Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΝΟΡΩΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΝΟΡΩΝ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Advertisements

Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
«O αλυσοδεμένος ελέφαντας.» Του Χόρχε Μπουκάι.
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
HISTÓRIA REAL DE DOIS MÚSICOS Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων! Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων!
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
Ανθεκτικότητα στα Αντιβιοτικά
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Ο Μακεδονικός Αγώνας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απελευθέρωση της Μακεδονίας. Θεωρείται από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα της νεότερης.
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Άρης το σαλιγκάρι Άντον Κρινγκς.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Dr. HAMILTON NAKI Ο «ΛΑΘΡΑΙΟΣ» ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Ο «ΛΑΘΡΑΙΟΣ» ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ.
Μαθήτρια: Ισμήνη Τσιγκανέ Καθηγήτρια: Μπορέτου Σταυρούλα Μάθημα: Κείμενα Έτος:
ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΖΩΤΤΗΣ Δ΄1.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Οι ρόλος σχετίζονται με το είδος της συμπεριφοράς που υπαγορεύονται από κάποιες θέσεις και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχουν ρίζες: Από τα μηνύματα.
ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΕΡΕΦΑ «ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΡΩΣΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Δ1), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (δ2)
Εισαγωγή στο σενάριο   Τι είναι το σενάριο. Α. H τέχνη του να σκέφτεσαι σε εικόνες. -Προ-σχεδιο της τελικής ταινίας Β.Στο σενάριο δεν μπορείς να περιγράψεις.
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Προχωράμε….. Καλώς ήρθατε.
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ… Εδώ θα βρείς 3 αλλαγές, στις οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
Πρόκειται για μια ψευδή ιστορία, ένα μύθο που λίγοι το γνωρίζουν… Άγνωστος ο μυθοπλάστης Βλέπε: Σημείωση:
Βασικές τεχνικές γνωριμίας
XΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ (1)
Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΝΟΣΟΣ PARKINSON Εργασία: Άννα Μ..
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΑ.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΗΛΙΑΣ.  Δεν έχει εξακριβωθεί πότε αρχίζει στην ανθρώπινη ιστορία, η χρήση του αλκοόλ, ούτε η εμφάνιση του μπορεί να συσχετισθεί.
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
Δ. Ε 6. Γιατί ο Ιησούς Χριστός ήταν και είναι «σημείο αντιλεγόμενο»;
Παραβολή καλού Σαμαρείτη Κυριακίδης Κυριάκος
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια μέρα κι.
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
21. Η θεραπεία ενός παράλυτου στην Καπερναούμ
Από την αρχαιότητα, τα βότανα εκτιμήθηκαν για τις αναλγητικές και θεραπευτικές τους ıκανότη- τες. Όλα τα αρχαία μυστικά του κόσμου των βοτάνων (διάκριση,
Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ… Είμαστε οι Nos AIDS fovemus, που σημαίνει «περιβάλλουμε με αγάπη το AIDS» και σκοπός της έρευνάς μας είναι να ενημερώσουμε για.
Το σχολείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 με ιδρυτή τον Ιωακείμ Ξενόπουλο, ο οποίος ήταν δάσκαλος και είχε έρθει από τη Μ. Ασία. Το πρώτο κτίριο που.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΑ Η πολιτική ζωή της Αθήνας, κυριαρχείται από δύο ανταγωνιστικά πολιτικά κόμματα το αριστοκρατικό και το δημοκρατικό.
Το πρόγραμμα «Ο Ιλυρρικός λαός από το χθες στο σήμερα» Μας έδωσε την ευκαιρία να…
Τζον Γκριν Χέιζελ - « Πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις πώς θα διηγηθείς μια θλιβερή ιστορία …»
Το νόημα των Χριστουγέννων.
Το ψέμα Ζωρζ Σαρή Μπουσμαλή Ξανθή Α’ Γυμνασίου Σχ. Έτος
ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Γ ΤΡΙΜΗΝΟΥ
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
ΦΙΛΙΑ Η έννοια της φιλίας Οι διαφορές φιλίας-παρέας
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Είναι μία ιστορία που λίγοι την γνωρίζουν…
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΑ.
Δ2 Δανάη Διαμαντοπούλου.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Μετά από την έρευνα μας στο διαδίκτυο για την εύρεση πληροφοριών για την νευρική ανορεξία καταλήξαμε σε μερικά συμπεράσματα. Καταλάβαμε ότι.
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
ΟΙΚΙΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΧΑΛΕΠΑ ΧΑΝΙΩΝ)
HISTÓRIA REAL DE DOIS MÚSICOS Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων!
Η αναπηρία δεν είναι κολλητική η αγάπη όμως είναι!
ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ
Οι τελευταίοι ήρωες της Λίτσας Ψαραύτη.
2 ο Νηπιαγωγείο Δεμενίκων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΝΟΡΩΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΝΟΡΩΝ

