Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Μετά από την έρευνα μας στο διαδίκτυο για την εύρεση πληροφοριών για την νευρική ανορεξία καταλήξαμε σε μερικά συμπεράσματα. Καταλάβαμε ότι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Μετά από την έρευνα μας στο διαδίκτυο για την εύρεση πληροφοριών για την νευρική ανορεξία καταλήξαμε σε μερικά συμπεράσματα. Καταλάβαμε ότι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Μετά από την έρευνα μας στο διαδίκτυο για την εύρεση πληροφοριών για την νευρική ανορεξία καταλήξαμε σε μερικά συμπεράσματα. Καταλάβαμε ότι η υγεία μας είναι πιο σημαντική από την εμφάνιση μας και δεν πρέπει να παίζουμε με αυτήν. Η συγκεκριμένη ασθένεια είναι πολύ σοβαρή και επικίνδυνη και στις μέρες μας δεν είναι σπάνια αλλά το αντίθετο αφού πολλά άτομα πάσχουν από αυτήν. Τα κύρια ευρήματα στην εργασία μας ήταν α) τα αίτια που προκαλούν αυτήν την ασθένεια β) τα συμπτώματα που έχουν αυτά τα άτομα, έτσι θα είναι εύκολο για τους γύρο τους να τα αντιληφτούν, ώστε να τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν αυτή την ασθένεια πριν εξελιχτεί γ) η θεραπεία αυτής της ασθένειας. Κατά την γνώμη μας η θεραπεία είναι το κυριότερο εύρημα γιατί με αυτήν θα καταφέρουν οι ανορεκτικοί να ξεπεράσουν την αρρώστια τους και να γίνουν υγιείς. Χωρίς την θεραπεία Θα είχαν πεθάνει πάρα πολλά άτομα και θα είχαμε σημαντική μείωση πληθυσμού.


Κατέβασμα ppt "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Μετά από την έρευνα μας στο διαδίκτυο για την εύρεση πληροφοριών για την νευρική ανορεξία καταλήξαμε σε μερικά συμπεράσματα. Καταλάβαμε ότι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google