Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ

2 ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Τα χρυσόψαρα είναι Φίλοι με τους ανθρώπους Και τους αγαπάνε όσο και εσείς τα αγαπάτε .Επίσης είναι πολύ όμορφα όταν κολυμπάν το βράδυ μέσα στη γυαλιά γυαλίζουν και από κοντά αλλά και από μακριά .

3 ΤΙ ΤΡΟΦΗ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ?
Τα χρυσόψαρα τρώνε μια ειδική τροφή αλλά το καθένα διαφορετική .Υπάρχουν διαφορά Είδη τροφής όπως :φυλλαράκια, μπίλιες ,και Κάτι σαν ροδίτσες. Αυτά είναι τα πιο σπάνια Ειδη τροφής τους.

4 ΕΙΔΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ Υπάρχουν εκατομμύρια είδη
χρυσόψαρων και όλα είναι πολύ γλυκά όμως δεν μπορείς να τα έχεις όλα δυστυχώς. Υπάρχουν πολλά όμορφα χρυσόψαρα και πάρα πολλά είδη και δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις αν έχουν το ίδιο χρώμα .

5 ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ
Λοιπόν υπάρχουν διαφορές οικογένειες χρυσόψαρων και όλα τα χρυσόψαρα τις οικογένειας μοιάζουν μεταξύ τους και είναι όλα πανέμορφα.

6 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ
Τα χρυσόψαρα τα ονομάζουμε σχετικά με το γένος του .Τους βγάζουμε ένα ωραίο όνομα και έτσι θα τα φωνάζουμε για πάντα και αυτά θα το συνηθίσουν.

7 ΠΩΣ ΚΑΠΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ
Κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τα χρυσόψαρα και τα βάζουν σε ποτήρια ή τα βγάζουν από τη γυάλα αλλά αυτό δεν είναι καλό και κάποτε θα έπρεπε να μάθουν να μην το κάνουν και εσείς που το διαβάζεται τώρα πιστεύω να μην το έχετε κάνει .

8 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ?
Tα χρυσόψαρα όντως κοιμούνται αλλά με τα μάτια ανοιχτά κάποια ζώα κοιμούνται με τα μάτια ανοιχτά δεν είναι παράξενο απλός έτσι είναι η φύση τους .

9 ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ?
ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ? Τα χρυσόψαρα είναι έξυπνα κατά τη γνώμη μου άλλη διαφωνούν αλλά καλά θα κάνουν να μην διαφωνούν .Κάνουν διάφορα πράγματα και ένα χρυσόψαρο έχει πάρει βραβείο γιατί μπορούσε να παίξει μέχρι και μπάλα έπαιζε αλήθεια !

10 ΤΕΛΟΣ Λοιπόν το συμπέρασμα είναι ότι τα χρυσόψαρα είναι
πανέμορφα και λαμπερά δεν νομίζω ότι πιστεύεται το Αντίθετο.


Κατέβασμα ppt "ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google