Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εξώφυλλο Τα πάντα για την νικήτρια του διαγωνισμού MSG 2006 Μάθετε πώς να περνάτε τα downloads στο παιχνίδι Clubs.pathfinder.gr/TheSims2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εξώφυλλο Τα πάντα για την νικήτρια του διαγωνισμού MSG 2006 Μάθετε πώς να περνάτε τα downloads στο παιχνίδι Clubs.pathfinder.gr/TheSims2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εξώφυλλο Τα πάντα για την νικήτρια του διαγωνισμού MSG 2006 Μάθετε πώς να περνάτε τα downloads στο παιχνίδι Clubs.pathfinder.gr/TheSims2

2 Περιεχόμενα ΣελίδαΆρθρο 3 Fashion 4 Mr. Chair 5,6 All About…Vicky 7,8 Event-Backstage 9 Photos 10 News 11 Special-Downloads

3 Justsims2 Για να μεταφερθείτε απευθείας στη διεύθυνση που είναι το ρούχο, επιλέξτε το όνομα του site, και πατήστε δεξί κλικ. Μετά επιλέξτε άνοιγμα υπερσύνδεσης. Fashi on Divino Sims

4 http://www.simgedoehns.de.vu/ Που βρήκαμε τα καλύτερα έπιπλα αυτόν τον μήνα? Mr. ChairMr. Chair

5 All About…

6 Κέρδισε τον διαγωνισμό Miss Sim Greece Φωτογραφήθηκε για φορέματα της κατηγορίας ΤheSims2-Gold. Η φωτογραφία της στάλθηκε στη κατηγορία με τα ομορφότερα Sims, στο παγκοσμίως γνωστό forum, sims2community. Αυτόγραφο της βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του κλαμπ για τον διαγωνισμό MSG. Είναι το κορίτσι στο λογότυπο του club TheSims2.

7 1.Το καμαρίνι γεμάτο δώρα. 2. Αποφασίζοντας για τα μαλλιά 3. Φωτογραφίες με θαυμαστές Event…Event…

8 4. Ώρα να διαλέξει ρούχα… 5.Το καμαρίνι 6.Έτοιμη να εμφανιστεί!

9 PhotosPhotos Τώρα καταλαβαίνω πως αισθάνεται μια μπάλα του μπόουλινγκ! Άραγε χωράω σε καμία από αυτές τις μπουρμπουλήθρες? Από εδώ έχει καλύτερη θέα. Βγάλατε και εσείς κάποιες φωτογραφίες από το παιχνίδι που θέλετε να μας δείξετε? Στείλτε τες στη σελίδα των φωτογραφιών του club μας, μαζί με το σχόλιο σας, και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε στο επόμενο τεύχος.

10 News Τον Μάρτιο θα γίνει ο διαγωνισμός MSG 2007. Στο τεύχος του Μαρτίου θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες. Μέχρι τότε… Υπομονή.. Στο κλαμπ ετοιμάζεται καινούργια κατηγορία για τα videos με Sims.Εκεί θα βρίσκετε όλα τα παλιά videos, τα οποία θα μπορείτε εάν θέλετε και να κατεβάσετε. Τα γυρίσματα του ελληνικού Sim survivor ξεκίνησαν. Τέλη Ιανουαρίου αναμένεται το πρώτο επεισόδιο. Το οποίο θα είναι και το ξεκίνημα της ελληνικής sim-tv (το όνομα του καναλιού, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί). Για άλλη μια φορά… Πρωτοπορούμε.. Νομίζετε ότι θα μπορούσατε και εσείς να γράψετε μια στήλη σε αυτό το περιοδικό? Έχετε φτιάξει κάποιο Sim που μοιάζει απίστευτα με κάποιον διάσημο? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ στην κατηγορία The Magazine, και να μας πείτε σε τι ακριβώς μπορείτε να βοηθήσετε!

11 SPECIALSPECIAL Περάστε τα downloads στο παιχνίδι σας σε 4 απλά βήματα Το αρχείο που κατεβάσατε βρίσκεται στον φάκελο τα έγγραφα μου, πηγαίνετε εκεί και πατήστε διπλό κλικ ώστε να το ανοίξετε. Θα σας ανοίξει ένα παραθυράκι, με τα αρχεία που περιέχονται, θα επιλέξετε όλα τα αρχεία, εκτός από το φάκελο πάνω από αυτά. Αφού τα επιλέξετε, πατήστε το κουμπί “Extract to”στο μενού από το παράθυρο πάνω-πάνω. Τώρα θα σας ανοίξει ένα ακόμη παράθυρο, σε αυτό θα πρέπει να επιλέξετε το που θέλετε να σας αντιγράψει τα αρχεία. Επιλέξτε λοιπόν, τον φάκελο EA και μετά το TheSims2. Τέλος τον φάκελο downloads. Στο πάνω μέρος θα πρέπει να γράφει αυτό που γράφει η φωτογραφία παρακάτω¨. Εάν ο φάκελος downloads δεν υπάρχει θα πρέπει να τον δημιουργήσετε εσείς Τελειώσατε! Τώρα τα παίζουν και στο παιχνίδι! Θυμηθείτε να πατήσετε on εκεί που λέει catalogs display custom content, στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού

12 Στο επόμενο…Στο επόμενο… Πότε θα ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια? Τι άλλαξε? Πώς να δημιουργήσετε τα δικά σας ρούχα. Που θα βρείτε υπέροχα νυφικά….


Κατέβασμα ppt "Εξώφυλλο Τα πάντα για την νικήτρια του διαγωνισμού MSG 2006 Μάθετε πώς να περνάτε τα downloads στο παιχνίδι Clubs.pathfinder.gr/TheSims2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google