ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ AGEL Agel - η επόμενη εταιρεία δισεκατομμυριούχος.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Γραφήματα & Επίπεδα Γραφήματα
Advertisements

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Δραστηριότητα 6: Από πού έρχονται και πού πηγαίνουν οι μετανάστες; Διαφάνεια 1: Στόχος >Να εξετάσουμε μερικά στοιχεία για τα πρότυπα της μετανάστευσης.
Γιατί γίνεται ένας πόλεμος ; Τα παρασκήνια της αμερικανικής επίθεσης στο Ιράκ το 1991 Μέρος ύλης από το μάθημα “Κατασκευή μοντέλων και διαχείριση Φυσικών.
Βιομηχανία της μόδας Στις αρχές του 20ου αιώνα η μαζική παραγωγή ρούχων οδηγήθηκε από: την άνοδο των νέων τεχνολογιών την ανάπτυξη του συστήματος παραγωγής.
ΠΡΟΪΟΝ IV Φαίδων Θεοφανίδης
Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/ Junior Achievement Greece
ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.
“Φέρνοντας τους Θησαυρούς της Γης... στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο,,
• Η περιπέτεια του κινητού τηλεφώνου άρχισε από το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα. • Εφευρέσεις εκείνης της εποχής: τηλέγραφος,κινητο τηλέφωνο και η μελέτη.
Γιατί γίνετε ένας πόλεμος ; Τα παρασκήνια της αμερικανικής επίθεσης στο Ιράκ το 1991 Μέρος ύλης από το μάθημα “Κατασκευή μοντέλων και διαχείριση Φυσικών.
Αγορά Πετρελαιοειδών 10 Μαΐου, Περιεχόμενα  Διεθνής Αγορά Πετρελαιοειδών — Βιομηχανία Πετρελαίου — Τιμές Αργού και προϊόντων Πετρελαίου  Αγορά.
Royal FrieslandCampina
ΣΑΠΟΥΝΙ με οικονομικούς όρους. Στέλλα Δουνιά Θωμαΐ Κελεπερτζη
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ECOLABEL
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NWA. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 150,000,000 Ε H ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Msc Αντωνία Μανιάτη.
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ.
© 2013 Javita. All rights reserved.. Java που σημαίνει καφές! Vita που σημαίνει ζωή! Τι σημαίνει η λέξη Javita; Για μας Javita σημαίνει, ΝΑΙ στην ΖΩΗ!!!
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κα.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ
Ο Πάμπλο Πικάσο Παρουσίαση Τραλαλα.....
¨ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ¨
The “we love” concept! 3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων Διονύσης Ζήβας Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος Net Spirit Α.Ε. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Intersys Α.Ε.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ ΒΙΛΑΝΑΚΗ ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΥ
1 4 Square Questions B A D C Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα. Θα σας κάνω 4 ερωτήσεις γι’ αυτό το τετράγωνο. ΕΤΟΙΜΟΙ;
Τι είναι η εικονική πραγματικότητα;  Η Εικονική Πραγματικότητα είναι η προσομοίωση ενός περιβάλλοντος από έναν υπολογιστή.
Τυρί-Φέτα Η φέτα και γενικότερα το τυρί είναι ένα πολύ διαδεδομένο προϊόν στην χώρα μας και μαζί με το ελαιόλαδο αποτελούν βασικά προϊόντα της διατροφής.
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Περισσότερο από Επιχειρηματική Πρακτική.
Αγροτική Επιχειρηματικότητα:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
Προοπτικές Ανάπτυξης του Βιολογικού Βαμβακιού στο Ν.Καρδίτσας
