Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποιο προϊόν διαφημίζει; – Περιγραφή διαφημιστικού μηνύματος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποιο προϊόν διαφημίζει; – Περιγραφή διαφημιστικού μηνύματος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποιο προϊόν διαφημίζει; – Περιγραφή διαφημιστικού μηνύματος.
Μία έξυπνη διαφήμιση Ποιο προϊόν διαφημίζει; – Περιγραφή διαφημιστικού μηνύματος. Σε αυτή την διαφήμιση παρουσιάζεται ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της ‘’VODAFONE’’. Αυτό το διαφημιστικό μήνυμα εξελίσσεται σε μία μικρή γειτονιά της Κεφαλονιάς με απώτερο σκοπό τη διαφήμιση αυτού του προγράμματος.Δύο ηλικιωμένοι άντρες ανταγωνίζονται για την αγαπημένη τους.Κάνουν καντάδα κάτω από το παράθυρό της.Ο ένας της λέει πως τα πάγια έγιναν φθηνά και να τον πάρει στο κινητό να μιλήσουν για τα ερωτικά τους και ο άλλος της λέει πως με την VODAFONE έχει για όλους λύσεις.

2 Πόσο απαραίτητο θεωρείς το προϊόν αυτό στην καθημερινή σου ζωή;
Το προϊόν αυτό είναι αρκετά σημαντικό για την καθημερινότητά μου καθώς με βοηθά στην επικοινωνία με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ποιες ανάγκες μπορεί να σου ικανοποιήσει; Οι ανάγκες που μπορεί να μου ικανοποιήσει αυτό το προϊόν είναι κυρίως μία:η φθηνή επικοινωνία με τους γνωστούς μου όταν τους χρειάζομαι. Τι προβλήματα σου δημιουργεί η έλλειψή του; Δυσκολεύει την επικοινωνία μου με τους φίλους μου και την οικογένειά μου.Επίσης κάνει πιο ακριβή την επικοινωνία!!! Πόσο εύκολα μπορείς να το υποκαταστήσεις με ένα άλλο; Δεν μου είναι δύσκολο να το υποκαταστήσω με ένα άλλο…Αρκεί να βρω ένα άλλο πρόγραμμα που θα έχει την ίδια προσφορά ή καλύτερη.

3 Β’3 http://www.youtube.com/watch?v=yOtNlW5vY_A
Για ποιους λόγους θα αισθανόσουν ικανοποίηση αν το αποκτούσες; Εάν αποκτούσα αυτό το προϊόν θα ήμουν σίγουρος ότι θα μπορώ να επικοινωνώ χωρίς να νοιάζομαι για τα χρήματα αφού θα έχω ένα τόσο καλό πρόγραμμα στο κινητό μου. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Β’3


Κατέβασμα ppt "Ποιο προϊόν διαφημίζει; – Περιγραφή διαφημιστικού μηνύματος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google