Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

HISTÓRIA REAL DE DOIS MÚSICOS Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων! Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "HISTÓRIA REAL DE DOIS MÚSICOS Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων! Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 HISTÓRIA REAL DE DOIS MÚSICOS Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων! Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων!

3 Είναι μία ιστορία που λίγοι την γνωρίζουν… Η ιστορία αναφέρεται στους δύο από τους τρεις μεγάλους τενόρους,που τραγουδώντας μαζί μάγεψαν τον κόσμο! Έστω και αν δεν έχεις πάει στην Ισπανία, θα πρέπει να έχεις ακούσει, για την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ Καταλανών και Μαδριλένων. Κι’ αυτό γιατί οι Καταλανοί παλεύουν γιατην αυτονομία τους, σε μία Ισπανία ελεγχόμενη από τη Μαδρίτη!

4 Λοιπόν… ο PLÁCIDO DOMINGO είναι Μαδριλένος και ο JOSÉ CARRERA είναι Καταλανός. Για πολιτικές διαφορές το 1984, ο CARRERA και ο DOMINGO έγίναν εχθροί!

5 Πάντα στις συναυλίες που τους καλούσαν να τραγουδήσουν, σε οποιοδήποτε μέρος της γης, έβαζαν και οι δύο στα συμβόλαιά τους σαν όρο απαράβατο, ότι δεν θα τραγουδήσουν, αν ο αντίπαλός ήταν καλεσμένος! Το 1978 παρουσιάστηκε στον KARRERAS ένας εχθρός πολύ πιο ισχυρός από τον PLACIDO DOMINGO. Σε κάποιες εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε ότι είχε.. ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ!

6 Η πάλη ενάντια στον καρκίνο ήταν πολύ δύσκολη. Οι μακροχρόνιες θεραπείες, η μεταμόσχευση νωτιαίου μυελού και οι συνεχείς αλλαγές του αίματός του, τον υποχρέωναν να ταξιδεύει κάθε μήνα στην Αμερική. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, του ήταν αδύνατον να δουλέψει. Και παρ’ όλο που είχε μια μεγάλη περιουσία, όλα αυτά τα τεράστια έξοδα, τον έφεραν σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση!

7 Όταν πια δεν είχε άλλα χρήματα, κάποιος φίλος του τον πληροφόρησε, ότι πρόσφατα στη Μαδρίτη δημιουργήθηκε ένα ίδρυμα, που θεράπευε δωρεάν αρρώστους με λευχαιμία. Χάρη στην φροντίδα του ιδρύματος “FORMOZA”, ο KARRERA KARRERA νίκησε την ασθένειά του και άρχισε να ξανατραγουδάει!!

8 Αυτό του έφερε πάλι πολλά κέρδη, όπως άλλωστε το άξιζε και αποφάσισε να γίνει δωρητής του ιδρύματος! Όταν διάβασε το καταστατικό, είδε με έκπληξη, ότι ιδρυτής και πρόεδρος του ιδρύματος ήταν ο PLACIDO DOMINGO!!! Γρήγορα ανακάλυψε, ότι ο DOMINGO DOMINGO είχε δημιουργήσει αυτό το ίδρυμα για να τον βοηθήσει και είχε ζητήσει να μη το μάθει Ο KARRERA KARRERA και νοιώσει ταπεινωμένος που θα αναγκαζόταν να δεχθεί την βοήθεια του εχθρού του! S.I.S.I.

9 Το πιο συγκινητικό όμως, ήταν η συνάντηση αυτών των δύο μεγάλων καλλιτεχνών! Κατά την διάρκεια μιας συναυλίας του PLACIDO DOMINGO στην Μαδρίτη, oJOZE KARRERAS KARRERAS ξάφνιασε τους πάντες. Διακόπτοντας την συναυλία ανέβηκε στη σκηνή, γονάτισε ταπεινά μπροστά στα πόδια του “εχθρού” “εχθρού” του, του ζήτησε συγνώμη και τον ευχαρίστησε δημόσια για το καλό που του έκανε!

10 Ο PLACIDO DOMINGO, DOMINGO, τον βοήθησε να σηκωθεί και με μία ζεστή αγκαλιά, ξεκίνησαν μια δυνατή και τρυφερή φιλία!!! Μετά από καιρό, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον DOMINGO: «Γιατί δημιουργήσατε το ίδρυμα “FORMOZA”, “FORMOZA”, αφού το ξέρατε καλά, ότι εκτός που θα βοηθούσατε έναν εχθρό σας, θα δίνατε τη δυνατότητα σε έναν αντίπαλο, αντίπαλο, να σας ανταγωνίζεται;» Η απάντηση του ήταν σύντομη και καθοριστική!

11 “Γιατί “Γιατί ήταν άδικο να χαθεί μια φωνή σαν τη δική του!!!!”

12 Αυτό είναι ένα δείγμα ανθρώπινης ευαισθησίας, που θα πρέπει να γίνει σε όλους μας ένα φωτεινό παράδειγμα!!! S.I.


Κατέβασμα ppt "HISTÓRIA REAL DE DOIS MÚSICOS Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων! Η πραγματική ιστορία των δύο τενόρων!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google