Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

© 2013 Javita. All rights reserved.. Java που σημαίνει καφές! Vita που σημαίνει ζωή! Τι σημαίνει η λέξη Javita; Για μας Javita σημαίνει, ΝΑΙ στην ΖΩΗ!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "© 2013 Javita. All rights reserved.. Java που σημαίνει καφές! Vita που σημαίνει ζωή! Τι σημαίνει η λέξη Javita; Για μας Javita σημαίνει, ΝΑΙ στην ΖΩΗ!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 © 2013 Javita. All rights reserved.

2 Java που σημαίνει καφές! Vita που σημαίνει ζωή! Τι σημαίνει η λέξη Javita; Για μας Javita σημαίνει, ΝΑΙ στην ΖΩΗ!!! = Javita είναι ο συνδυασμός δύο λέξεων:

3 © 2013 Javita. All rights reserved. • Αμερικάνικη εταιρεία, ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 και ανήκει σε μεγάλο όμιλο εταιρειών με δεκαετή και πλέον εμπειρία • Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Florida, και στο Τόκιο • Το εργοστάσιο παραγωγής βρίσκεται στην Utah και διαθέτει αποθήκες στο Τόκιο και την Ολλανδία • 100% Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υποδομή με χρήση ιδίων κεφαλαίων και αποστολή προϊόντων ήδη σε 40 χώρες του κόσμου. Σημεία Κλειδιά της Εταιρίας Javita.


Κατέβασμα ppt "© 2013 Javita. All rights reserved.. Java που σημαίνει καφές! Vita που σημαίνει ζωή! Τι σημαίνει η λέξη Javita; Για μας Javita σημαίνει, ΝΑΙ στην ΖΩΗ!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google