Mobile applications!!!. ΤΙ ΕΙΝΑΙ…….  Εφαρμογή για αγορά μέσω κινητού μιας προσφοράς που μας ενδιαφέρει  Η τιμή της προσφοράς είναι πολύ χαμηλότερη από.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Advertisements

«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Πάμε για surfing με ασφάλεια;. Το διαδίκτυο είναι ένα σύνολο από εκατομμύρια υπολογιστές που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε όλο τον πλανήτη και επικοινωνούν.
Υπηρεσίες Διαδικτύου Βαμβακάς Δημήτριος Καθηγητής Πληροφορικής ΓΕΛ Σάμου.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (INTERNET) Γκόγκου A. Μάρθα Msc Πληροφορικής.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
WIFI-Aσύρματα Δίκτυα.
Τεχνολογία Δικτύων Επικοινωνιών
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της ΕΕ Έργο: Συγχρηματοδότηση: Φορέας Υλοποίησης:
Τίτλος: Η αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα
Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις»
Ηλεκτρονικό εμπόριο. Τι ειναι τι ηλεκτρονικό εμπόριο... Η αγορά απο το διαδίκτυο, η εξηπηρέτηση και η συναλλαγή μέσω του υπολογιστή μας.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Google docs Google docs forms
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ‘’Μ.Π.Σ Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων’’ Καθηγήτρια: Καρύδα Μαρία Φοιτήτρια.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφάλεια online Επίπεδο.
Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες Ονομ/νυμο Επιμορφωτή Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή ΥΠΕΠΘ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ»
Εργασία της Δήμητρας Βασιλειάδου Για το μάθημα της Πληροφορικής 1 Απριλίου 2002.
VoiceXML Presentation. Τί είναι η VXML -Υποσύνολο της XML. -Markup Language, ό,τι κάνει η html για οπτική περιγραφή, κάνει η vxml για φωνητική περιγραφή.
του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Σχεδιασμός / κατασκευή / φιλοξενία ιστοσελίδων Σχεδιασμός / κατασκευή / φιλοξενία ιστοσελίδων Μηχανοργάνωση (μελέτη,
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ( )
ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η
Συγγραφείς: Βερόνικα Σαμαρά & Γεώργιος Κορμάς Εικονογράφηση των ιστοριών από τα παιδιά του:
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ και οι επιδράσεις του…. Ορισμός: Ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πραγματοποίηση εμπορικών συναλλαγών (αγορών προϊόντων, υπηρεσιών ή.
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Εργασία του/της…...
Λύνοντας σταυρόλεξο μαθαίνουμε για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο
Δεν γράφουμε προγράμματα δίνουμε λύσεις… ΙΤ as a Service.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( )
KINHTO.
 Ένας τόπος μπορεί να αξιοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις νέες τεχνολογίες για να προβάλει τα πλεονεκτήματα του.  Τα παρακάτω μέσα χρησιμοποιούνται πολύ.
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γ2 τάξη Δημοτικού Σχολείου Αρναίας
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΔΑΣΤΑ)
Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Η πλατφόρμα Βασίλης Γαργανουράκης Υπεύθυνος 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΦΟΥΣ Cloud Computing.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Προκειμένου να κάνετε τις επόμενες εργασίες ,θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στο gmail.com και να μου τον στείλετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΩΡΙΣ.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΦΟΥΣ 13.1 Εισαγωγή στις Εφαρμογές Νέφους
Κανόνες Ασφαλούς Χρήσης του Διαδικτύου
Google docs Google docs forms
Γνωριμία με το Διαδίκτυο
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Κανόνες Ασφαλούς Χρήσης του Διαδικτύου
Υπηρεσίες Διαδικτύου.
Επιθυμία vs Ανάγκη / Μαθαίνω να βάζω εφικτούς στόχους Financial Capability.
3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας
Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε
Τα θετικά του διαδικτύου
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2.2 Ο οικονομικός ρόλος της οικογένειας
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Στα διάφορα επαγγέλματα
Ποιο προϊόν διαφημίζει; – Περιγραφή διαφημιστικού μηνύματος.
Η ασφάλεια του διαδικτύου
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
Προστασια ΠροσωΠικων δεδομενων στο διαδικτυο
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Mobile applications!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ…….  Εφαρμογή για αγορά μέσω κινητού μιας προσφοράς που μας ενδιαφέρει  Η τιμή της προσφοράς είναι πολύ χαμηλότερη από ότι θα απολάμβανα κάτι χωρίς το groupon