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣ
Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προϊόντα που διαχειρίζεται η Τράπεζα Κύπρου για Στήριξη των Μικρομεσαίων Εταιρειών Ανδρέας Κυθραιώτης– Head of European Relations.
Το κράτος υπολογίζει τι θα εισπράξει και τι θα ξοδέψει την επόμενη χρονιά.
Τρίτη 31 Iανουαρίου 2006 Πολύκαστρο Διάλεξη:Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Δρ. Μηχ. - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΩΡΗΣ.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Γύρω στα 1873 ο Μάξγουελ πρότεινε την θεωρία του ηλεκτρομαγνητισμού, σύμφωνα με την οποία ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα μπορεί να μεταδοθεί χωρίς.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Επιχειρηματικές Προτάσεις, Προϊόντα & Τεχνολογίες Αιχμής Γεώργιος Πίττας Δ.Σ. Σ.Ε.Β.Τ.
ΛΟΝΔΙΝΟ Περιγραφή του Λονδίνου Περιγραφή του Λονδίνου Μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες πόλεις του κόσμου Μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε.» Φοιτήτρια: Μαίρη Παπαδοπούλου ( Α.Μ. 8240) Επιβλέπων:
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Κάντε κλικ για έναρξη… Τ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κέντρο εντολών Χώρος γραφικών (σελίδα) Χώρος σύνταξης διαδικασιών.
Η ιστορία και η εξέλιξη της
Σόνια Αρχοντάκη, Νάντια Βασιλικού, Θεοδώρα Τσουτσουλιανούδη
ΕΡΓΑΣΙΑ Επιχειρηματικό Σχέδιο. Σκοπός Κατάρτιση συνοπτικού επιχειρηματικού σχεδίου για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Από την Παρασκευή Καραγιώργη - Μάγου.
Ερευνητική εργασία Α΄ Λυκείου Μόδα & Ενδυμασία Ανάγκη ή Πολιτισμός Ομάδα: Passion for Fashion Επιμέλεια: Μάργη Κριτσίνη, Ευαγγελία Κατσιμπέρη, Βικτώρια.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Εισήγηση 4 η Δρ. Δημήτριος Π. Πετρόπουλος Οικονομολόγος.
Πατήστε για προσθήκη κειμένου Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Συστήματα χρηματοοικονομικής διοίκησης
Ομφάκινον Ομφάκινον.
Air Fast Tickets ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Παράδειγμα 1 Το εργοστάσιο μιας επιχείρησης έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 7000 μονάδων. Η συνήθης παραγωγική δραστηριότητα.
ΚΡΙΣΗ;!.
Νέα νομοθεσία για Σπόρους & Τοπικές Ποικιλίες: Υπέρ της βιοποικιλότητας και των αγροτών ή για τις εταιρείες;
Και οι στοιχειώδεις μαθηματικοί υπολογισμοί
Πάμε για ψώνια; (2) Βιβλίο σελ.44
Samsung.
Τεχνικά Θέματα Πωλήσεων και Προδιαγραφές Υλικού και Λογισμικού
Αλυσίδα Εφοδιασμού και Μεταφορικά
συμπληρώματα διατροφής-νομοθεσία 2017
Κολομβία Η Κολομβία είναι χώρα που βρίσκεται στην βορειοδυτική γωνία της Λατινικής Αμερικής, με έκταση τ.χλμ. και πληθυσμό κατοίκους.
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Η ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Αναστασιος Παπαθωμάς Σύμβουλος ΟΕΥ Α’, Βρυξέλλες ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
Τι συμβαίνει σήμερα Λουκέτο σε σημεία πώλησης λιανικής
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ECOLABEL
Собирачи на народни умотворби во Македонија Автобиографијата е литературно-научен вид творба во која авторот го раскажува својот живот за сопствените.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ AGEL Agel - η επόμενη εταιρεία δισεκατομμυριούχος

