόταν όλη μέρα σπίτι του. Δεν μπορούσε ούτε να παίξει ούτε να δουλέψει. Ήταν αποθαρρυμένος και ενοχλημένος.
Επιμελήτρια παρουσίασης: Μαρία Γαϊτανίδου
Εισαγωγή στο σενάριο   Τι είναι το σενάριο. Α. H τέχνη του να σκέφτεσαι σε εικόνες. -Προ-σχεδιο της τελικής ταινίας Β.Στο σενάριο δεν μπορείς να περιγράψεις.
Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά.
Ένας δεινόσαυρος στο μπαλκόνι μου
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Πηνελοπης δελτα, O τρελαντωνης. Μυθiςτορhμα
Το σεντούκι με τις 5 κλειδαριές
Τα τρία λυκάκια και το κακό γουρούνι.
Χριστούγεννα Το 2015 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Η ΈΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
 Γεια σας είμαι η Σελίνα και είμαι 12 χρονών. Πάω έκτη τάξη.Το αγαπημένα μου μάθημα είναι η Ιστορία και η Γλώσσα.Πηγαίνω στο 1 ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης.
Εργασίες των μαθητών της Γ΄3 στο κείμενο ″ Το χαρούμενο λιβάδι ″
Πάσχα Ελένη Π..
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.
Επισκέψεις τα Χριστούγεννα προσαρμογή από: Χριστίνα Γκριτζιώτη
Ο Danny γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του Είναι ένα πολύ όμορφο και έξυπνο σκυλί. Η ράτσα του είναι TERRIER.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ βαρελλα ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ.
ΕΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ
Ακούω Αγγέλους να ψέλνουν! Κάτι πρόκειται να συμβεί! ( Τζέσικα )
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νίκης
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
ΣΔΕ ΝΑΟΥΣΑΣ Σχέδιο Δράσης Β’ Τετραμήνου Μελοποιημένη ποίηση.
Κυκλοφορώ με ασφάλεια σαν πεζός Παρασκευούλα Πιτσιρή Εκπαιδευτής: Σωτηρούλα Γιασουμή Κωδικός:ΑΜΜΟ2Π3-ΑΟ6Δ 28 Φεβράρη 2006.
17/9/15 ΣΤ2. Το όνομα του συγγραφέα είναι Γουέντι Σμιθ.
ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ Τάσος Κρασάκης. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑ.
ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ. ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ Λίγα λόγια για την συγγραφέα Γεννήθηκε στη Νεάπολη Λακωνίας, από δεκαεπτά ετών, όμως, ζει στην Αθήνα. Έμαθε βιβλιοθηκονομία.
Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2.
Η Πόλη μου.
Γεια σου χαίρομαι που σε γνωρίζω το όνομα μου είναι υπολογιστούλης και έχω να πω ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη. Γεια σου είμαι η υπολογιστούλα και είμαι.
Δημήτρης Φωτεινός 17/9/15 ΣΤ2.
Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’
Άντζελα Μαρτιροσιάν Βάσω Κρομλίδου Ερμιόνη Κωνσταντά Σταυρούλα Κωτσαρή
ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.
Η Ομάδα Yellow.Warriors.RacingTeam
Σεπτέμβρης 2015 Ε1’ Ελευθερία Μπάξα.
Ευσταθία Μπολιεράκη ε
Νίκος Ξηντάρας Δ2.
29/9/15 Ε΄2 Χρhστος Μπaτζιος.
«Παιδική Συναυλία» Οι φωτισμοί και τα χρώματα του πίνακα "περιλούζουν" έξι παιδικές μορφές και μία νεαρή κοπέλα, που πιθανόν είναι η μητέρα του μικρότερου.
Η Κοκκινοσκουφίτσα.
ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ
Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ…
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΤΑ 24/9/2015 Ε’1.
Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά.
TO ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ 9
Βδομάδα 3_ Hobbies and pastimes.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ Μανώλης Δ`1.
Το Σχολειό μου.
Το κοριτσάκι με τα σπίρτα
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Στατιστικά Στοιχεία Συνεδριάσεων
Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ…
Παρουσίαση του βιβλίου από τον Χάρη Φιλιππίδη Ε1’
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, ένας οργανοπαίχτης με το μαϊμουδάκι του εμφανίζονται στη γωνία ενός πολυσύχναστου δρόμου. Η μικρή Φράνσις βλέπει από το παράθυρο της το μαϊμουδάκι να απλώνει ένα τσίγκινο κύπελλο στους περαστικούς. Μερικές φορές, μες στην ησυχία της νύχτας ακούει τις γλυκές μελωδίες του οργανοπαίχτη. "Πού πηγαίνουν τα βράδια;" αναρωτιέται. Αποφασίζει, λοιπόν, να μην κοιμηθεί για να το ανακαλύψει. Και τότε, κάνει κάτι που φέρνει μεγάλη χαρά σε όλους...

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Η ΦΡΑΝΣΙΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Η ΦΡΑΝΣΙΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ H Kate DiCamillo γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Το πρώτο της διήγημα "Because of Winn-Dixie" απέσπασε το Newbery Honor. Το δεύτερο διήγημά της "The tiger rising" προτάθηκε για το National Book Award, ενώ το 2004 βραβεύτηκε με το βραβείο Newbery Medal για το μυθιστόρημά της "Η ιστορία του Ντεσπερό". H Kate DiCamillo γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Το πρώτο της διήγημα "Because of Winn-Dixie" απέσπασε το Newbery Honor. Το δεύτερο διήγημά της "The tiger rising" προτάθηκε για το National Book Award, ενώ το 2004 βραβεύτηκε με το βραβείο Newbery Medal για το μυθιστόρημά της "Η ιστορία του Ντεσπερό".

ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ ΕΒΕΛΙΝΑ