Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Air Fast Tickets ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Air Fast Tickets ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Air Fast Tickets ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Έναρξη λειτουργίας………………………………………4
Περιγραφή συστήματος………………………………….5 Το όραμα της εταιρείας…………………………………..7 Εξαγορά του Grecian από την air fast tickets…………8 Επισκεψιμότητα ………………………………………….9 Οι υποσχέσεις μας……………………………………...10 Σε ποιους απευθύνεται...…………………………

3 Η air fast tickets κατακτά την Ευρώπη………………….13
Απόσυρση διαφήμισης……………………………………16 Δικαίωση της air fast tickets……………………………...17 Στατιστικά χρήσης…………………………………………18 Στατιστικά fans…………………………………………….19 Πηγές……………………………………………………….20

4 Έναρξη λειτουργίας: Στην ουσία πρόκειται για ένα ελληνικό site
Η air fast tickets ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009 από τον οραματιστή επιχειρηματία Νικόλαο Κοκλώνη και 3 συναδέλφους του Η έδρα της βρίσκεται στον Πειραιά Το 2010 ξεκίνησε η “επίσημη” πορεία της Απασχολεί πάνω από 120 άτομα Υποκαταστήματα στις Η.Π.Α, τη Γερμανία, τη Πολωνία, το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 15 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες

5 Περιγραφή συστήματος:
Η air fast tickets: Είναι ένας διαδικτυακός ταξιδιωτικός πράκτορας. Δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου. Δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί μας. Χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες. Εγγύηση καλύτερης τιμής. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Πακέτα διακοπών. Βελτιώσεις συστημάτων ανάλογα με τα σχόλια των πελατών.

6 Επιλογή κράτησης δωματίου.
Δυνατότητα καταχώρησης κριτικής παραπόνων. Διαχείριση price alert. Δυνατότητα τηλεφωνικών κρατήσεων Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών. ξενοδοχειακές καταχωρήσεις σε 150 χώρες.

7 Το όραμα της εταιρείας:
Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στα χέρια σας. Υποσχόμαστε να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή σας από την στιγμή που θα αρχίσετε την αναζητησή σας. Θέλουμε σε μας να συνδέεστε με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες εύκολα κ γρήγορα.

8 Εξαγορά του Grecian από την Air fast tickets:
Έχει καταθέσει την ανάλογη εγγυητική επιστολή στην ΙΑΤΑ, γεγονός που δίνει απόλυτη σιγουριά για τη φερεγγυότητά της. Θα αναλάβει εξολοκλήρου όλες τις υποχρεώσεις του Grecian προς όλους τους προμηθευτές και πιστωτές του. Εισέρχεται πολύ δυναμικά και στην αγορά της χονδρικής πώλησης και του B2B, αφού το Grecian αποτελεί ένα από τα βασικότερα γραφεία σε αυτόν τον κλάδο.

9 Επισκεψιμότητα:

10 Οι υποσχέσεις μας: Επιλογή προσωπική επικοινωνία με υπάλληλο ανάλογα μην την κράτηση σας. Απαντάμε στα ερωτήματα και τα παράπονα σας εντός 24 ωρών. Ασφαλής και αξιόπιστες συναλλαγές που δεν θα σας απογοητεύσουν.

11 Εύκολο και γρήγορο σύστημα κρατήσεων.
Να βελτιώνουμε και να αναπτύξουμε τα συστήματα μας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

12 Σε ποιους απευθύνεται:
Σε τουρίστες. Σε όσους αγαπούν τα ταξίδια.

13 Η air fast tickets κατακτά την Ευρώπη:
Το 2010 ανοίγει τα φτερά της στην Ευρώπη και μέσα στους 4 πρώτους μήνες φτάνει τα αεροπορικά εισιτήρια σε πωλήσεις στην Γερμανία και Ιταλία. Λόγο της μεγάλης ζήτησης και την καλή εξυπηρέτηση των πελατών ανοίγει τα γραφεία της στο Βερολίνο. Η εμπορική πολιτική της και η ιδέα των ταξιδιωτικών προσφορών της σε όλη την Ευρώπη πρόσφερε το άνοιγμα των γραφείων της και στο Λονδίνο. Το 2011 η εταιρεία έχει πλέον 8 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

14 Το ελληνικό γραφείο το 2011 έκλεισε με κύκλο εργασιών 30 εκατ. ευρώ.
Η εξάπλωση έγινε πλέον ο βασικός της στόχος. Η air fast tickets εξασφαλίζει συμβόλαια με τις μεγάλες πολυεθνικές αεροπορικές εταιρίες για πάνω από αεροπορικά εισιτήρια. Το ελληνικό γραφείο το 2011 έκλεισε με κύκλο εργασιών 30 εκατ. ευρώ. Η εταιρία διαθέτει πλέον 10 εκατ. ευρώ ρευστότητα και υπολογίζεται ότι είναι από τις υγιέστερες και δυνατότερες στο χώρο του τουρισμού σε όλη την Ευρώπη. 

15 Καταγγελία για air fast tickets:
Απάτη κρίνουν την προσφορά της εταιρείας που υπόσχεται 50% σε ακτοπλοικά με την κράτηση. Βγαίνουν ως ακυρωμένα τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχυρίζονταν πως δεν έχει διαθεσιμότητες για να εξυπηρετήσει τα υπάρχον κουπόνια.

16 Απόσυρση διαφήμισης: Εξώδικο της ΟΦΑΕ μετά την ανακοίνωσή της Αρνητικά σχόλια έγιναν για την εν λόγω διαφήμιση μία μέρα πριν την επίσημη συζήτηση. Γίνετε λόγος για προσβολή, ντροπή και εξευτελισμό για δεκάδες χιλιάδες βιοπαλαιστών στο κλάδο των αυτοκινήτων.

17 Δικαίωση της air fast tickets:
Μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου Επικοινωνίας έδειξε πως δεν προσβάλλει τον κλάδο των αυτοκινήτων το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας. Η πρόθεση ήταν να αποτρέπει τα στερεότυπα με το χιούμορ και να διασκεδάσει.

18 Στατιστικά χρήσης:

19 Στατιστικά fans:

20 Πηγές: Tourism today Face book Air fast tickets Socialbakers


Κατέβασμα ppt "Air Fast Tickets ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google