Αυτή είναι μια ιστορία που πιθανόν λίγοι άνθρωποι έχουν ακούσει… Μιλάει για δύο από τους τρεις τενόρους – LUCIANO PAVAROTTI, PLACIDO DOMINGO AND JOSÉ CARRERAS- που κατέπληξαν τον κόσμο τραγουδώντας μαζί. Ακόμη κι αυτή που δεν έχουν ποτέ επισκεφτεί την Ισπανία, γνωρίζουν για την κόντρα ανάμεσα στους Καταλανούς και τους Μαδριλένους, μιας και οι Καταλανοί αγωνίζονται για την αυτονομία τους από την Μαδρίτη, που κυριάρχησε στην Ισπανία. Αυτό συμβαίνει εκεί και ο PLACIDO DOMINGO είναι Μαδριλένος, ενώ ο JOSÉ CARRERAS είναι Καταλανός. Για πολιτικούς λόγους, το 1984, ο CARRERAS και ο DOMINGO έγιναν εχθροί. Όταν έγινε αυτό ήταν ήδη διάσημοι κι η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Και οι δύο δήλωναν πλέον στα συμβόλαιά τους ότι θα εμφανίζονταν σε συναυλίες μόνο αν δεν ήταν καλεσμένος ο άλλος. Αυτή είναι μια ιστορία που πιθανόν λίγοι άνθρωποι έχουν ακούσει… Μιλάει για δύο από τους τρεις τενόρους – LUCIANO PAVAROTTI, PLACIDO DOMINGO AND JOSÉ CARRERAS- που κατέπληξαν τον κόσμο τραγουδώντας μαζί. Ακόμη κι αυτή που δεν έχουν ποτέ επισκεφτεί την Ισπανία, γνωρίζουν για την κόντρα ανάμεσα στους Καταλανούς και τους Μαδριλένους, μιας και οι Καταλανοί αγωνίζονται για την αυτονομία τους από την Μαδρίτη, που κυριάρχησε στην Ισπανία. Αυτό συμβαίνει εκεί και ο PLACIDO DOMINGO είναι Μαδριλένος, ενώ ο JOSÉ CARRERAS είναι Καταλανός. Για πολιτικούς λόγους, το 1984, ο CARRERAS και ο DOMINGO έγιναν εχθροί. Όταν έγινε αυτό ήταν ήδη διάσημοι κι η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Και οι δύο δήλωναν πλέον στα συμβόλαιά τους ότι θα εμφανίζονταν σε συναυλίες μόνο αν δεν ήταν καλεσμένος ο άλλος.

Το 1987, ο CARRERAS συναντήθηκε με έναν εχθρό πολύ πιο ανεπιθύμητο από τον αντίπαλό του, τον PLACIDO DOMINGO. Τον περίμενε μια έκπληξη, μια τρομερή διάγνωση: ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ! Η μάχη του ενάντια στον καρκίνο ήταν οδυνηρή. Υποβλήθηυκε σε πολυάριθμες θεραπείες, ενώ έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών και μεταγγίσεις αίματος που τον ανάγκαζαν να ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες μια φορά το μήνα. Ανίκανος να εργάζεται κάτω από αυτές τις συνθήκες, παρόλο που διέθετε μια υπολογίσιμη περιουσία, το υψηλό κόστος αυτών των ταξιδιών και της θεραπευτικής αγωγής εξάντλησαν τα οικονομικά του. Όταν τέλειωναν οι οικονομικές του δυνατότητες, ανακάλυψε ένα Ίδρυμα στηξ Μαδρίτη, μοναδικός σκοπός του οποίου ήταν η υποστήριξη της θεραπείας όσων υπέφεραν από Λευχαιμία. Το 1987, ο CARRERAS συναντήθηκε με έναν εχθρό πολύ πιο ανεπιθύμητο από τον αντίπαλό του, τον PLACIDO DOMINGO. Τον περίμενε μια έκπληξη, μια τρομερή διάγνωση: ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ! Η μάχη του ενάντια στον καρκίνο ήταν οδυνηρή. Υποβλήθηυκε σε πολυάριθμες θεραπείες, ενώ έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών και μεταγγίσεις αίματος που τον ανάγκαζαν να ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες μια φορά το μήνα. Ανίκανος να εργάζεται κάτω από αυτές τις συνθήκες, παρόλο που διέθετε μια υπολογίσιμη περιουσία, το υψηλό κόστος αυτών των ταξιδιών και της θεραπευτικής αγωγής εξάντλησαν τα οικονομικά του. Όταν τέλειωναν οι οικονομικές του δυνατότητες, ανακάλυψε ένα Ίδρυμα στηξ Μαδρίτη, μοναδικός σκοπός του οποίου ήταν η υποστήριξη της θεραπείας όσων υπέφεραν από Λευχαιμία.

