Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Samsung.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Samsung."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Samsung

2 Η ιστορία της Samsung Η Samsung  είναι πολυεθνικός όμιλος επιχειρήσεων με έδρα κοντά στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Αποτελείται από πολυάριθμες θυγατρικές εταιρίες και είναι ο μεγαλύτερος όμιλος επιχειρήσεων, τζέμπολ της Νότιας Κορέας. Απασχολεί άτομα και πληρώνει φόρους ύψους περίπου 8% των εισοδημάτων της χώρας. Ο όμιλος καλύπτει εξαιρετικά ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Η γνωστότερη θυγατρική του ομίλου είναι η Samsung Electronics. Άλλη πολύ σημαντική θυγατρική του ομίλου είναι η Samsung Heavy Industries, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ναυπηγική βιομηχανία στον πλανήτη. Η έδρα του ομίλου βρίσκεται στην πόλη Σούουον, μόλις 48 χλμ από την πρωτεύουσα.

3 Τι βγάζει εδώ και χρόνια η Samsung σαν εταιρεία
Βγάζει έξυπνους υπολογιστές, Smart phones, τηλεοράσεις, πλυντήρια και πολλά αλλά έξυπνα πράγματα.

4 Smartphone Το smartphone  ή με τον ελληνικό όρο έξυπνο τηλέφωνο, είναι ένα κινητό τηλέφωνο βασισμένο σε ένα λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας με περισσότερο προηγμένη υπολογιστική ικανότητα και συνδεσιμότητα σε σχέση με ένα συμβατικό κινητό τηλέφωνο.Τα πρώτα smartphones συνδύαζαν τις λειτουργίες ενός προσωπικού ψηφιακού βοηθού και ενός κινητού τηλεφώνου.

5 Έξυπνες τηλεοράσεις της εταιρείας Samsung
  Το πρώτο δείγμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε το 1994  και εξελίχθηκε τον επόμενο χρόνο. «Ένα "έξυπνο" σύστημα τηλεόρασης που συνδέεται με συστήματα επεξεργασίας μέσω ενός ψηφιακού ή αναλογικού δικτύου». Εκτός από το ότι συνδέεται με δίκτυα δεδομένων,ένα βασικό σημείο είναι η ικανότητά του να λαμβάνει αυτόματα απαραίτητο λογισμικό σύμφωνα με τη ζήτηση των χρηστών και να επεξεργαστεί τις ανάγκες τους.

6 Τι έγινε με την Samsung και το galaxy note 7
Το φιάσκο με το Samsung Galaxy Note 7 συνεχίζεται με τον τεχνολογικό κολοσσό να σταματά για δεύτερη φορά τις πωλήσεις μέσα σε περίπου έναν μήνα και να ζητά από τους κατόχους της ανά τον κόσμο, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το smartphone μετά και τις νέες εκρήξεις. Όταν έγινε η πρώτη ανάκληση, αυτό που θεωρήθηκε ότι φταίει ήταν ένα κατασκευαστικό λάθος στην μπαταρία. Οι μπαταρίες ήταν κατασκευασμένες από τμήμα της Samsung, στη συνέχεια ανατέθηκε η κατασκευή τους στην κινέζικη ATL, που αρχικά είχε αναλάβει την κατασκευή του 30% των μπαταριών του Samsung Galaxy Note 7.

7 Μια εταιρεία παγκόσμιου κύρους
Από τις αρχές ως μια μικρή εμπορική εταιρεία, η Samsung εξελίχθηκε σε έναν παγκόσμιο κολοσσό με δράσεις σε διάφορους τομείς, όπως η προηγμένη τεχνολογία, οι ημιαγωγοί, η κατασκευή ουρανοξυστών και εργοστασίων, τα πετροχημικά, η μόδα, η ιατρική, τα χρηματο-οικονομικά, τα ξενοδοχεία και πολλοί ακόμα τομείς. Οι ανακαλύψεις και τα πρωτοποριακά μας χάρισαν μια κορυφαία θέση στους εν λόγω τομείς, ενώ συγχρόνως προωθούν τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη τους.

8 Η Samsung βελτιώνει Την καθημερινότητά μας

9 Η Samsung δημιουργεί δυνατότητες
Ο στόχος είναι απλός: Θέλουμε να δώσουνε την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια, να ανακαλύψετε νέες εμπειρίες και να πάρετε τον κόσμο στα χέρια σας. Θέλει να συνδέσουμε αυτό που είστε σήμερα με αυτό που θέλετε να γίνεται αύριο. Σ' ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, αυτοί μεταβάλλονται ταχύτερα. Είναι επίμονοι στην αναζήτησή για καινοτομία και εξέλιξη, δημιουργώντας τεχνολογίες και παρέχοντας υπηρεσίες που οδηγούν σε ένα νέο κόσμο ευκαιριών και δυνατοτήτων.

10 Οι συνεισφορές της Samsung, Αφοσιωμένη στην κοινωνική ευθύνη
Μετράει την επιτυχία όχι μόνο με τα επιχειρηματικά κατορθώματα, αλλά και με το κατά πόσο εξυπηρετούμε την κοινότητά , προστατεύουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη και βοηθάει την καθημερινότητα των ανθρώπων. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συνεισφέρουμε ως ευσυνείδητος πολίτης, πραγματοποιώντας δράσεις σε όλο τον κόσμο με στόχο τη βελτίωση της κοινωνίας, την προστασία του περιβάλλοντος και την ενδυνάμωση των κοινοτήτων.


Κατέβασμα ppt "Samsung."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google