 iPhone  Android

 Αρχικά κάνω εγγραφή  Επιλέγω την πόλη που με ενδιαφέρει  Και ψάχνω τις προσφορές  Διαλέγω ότι θέλω να αγοράσω  Και μετά την αγορά η προσφορά είναι στη διάθεσή μου, με το κουπόνι που έχω  Την προσφορά μπορώ να την αγοράσω και σαν δώρο για κάποιο φίλο μου

 ΑΘΗΝΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΛΑΡΙΣΑ  ΒΟΛΟΣ  ΠΑΤΡΑ  ΒΕΡΟΙΑ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ  ΚΑΛΑΜΑΤΑ  ΧΑΛΚΙΔΑ  ΣΕΡΡΕΣ  ΡΟΔΟΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΚΕΡΚΥΡΑ  ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΜΥΚΟΝΟΣ  ΧΑΝΙΑ  ΛΕΜΕΣΟΣ  ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 Υπηρεσίες ομορφιάς  Γεύματα  Υπηρεσίες που καλύπτουν καθημερινές ανάγκες  Διασκέδαση π.χ. θέατρο  Εκπαίδευση π.χ. παρακολούθηση σεμιναρίων  Ταξίδια  Προϊόντα

 Αγορά καναπέ 499 ευρώ αντί 1000 ευρώ που στοίχιζε αρχικά  Ταξίδι για 2 άτομα στην ορεινή Ναυπακτία για 3 μέρες με πρωινό :κόστος 99 ευρώ από αρχική τιμή 200 ευρώ

 Κερδίζουμε χρήματα καθώς αγοράζουμε κάτι που επιθυμούμε σε χαμηλότερη τιμή από το αρχικό κόστος  Κερδίζουμε χρόνο αφού δεν χρειάζεται να ψάξουμε κάτι που θέλουμε αλλά το βρίσκουμε άμεσα και χωρίς κόστος αλλά από το κινητό μας  Κάνουμε ωραία και πρακτικά δώρα στους φίλους μας  Αποκτούμε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας  Κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη με χρήσιμα προϊόντα για το σπίτι και το γραφείο  Αξιοποιούμε δημιουργικά το χρόνο μας  Φροντίζουμε την εμφάνιση, την ψυχική και πνευματική μας υγεία

 Να χρησιμοποιούμε πάντα κωδικό πρόσβασης ή μοτίβο ασφάλειας για το κλείδωμα του τηλεφώνου μας  Να μην αποθηκεύουμε ποτέ προσωπικά στοιχεία στο τηλέφωνό μας σε γραπτά μηνύματα ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου π.χ. το PIN ενός λογαριασμού  Ενεργοποιούμε τις εγκαταστάσεις εφαρμογών από άγνωστες πηγές μόνο αν σκοπεύουμε να ελέγχουμε τις εφαρμογές μας πολύ προσεκτικά (π.χ. για εφαρμογές Android, να προσέχουμε αυτές που δεν υπάρχουν στο Google Play)  Ελέγχουμε την προέλευση όλων των αρχείων και των εφαρμογών μας για να βεβαιωθούμε ότι είναι ασφαλείς προτού κάνουμε λήψη τους  Να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με διαδικτυακές διαφημίσεις οι οποίες προωθούν προσφορές