Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Επιχειρηματικές Προτάσεις, Προϊόντα & Τεχνολογίες Αιχμής Γεώργιος Πίττας Δ.Σ. Σ.Ε.Β.Τ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Επιχειρηματικές Προτάσεις, Προϊόντα & Τεχνολογίες Αιχμής Γεώργιος Πίττας Δ.Σ. Σ.Ε.Β.Τ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Επιχειρηματικές Προτάσεις, Προϊόντα & Τεχνολογίες Αιχμής Γεώργιος Πίττας Δ.Σ. Σ.Ε.Β.Τ.

2 Είναι από το 1978 το επίσημο όργανο εκπροσώπησης των κοινών θέσεων και απόψεων της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων. Εκπροσωπεί το 90% της Βιομηχανίας Τροφίμων στην Ελλάδα. Μέλη του είναι Κλαδικοί Σύνδεσμοι, αλλά και ατομικά πολλές επιχειρήσεις του χώρου των τροφίμων. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων

3 Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων σε αριθμούς καλύπτει το 24% του κύκλου εργασιών. αντιπροσωπεύει το 22% της συνολικής βιομηχανικής παραγωγής της χώρας σε αξία. οι πωλήσεις της ανέρχονται στο ύψος των 11 δις ευρώ. απασχολεί το 23% του εργατικού δυναμικού της δευτερογενούς παραγωγής και ο ρυθμός ανάπτυξής της ήταν 20,6% την τελευταία δεκαετία, όταν το σύνολο της Βιομηχανίας είχε αύξηση 11,7%. Κατέχει την 1η θέση στην Ελληνική οικονομία


Κατέβασμα ppt "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Επιχειρηματικές Προτάσεις, Προϊόντα & Τεχνολογίες Αιχμής Γεώργιος Πίττας Δ.Σ. Σ.Ε.Β.Τ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google