Χάρη στην υποστήριξη του Ιδρύματος “HERMOSA”, ο CARRERAS καταπολέμησε την ασθένεια και επέστρεψε στο τραγούδι. Μόλις έφτασε και πάλι σε ένα αξιοπρεπές οικονομικό επίπεδο θέλησε να γίνει μέλος του Ιδρύματος. Μελετώντας τους Κανονισμούς, ανακάλυψε ότι ιδρυτής, επικεφαλής και Πρόεδρος, η «ψυχή» με λίγα λόγια, του Ιδρύματος ήταν ο ΡLACIDO DOMINGO! Αργότερα έμαθε ότι ο PLACIDO από την αρχή δημιούργησε αυτό τον οργανισμό με σκοπό να τον βοηθήσει στη θεραπεία του, αλλά επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος για να μην τον ταπεινώσει, αφού θα δεχ΄όταν βοήθεια από τον … εχθρό του! Αλλά το πιο συγκινητικό μέρος αυτής της ιστορίας είναι η συνέχεια… Χάρη στην υποστήριξη του Ιδρύματος “HERMOSA”, ο CARRERAS καταπολέμησε την ασθένεια και επέστρεψε στο τραγούδι. Μόλις έφτασε και πάλι σε ένα αξιοπρεπές οικονομικό επίπεδο θέλησε να γίνει μέλος του Ιδρύματος. Μελετώντας τους Κανονισμούς, ανακάλυψε ότι ιδρυτής, επικεφαλής και Πρόεδρος, η «ψυχή» με λίγα λόγια, του Ιδρύματος ήταν ο ΡLACIDO DOMINGO! Αργότερα έμαθε ότι ο PLACIDO από την αρχή δημιούργησε αυτό τον οργανισμό με σκοπό να τον βοηθήσει στη θεραπεία του, αλλά επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος για να μην τον ταπεινώσει, αφού θα δεχ΄όταν βοήθεια από τον … εχθρό του! Αλλά το πιο συγκινητικό μέρος αυτής της ιστορίας είναι η συνέχεια…

Προκαλώντας έκπληξη στον ΡLACIDO σε μια από τις εμφανίσεις του στην Μαδρίτη, ο CARRERAS διέκοψε την παράσταση και ταπεινά έπεσε στα πόδια του, του ζήτησε συγχώρεση και δημόσια τον ευχαρίστησε. Ο PLACIDO τον βοήθησε να σηκωθεί και με μια μεγάλη αγκαλιά έχτισαν την αρχή μιας μεγάλης φιλίας! Σε μια συνέντευξη, ο ρεπόρτερ ρώτησε τον PLACIDO DOMINGO γιατί δημιούργησε το ίδρυμα “ΗERMOSA”, τη στιγμή που, αντί να ευεργετήσει απλώς έναν «εχθρό», είχε βοηθήσει τον μοναδικό ανταγωνιστή του καλλιτέχνη. Η απάντησή του ήταν σύντομη και σαφής: Προκαλώντας έκπληξη στον ΡLACIDO σε μια από τις εμφανίσεις του στην Μαδρίτη, ο CARRERAS διέκοψε την παράσταση και ταπεινά έπεσε στα πόδια του, του ζήτησε συγχώρεση και δημόσια τον ευχαρίστησε. Ο PLACIDO τον βοήθησε να σηκωθεί και με μια μεγάλη αγκαλιά έχτισαν την αρχή μιας μεγάλης φιλίας! Σε μια συνέντευξη, ο ρεπόρτερ ρώτησε τον PLACIDO DOMINGO γιατί δημιούργησε το ίδρυμα “ΗERMOSA”, τη στιγμή που, αντί να ευεργετήσει απλώς έναν «εχθρό», είχε βοηθήσει τον μοναδικό ανταγωνιστή του καλλιτέχνη. Η απάντησή του ήταν σύντομη και σαφής: “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ …” “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ …”

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ …