Εξώφυλλο Η πιο μαγευτική σειρά! Τι συνέβη? Θα ξανά αρχίσει? Τι αλλάζει? Μάθετε πώς να δημιουργήσετε δικά σας ρούχα. Clubs.pathfinder.gr/TheSims2.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Παρουσιάσεις Τα Βασικά…
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Έγινε επίδειξη και πρακτική εφαρμογή δύο δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου (Microsoft Office, OpenOffice Writer). Μάθαμε πώς αλλάζουμε τη γλώσσα.
Το φόρουμ κάθε Τριγλιανού Απόγονου
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
Εξώφυλλο Τα πάντα για την νικήτρια του διαγωνισμού MSG 2006 Μάθετε πώς να περνάτε τα downloads στο παιχνίδι Clubs.pathfinder.gr/TheSims2.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
1 Δημιουργία blog. 2   Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση:   Επιλέξτε στο πάνω δεξιά πλαίσιο την Ελληνική Γλώσσα.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
4o Μάθημα.
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Γνωριμία με το Scratch.
Διδασκαλία εννοιών προγραμματισμού με το Scratch για τις Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού Η παρούσα σειρά μαθημάτων ΤΠΕ υλοποιήθηκε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Βάσεις Δεδομένων Μάθημα 4.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ SCRATCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ : ΤΣΑΛΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Μ. : 30920
Εργασία με παράθυρα.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
1. 1. Εισαγωγή Φωτογραφίας Τοποθετούμε με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο το σημείο που θέλουμε να εισάγουμε την εικόνα Στην καρτέλα Insert πατούμε το κουμπί.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Tablet: Οθόνες αφής tablet Επίπεδο γνώσεων:
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
1. 1.Δημιουργία Νέου Αρχείου Επιλέγουμε καρτέλα File, πατούμε στην εντολή New και μετα αφου διαλέξουμε τον τύπo αρχείου (π.χ Blank Document), πατούμε.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016
Ομάδες στο Google.
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Praat Βασικές οδηγίες.
Πώς να φτιάξω το δικό μου
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Αρχεία και φάκελοι.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
1)Αφού ακολουθήσουμε τον σύνδεσμο βρισκόμαστε εδώ
Λίγα λόγια για σένα. Αυτό το προγραμματάκι έγινε για να σε
… μια προσπάθεια των μαθητών της Στ΄ τάξης του 1ου Δ.Σ. Φιλύρου
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εξώφυλλο Η πιο μαγευτική σειρά! Τι συνέβη? Θα ξανά αρχίσει? Τι αλλάζει? Μάθετε πώς να δημιουργήσετε δικά σας ρούχα. Clubs.pathfinder.gr/TheSims2

Περιεχόμενα ΣελίδαΆρθρο 3,4 Fashion 5,6 All About…Charmed 7,8 Event-Live 9 Photos 10 News 11 Special-Bodyshop Starters

Fashion Για να μεταφερθείτε απευθείας στη διεύθυνση που είναι το ρούχο, επιλέξτε το όνομα του site, και πατήστε δεξί κλικ. Μετά επιλέξτε άνοιγμα υπερσύνδεσης.

FashionFashion

All About… Τα σενάρια θα είναι ίδια με τα κανονικά?  Τα περισσότερα όχι, αλλά μερικά, ίσως να μοιάζουν με τα κανονικά επεισόδια. Γιατί έφυγε η Πρου?  Πάλιωσε… Πάλι τόσο λίγο θα διαρκούν?  Δυστυχώς ναι… Το πολύ ένα πεντάλεπτο το καθένα… Θέλω καλύτερη ποιότητα στα βίντεο! Οι υπότιτλοι δεν διαβάζονται, και από τα αγγλικά που μιλάτε δεν καταλαβαίνω γρι!  Τα καινούργια επεισόδια θα έχουν καλύτερο ήχο και εικόνα! Επίσης θα είναι σε 2 μεγέθη και μάλλον μόνο στα ελληνικά! Οι πρωταγωνίστριες της Σειράς απαντούν!

Θα ξεκινήσουν νέα επεισόδια?  Το πιο πιθανόν είναι ναι. Αλλά με λίγη καθυστέρηση, το καλοκαίρι αναμένονται τα πρώτα επεισόδια ενώ τέλη Μαΐου τα τρέιλερ. Τι αλλάζει?  Τα Sims που παίζουν όπως βλέπετε άλλαξαν και έγιναν… Πραγματικά! Οι φωνές?  Οι φωνές της Πάιπερ, του Λίο και της Πρού (Πέιτζ πλέων) θα παραμείνουν ίδιες… Όσο για τις υπόλοιπες… παίζεται! Τα σκηνικά και τα εφέ?  Εξελιγμένα εφέ, και ξεχωριστά σκηνικά! Ο καινούργιος κύκλος θα είναι πολύ πιο… ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ!

1.Αλα…Merlyn Monroe! 2.Υπάρχει πιο σέξι Lady Marmalade από την Christina Aguilera? 3. Οι ανταύγες της πήγαιναν τρελά. Event…Event…

4. Από ένα Live στη N/Y. 5.Back to the Basics!

PhotosPhotos Πετάνε πετάνε….. Τα Sims? Φυσικά! Αν και θέλει λίγη προσπάθεια…. ΠΕΤΑΝΕ! Μάλλον δεν είναι τύπος για δεσμεύσεις ! Άραγε πώς να είναι ο κόσμος εκεί έξω? Βγάλατε και εσείς κάποιες φωτογραφίες από το παιχνίδι που θέλετε να μας δείξετε? Στείλτε τες στη σελίδα των φωτογραφιών του club μας, μαζί με το σχόλιο σας, και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε στο επόμενο τεύχος.

News Σχεδόν όλα είναι έτοιμα για τον διαγωνισμό MSG Το μόνο που μένει είναι να ετοιμαστούν οι κανόνες. Οι συμμετοχές θα ξεκινήσουν από τα μέσα Μαρτίου. Για αυτό λοιπόν… Ετοιμαστείτε! Ξεκίνησαν οι οντισιόν για το αμερικανικό Sim Idol. Εάν θέλετε να δείτε το τηλεοπτικό σποτάκι με τις πρώτες ακροάσεις ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάτε στη σελίδα m/simidol2006/ Νομίζετε ότι θα μπορούσατε και εσείς να γράψετε μια στήλη σε αυτό το περιοδικό? Έχετε φτιάξει κάποιο Sim που μοιάζει απίστευτα με κάποιον διάσημο? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ στην κατηγορία The Magazine, και να μας πείτε σε τι ακριβώς μπορείτε να βοηθήσετε! SimSeria θα είναι το όνομα του τηλεοπτικού σταθμού, που αναμένετε να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο 2007

SPECIALSPECIAL Φτιάξτε ένα δικό σας ρούχο σε 15+1 απλά βήματα! Ανοίγετε το Bodyshop(έναρξη/ προγράμματα/EA Games, TheSims2( + expansion,εάν έχετε)/ Bodyshop) και την Ζωγραφική των Windows. Σμικρύνετε την “ζωγραφική” προς το παρών. Πάτε στο Bodyshop, και πατάτε το κουμπί create parts. Αμέσως μετά το «Start a new project» και έπειτα το «Create clothing». Θα σας εμφανίσει όλα τα ρούχα που υπάρχουν στο παιχνίδι. Επιλέξτε μια τουαλέτα, για να πειραματιστούμε! Πατήστε το κουμπί με τον φάκελο και το βελάκι. Δώστε ένα χαρακτηριστικό όνομα στο ρούχο σας. Τώρα μικρύνετε το Bodyshop και ανοίξτε την ζωγραφική.

SPECIALSPECIAL Φτιάξτε ένα δικό σας ρούχο σε 15+1 απλά βήματα! Επιλέξτε αρχείο και άνοιγμα. Θα σας ανοίξει ένα παραθυράκι. Πατήστε στο κουμπί «Τα Έγγραφά μου» Έπειτα το «ΕΑ Games/TheSims2/PROJECTS». Εκεί υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα που δώσατε στο ρούχο, ανοίξτε τον. Ανοίξτε την δεύτερη εικόνα με όνομα: body~stdMatBaseTextureName.bmp Ζωγραφίστε ό,τι θέλετε.

SPECIALSPECIAL Φτιάξτε ένα δικό σας ρούχο σε 15+1 απλά βήματα! Μην ανησυχείτε… Τελειώνουμε! Αφού κάνετε αποθήκευση, κλείστε την ζωγραφική, και μεγαλώστε το Bodyshop. Πατήστε το κουμπί με το στρογγυλό βελάκι. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και… ΤΑΡΑΝ! Το ρούχο που φτιάξατε! Για να το αποθηκεύεστε στο παιχνίδι, πατήστε το κουμπί με τον φάκελο και το βελάκι, και όλα είναι ΕΤΟΙΜΑ!

Στο επόμενο…Στο επόμενο… Τα πάντα για τις δίδυμες Mary-Kate & Ashley! Πώς να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες! Που θα βρείτε μαγικά αξεσουάρ & ρούχα!