Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ… Εδώ θα βρείς 3 αλλαγές, στις οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ… Εδώ θα βρείς 3 αλλαγές, στις οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ… Εδώ θα βρείς 3 αλλαγές, στις οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές. Θα σε βοηθήσουν ν’ ανέβεις ….

2 Ετσι το κουνελάκι ξάπλωσε νωχελικά κάτω απο το δένδρο. ΜΑΘΗΜΑ 1 Ενα κοράκι,καθόταν πάνω σ’ ένα δέντρο, χωρίς να κάνει τίποτα Ενα κουνελάκι,το βλέπει & το ρωτάει: ”Μπορώ να κάθομαι κι εγώ σαν εσένα όλη την ημέρα, χωρίς να κάνω τίποτα? Το κοράκι απαντά: ”Ασφαλώς,γιατί όχι? Ξαφνικά, εμφανίζεται μία αλεπού, Ορμάει πάνω στο κουνελάκι & το καταβροχθίζει

3 ΜΑΘΗΜΑ Νο 1 Το μήνυμα της ιστορίας είναι ότι Για να κάθεσαι όλη μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα, πρέπει να κάθεσαι πολύ πολύ ψηλά

4 “Θα μου άρεσε πάρα πολύ να κατορθώσω να φτάσω στην κορυφή αυτού του δένδρου”, λέει η γαλοπούλα, “αλλά δεν έχω τη δύναμη” ΜΑΘΗΜΑ Νο 2 Μία γαλοπούλα συζητούσε μ’εναν ταύρο “Γιατί δεν δοκιμάζεις να φας τα περιττώματά μου”, λέει ο ταύρος, “είναι πολύ δυναμωτικά” η γαλοπούλα δοκιμάζει λίγο & ανακαλύπτει ότι της δίνει δύναμη για ν’ανέβει στο 1ο κλαδί. την επομένη μέρα τρώει κι άλλο κι ανεβαίνει στο 2ο κλαδί Τελικά καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή Ξαφνικά την βλέπει ένας αγρότης.. την πυροβολεί & πέφτει από το δένδρο!!!

5 ΜΑΘΗΜΑ Νο 2 Συμπέρασμα: Τρώγοντας “σκατά” μπορεί να φτάσεις στην κορύφή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνεις!

6 Μάθημα Νο 3 Ενα πουλάκι αποδημούσε για να ξεχειμωνιάσει Εκανε κρύο πολύ, όμως κι έπεσε αναίσθητο σ’ ένα λιβάδι Ενώ πάγωνε πάνω στο χώμα όμως, έφτασε μία αγελάδα Και το έχεσε Το πουλάκι μέσα στην κοπριά άρχισε να ζεταίνεται & να νιώθει καλύτερα Χαρούμενο λοιπόν,…. άρχισε να τραγουδάει Ενας γάτος πονηρός, ακούει το τραγούδι & πάει να δεί τι γίνεται. Ο γάτος βρήσκει το πουλάκι σκεπασμένο απο την κοπριά, το βγάζει έξω και το καταβροχθίζει !!

7 ΜΑΘΗΜΑ Νο 3 Αυτή η ιστορία έχει 3 συμπέρασματα: 1. Ολοι όσοι σε “ ξεχέζουν” δεν είναι εχθροί σου 2. Ολοι όσοι σε βγάζουν απο τα σκάτα;δεν είναι φίλοι σου 3. Οταν είσαι μέσα στα σκατά, μήνε σιωπηλός !!!!


Κατέβασμα ppt "Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ… Εδώ θα βρείς 3 αλλαγές, στις οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google