Σε πόσα χρήματα οδηγούν οι ανακαλύψεις Που αρχίζουν από τις λέξεις ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ; Όλες κάνανε τους ανθρώπους δισεκατομμυριούχους!!! Ποια επόμενη ιδέα θα φέρει τζίρους δισεκατομμυρίων;! Το ευφυές είναι ΑΠΛΟ!!! Η ιδέα για ένα δισεκατομμύρια δολάρια!!!

Ξεκινώντας από μια ιδέα (το έτος 1927), η εταιρεία "Gerber Products Company " τώρα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός προϊόντων παιδικής διατροφής στον κόσμο με ετήσιο τζίρο πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Παιδική διατροφή ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

Εφευρέτης των παιδικών πάνων ήταν ο αμερικανός μηχανικός – χημικός Βίκτωρ Μιλς. Το έτος 1961 οι πάνες για πρώτη φορά εμφανίστηκαν στην αγορά. Η βιομηχανία των πάνων έχει τζίρο 17 δισεκατομμύρια δολάρια Η γέννηση της βιομηχανίας των παιδικών πάνων ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

Η πατέντα με αριθμό είχε εκδοθεί από την αμερικανική αρχή πατέντας στον εφευρέτη Σάντοου τον Απρίλιου του Στο επίσημο έγγραφο η εφεύρεση αυτή περιγράφεται ως εξής "κυλιόμενη αποσκευή ". Η βαλίτσα με τα ροδάκια είναι μια καινούρια κατηγορία προϊόντος. Και αυτό απέφερε στους παραγωγούς τζίρους δισεκατομμυρίων. Η βαλίτσα με ροδάκια ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

Τσάι σε φακελάκια Το τσάι Lipton είχε δημιουργηθεί στην Αγγλία την δεκαετία του ’90 του XIX αιώνα από τον Σερ Τόμας Λίπτον — έναν από τους μεγαλύτερους γνώστες τσάι σε όλη την ιστορία του. Σήμερα το εμπορικό σήμα «Lipton» ανήκει στην εταιρεία Unilever και διανέμεται σε πάνω από 150 χώρες του κόσμου. Η «Lipton» καταλαμβάνει γύρω στο 10 % της παγκόσμιας αγοράς τσαγιού. ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

Η εταιρεία Tetra Pak Ο όγκος των πωλήσεων της Tetra Pak το έτος 2005 ήταν 8,109 δις. ευρώ, η ποσότητα των πωληθέντων συσκευασιών έφτασε τις δις. μονάδες. Η Tetra Pak δραστηριοποιείται εμπορικά σε πάνω από 165 χώρες του κόσμου. Έτος 1994 – Ιδρύεται το Tetra Brik Square – το νέο σύστημα συσκευασίας για γαλακτοκομικά προϊόντα. ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

Η εταιρεία «Cricket» Ο εισαχθείς το έτος 1961 στην παραγωγή αναπτήρας " Cricket " έγινε ο πρώτος στον κόσμο αναπτήρας μιας χρήσεως. Σήμερα πάνω από 320 εκατομμύρια αναπτήρες " Cricket " πωλούνται σε 140 χώρες του κόσμου. Η εταιρεία «Cricket» ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

Η εταιρεία «Gillette» Ιδρύθηκε το έτος 1901 στην πόλη Βαλτιμόρη (πολιτεία Μέριλαντ). Αριθμός υπαλλήλων το έτος 2004 – 40 χιλ. άτομα. Όγκος πωλήσεων το έτος 2003 – $9,25 δις. Κεφαλαιοποίηση το έτος 2003 – $39,22 δις. (118-η θέση στην λίστα 500 μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου). Η εταιρεία «Gillette» ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

ΕΥΚΟΛΑ και ΑΠΛΑ

Ένα προϊόν μαζικής κατανάλωσης που είναι έτοιμο να αποβάλλει ένα άλλο προϊόν από την αγορά, το οποίο συνδέεται με τις λέξεις ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ είναι ένα προϊόν δισεκατομμυρίων. Οι άνθρωποι, που στέκονται στην πηγή τέτοιων προϊόντων, έχουν την δυνατότητα να γίνουν εκατομμυριούχοι.

ΕΥΚΟΛΑ και ΑΠΛΑ Ένα προϊόν μαζικής κατανάλωσης που είναι έτοιμο να αποβάλλει ένα άλλο προϊόν από την αγορά, το οποίο συνδέεται με τις λέξεις ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ είναι ένα προϊόν δισεκατομμυρίων. Οι άνθρωποι, που στέκονται στην πηγή τέτοιων προϊόντων, έχουν την δυνατότητα να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Η ιδέα της εταιρείας AGEL θα φέρει τζίρους δισεκατομμυρίων!!! AGEL– η επόμενη Εταιρεία ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ!!! Το ευφυές είναι ΑΠΛΟ!!!

Η AGEL έκανε ένα άλμα στην βιομηχανία του Wellness!!! Δώσαμε πρώτοι στον κόσμο την έννοια ΑΠΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ, ΑΠΛΑ ΩΦΕΛΗΜΑ συμπληρώματα διατροφής και ΑΠΛΑ ΕΥΚΟΛΑ στην χρήση. Εύκολα και Απλά, Νόστιμα και Ωφέλημα Η AGEL έκανε ένα άλμα στην βιομηχανία του Wellness!!! ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

Εύκολα και Απλά, Νόστιμα και Ωφέλημα